Παγκράτι: Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα για ένα «takeaway» κοκτέιλ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
varnava-2

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι. Δεκάδες Αθηναίοι συνωστιζονται με τα ποτά τους στο χέρι, τα οποία προμηθεύονται από περίπτερο και από δύο μπαρ, που πουλάνε αλκοόλ σε πλαστικό ποτήρι.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε νύχτα, καθώς τα εν λόγω μαγαζιά προσφέρουν takeaway τα προϊόντα τους στους θαμώνες της πλατείας και στις παρέες που καταφθάνουν κι από άλλες περιοχές της Αθήνας.

Οι πολίτες συγχρωτιζονται, σαν να εχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος της πανδημίας, ενώ και οι καταστηματάρχες αδιαφορούν για το πλήθος που συγκεντρώνεται έξω από τα μαγαζιά τους. «Εμείς πουλάμε takeaway, έχουμε μαζέψει τα τραπεζάκια και τις καρέκλες μας και δεν γίνεται να κάνουμε τον χωροφυλακα σε εκείνους που κάθονται στην πλατεία, δεν είναι δική μας δουλειά αυτό» αναφέρει υπάλληλος καταστήματος στην περιοχή.

varnava-1
varnava-3
varnava-4
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αθήναιοι οι ουγκανοι, από ποτέ οι Αθηναίοι έγιναν 4+ εκατομμύρια.. αν ήταν Αθηναίοι δεν θα άδειαζε το λεκανοπέδιο στις γιορτές.. είναι Ανεμομαζώματα του νόμου Αττικής..

Comments are closed.