Παγκόσμιο ΣΟΚ από Roger Stone: Ο Bill Gates έχει δημιουργήσει τον Κορωνοϊό για να…

Κοινοποίηση:
tc3a9lc3a9chargement

Ο Roger Stone, πολιτικός σύμβουλος και έμπιστος φίλος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων Προέδρων, από τον Nixon και Regan, μέχρι τον Bush και Trump, δεν δίστασε χθες Δευτέρα να επιτεθεί στον Bill Gates σχετικά με την κρίση του Covid 19.

bill-gates-vaccine-digital-id-certificates-microchip-implant-rfid-coronavirus-covid-19-id-2020-chip-certificate-mark-of-the-beast-wuhan-china-cure-covid19-biohacking

Oπως δημοσιεύει σήμερα το NYP, ο πολιτικός σύμβουλος, με την εκκεντρική προσωπικότητα , κατηγόρησε τον ιδρυτή της Microsoft και ” φιλάνθρωπο” Gates, ότι τον θεωρεί ικανό να δημιούργησε τον Κορονοϊό , έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να εμφυτεύσει τα μικροτσίπ στους ανθρώπους.

“Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Bill Gates να έπαιξε κάποιο ρόλο στη δημιουργία και διάδοση αυτού του Ιού . Έχω συντηρητικούς φίλους που λένε ότι είναι γελοίο και άλλοι που λένε ότι αυτό είναι σίγουρο “, απάντησε ο Stone, στον Joe Piscopo, οικοδεσπότη ραδιοφωνικού προγράμματος , όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία.

“Αυτός και άλλοι θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης, το χρησιμοποιούν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και μικροτσίπ για τους ανθρώπους, Αυτό δεν θα γίνει, παρά πάνω από το πτώμα μου! Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί; Ούτε κατά διάνοια ! ” πρόσθεσε ο Στόουν στο δημοσιογράφο Piscopo, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως ένα μύθο της πολιτικής σκηνής και ένα μακροχρόνιο σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ.

” Ο Γκέιτς προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό για μια παγκόσμια κρίση υγείας όπως αυτή του Κορονοϊού. ”

dimpenews. com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εμενα παντως μου κανει εντύπωση που απο την μια μας λενε πως θελουν να μειωθεί ο πληθυσμος της γης, απο την αλλη …ανηςυχουν…για την υπογεννητικότητα της Ευρώπης και μας φέρνουν Αφρικανούς και Ασιάτες να μας ..μπολιάσουν…με το σπερμα τους για να κανουμε πιο πολλα παιδια. Βλεπει κανεις άλλος τον παραλογισμό σε ολο αυτο η μονο εγω τον βλεπω;;;

  2. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ…..ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…….ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο Π.Ο.Υ…….ΕΠΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ Η ΑΦΡΙΚΗ…..ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΛΩΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ…..

  3. ΧΑΧΑ..ΡΕ ΒΛΗΤΑ,,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ..
    Ο “Σύμβουλος και έμπιστος φίλος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων Προέδρων”..ΓΙΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕ ΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 1970…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟς ΣΕ 40 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΣΤΥΡΙΕΣ, ΣΤΗΜΜΕΝΕς ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ…ΧΑΧΑΧΑΑΑ

    ΠΟΣΟ ΧΑΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ,

  4. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΡΩΜΟΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ !!!!! ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΝΟΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΚΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ !!!!!

  5. Καλα τα λεει με τις αφρικανες κουνελες…Ολο τα επιδοματα σκεφτονται…..Απο ενα παιδι σε καθε χωρα αφηνουν και δηλωνουν οτι ειναι οικογενεια οι απατεωνες.

  6. Εφήυραν το εμβόλιο στείρωσης για να μειωθεί ο πληθυσμός στην Αφρική και να σταματήσουν τις γεννήσεις. Αν το 1% δεν κατείχε το 99% του παγκόσμιου πλούτου δεν θα υπήρχε πρόβλημα σίτισης των υπόλοιπων λαών. Εξαιτίας τους πεινάνε τα υπόλοιπα κράτη. Αντί να μοιράσουν δίκαια τον αδίκως αποχτηθέντα πλούτο τους επιβάλλουν τη στείρωση. Τους χαλάει τη βιτρίνα του πολιτισμένου κόσμου τους η φτώχεια στην Αφρική;

  7. Υπ’οψιν ο συγεκριμενος πολιτικος ειναι στο στυλ Τραμπ , μιλαει χωρις μαλλια στην γλωσσα και εχει πει απιστευτα πραγματα για την δολοφονια του Κενεντι

  8. Βλέπω ο Bill από εφεύρεση σε εφεύρεση το πάει, φουλ για νόμπελ επιστημών ο καριόλης.

  9. πολυ καλα τα λεει ο ανθρωπος.

    ΟΧΙ στους εμβολιασμους και την στειρωση μέσω τον εμβολιών. Εδω υπαρχει σχεδιο μειωσης του πλυθησμου της Γης και συγκεκριμενων ηπείρων. Τα εμβολια του bill gates στην Αφρική, μετα απο 10 χρονια, βρηκαν οτι “εντελως τυχαια” εκαναν στειρες της γυναικες στην Κένυα.

    Ο τυπος ειναι ο αντίχριστος, με φορεσια “Φιλανθρωπου”. Ο Τραμπ γι αυτο τον έχει στην μπουκα.

    1. Θα έρθει η μέρα που δεν θα έχεις ούτε πόσιμο νερό να πιεις. Κι αυτό λόγω του υπερπληθυσμού της Γης.

      1. Γι αυτο ψοφα πρωτος για να δωσεις το καλο παραδειγμα

    2. Κανονικά στην Αφρική όλοι θέλουν στείρωση!!!Όχι που γεννοβολανε εκεί οι αραπινες κουνελες απο 20 παιδιά η κάθε μια.Και μετα έρχονται σε Ελλάδα-Ευρώπη ως δήθεν “πρόσφυγες”.

Comments are closed.