Παγκοσμίως Ρεζίλι – Ξεμπρόστιασε το δικαστικό σώμα αποκαλύπτοντας τον Οίκο Ανοχής – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BBC(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dikastikos-maria-margariti

Τι απέγινε η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη;

Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα.

Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!!!!»

Η δικαστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Η συγκεκριμένη κυρία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Είχε καταγγείλει ότι στο Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών Δικαστές, Εισαγγελείς, Δικηγόροι και Αστυνομικοί λειτουργούσαν οίκο ανοχής. Απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα και συνέχιζε να καταγγέλει αδιανόητα πράγματα. Οι Γρεβενιώτες γνωρίζουν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το BBC απέλυσε το δημοσιογράφο που έφτιαξε το ψευδές ρεπορτάζ που στηρίζονταν σε καταγγελίες μιας ψυχικά διαταραγμένος ασθενούς. Μη γράφετε ότι να ναι.

    1. Ότι δεν συμφέρει το σάπιο σύστημα της ΝΤΠ τους ονομάζουν φασίστες,ρατσιστές,ψυχολογικά αρωστους, τρελούς κλπ κλπ.
      Όπως παρά πολλές φορές έχουν πει το Χίο λασπολογο και φασιστοειδες γιατί τους ξεβρακωνει κάθε μέρα και τους πονάει.
      Παντού υπάρχει διαφθορά στο δημόσιο,στους γιατρούς,στη δικαιοσύνη και στην αστυνομία σε όλο τον κόσμο.Μεχρι και οι παπάδες….
      Και τέλος δεν θέλει και πολύ να τρελαθεί ο άνθρωπος εαν αντιληφθεί αρωστες -ανωμαλες καταστασεις γύρω του και παράλογες.Εαν έχει καλή ψυχή τον παίρνει από κάτω που λέμε και ίσως αρχίσει τα ψυχοφαρμακα. Εαν έχει άλλο χαρακτήρα τα παίρνει στο κρανίο και αντιδρά όπως ο άλλος που μπήκε στην εφορία με το τσεκούρι.

  2. Το δικαστικό σώμα παντα έχει χρώμα. Κανονικά έπρεπε να είναι διάφανο.

  3. Τι γινεται ρε φιλε…για σκοτωμα ειν’ολοι οι πουστηδοι…

  4. Εάν είσαι μάγκας βρες όλο το βίντεο από το BBC. Και άργησες. Ο κόσμος το είχε τούμπανο όλο το προηγούμενο διάστημα των αποκαλύψεων και κανένα ΜΜΕ, ούτε το δικό σου το υπενθύμισε. Η ουσία τώρα είναι που βρίσκεται η γυναίκα και που βρίσκονται τα πλέον ενήλικα να μιλήσουν

  5. …..ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!

    1. Φαντάσου μέχρι και το BBC το έκανε θέμα και εδώ μουγκα… Μοναδική παγκόσμια πατέντα… Οίκο ανοχής κάτω από δικαστήρια δεν έχει γίνει ούτε στον Αμαζόνιο… Ποια καθαρματα να βρισκονται πίσω από αυτό… Η Ν.Δ λες να ξέρει;

  6. Η γυναίκα είναι ηρωίδα αλλά δυστυχώς έγινε “παράδειγμα” για όσους επίσης γνώριζαν και γνωρίζουν το τι συνέβαινε (τουλάχιστον έως το 2012 απ’ ότι έχω ακούσει από νομικούς κύκλους) προκειμένου να μη μιλήσουν από φόβο: …. “δεν είδες τι έπαθε η Μαργαρίτη;… Κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα… κι όποιος προσπαθήσει θα φάει το κεφάλι του κ θα βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά του”.
    Αναρωτιέμαι τι απέγινε η άξια αυτή δικαστικός και αν θα μπορούσε η ίδια να μιλήσει, τώρα που όλοι θα τεντωσουν τα αυτιά τους να την ακούσουν.

  7. Θυμάμαι επακριβώς την υπόθεση, συγχαρητήρια κυρία μου κι ας ευχηθούμε να αναδυθούν περισσότεροι άνθρωποι σας εσάς με γενναιότητα και συνείδηση. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που βγάζουν όλη την αμορφωσιά την κακία και την ηλιθιότητα τους σε σχόλια ανεκδιήγητα….

  8. συγκρίνετε αυτη η ΚΥΡΙΑ ,
    με την αλλη την ποντικομούρα βρωμιάρα……

  9. Μπράβο σε αυτή την ηρωίδα δικαστικό.
    Είμαστε χώρα ο κοπρος του Αυγεία
    (Η ‘Κόπρος του Αυγείου ήταν η κοπριά που είχε συγκεντρωθεί στους τεράστιους στάβλους του βασιλιά της Ήλιδος Αυγεία με τα 3.000 βόδια, οι οποίοι δεν είχαν καθαρισθεί επί πολλά χρόνια. Το καθάρισμα αυτών των στάβλων από όλη την κοπριά μέσα σε μία μόνο ημέρα ήταν ο πέμπτος άθλος του Ηρακλή)

  10. ουδεν καλον αμειγες κακου.υπαρχει προβλημα σοβαρο ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ απο……..για την κουφη την ντινα.

  11. Ποιο κόμμα θα την κάνει υπουργό δικαιοσυνης;πιστεύετε ότι η γυναικα αυτή θα δικαιωθει;ειλικρινά σέβομαι απεριόριστα την έντιμη δικαστικό που υπήρξε όμως αφελής Αφού πίστευε ότι μπορούσε μόνη να τα βάλει με τκυκλωματαα ,θα ήθελα πολύ να ξέρω που βρίσκεται τωρα αυτη η Κυρια και πως ζει,

  12. Ουτε αυτο το γνωριζει ο ναζοπρακτορας συγκαληπτης των παιδεραστων; Η π0υστρα η Κουγια, η δικαιη δικαιοσυνη, οι σκ@τομπατσοι που προστατευουν το αστυ, οι εισαγγελατοι δε γνωριζουν τιποτα;
    Οι ηλιθιοι που μας μιλανε για ανθρωπους και δικαιωματα τι έχουν να πουν;;;
    Οι ηλιθιοι αλληλεγγυοι δε βλεπουν οτι ειναι εργαλειο του συστηματος να συγκαληπτουν τη λερα του σαπιου κρατους;;-Κρυβοντε στα πανεπιστημια, διαστρεφουν τους φοιτητες και τους εννοιαξε αν τα πανεπιστημια παρουν μπατσους και καμερες. Σιχαμενοι υποκριτες. Σκουλικιασμενοι επαναστατες του σνθρωπινου ειδους και της Ελλας – πειτε μας ποιοι ειναι εγκληματικη οργανωση;
    Πειτε μας για το κεφαλαιο και τον καπιταλισμο και φωναξτε μας για ελευθερια και δικαιωματα στα ρομποτακια-εργαζομενους. Και μετα καψτε το συμβολο της ελευθεριας του εθνους για να μας πεισετε ποσο τα πιστευετε. Οι χουλιγκαν οπαδοι ειναι πιο αξιοπρεπεις απο το σαπιο κομουνισμο σας.

  13. Εύγε που βρίσκεται αυτή η Κυρία που εργάζεται;;; Πολύ άδικο για την δικαιοσύνη!!!!

  14. Και ο ελληνικος λαος σαπιος μεχρι το κοκαλο ειναι! Υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτη η κυρια, σταγονα στο ωκεανο! Η πλειοψηφια των Ελληνων δυστυχως βρωμαει και ζεχνει…

  15. Η ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΚΘΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Σ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ & ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Η ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

  16. …..ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ!!!….ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ !!!….ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΡΑΓΙΑΣ….ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ!!….

  17. Ποιο μπουρδέλο καίγεσαι. Ενδεχομένως το όνειδος του πλανήτη. Με τις υγείες μας.

  18. Αν πίστευα στο θεσμό του Προέδρου της δημοκρατίας αυτή η γυναίκα έπρεπε να είναι στη θέση της ανώμαλης μούμιας!

  19. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει τέτοια σαπίλα στο κράτος. Ένα άτομο μόνο του δε μπορεί να την αντιμετωπίσει. Βγήκε η γυναίκα αυτή και μίλησε, τι έκανε ο κόσμος που άκουγε; Τίποτα. Συνέχισε να ψηφίζει τα ίδια πρόσωπα, που συγκαλύπτουν αυτές τις καταστάσεις δεκαετίες τώρα.

    Λένε πως δήθεν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Μπούρδες. Από την ουρά βρωμάει. Ο λαός είναι σάπιος για αυτό έχει την εξουσία που έχει.

  20. Αυτά γινοντε συνεχεία , τώρα με το lokdown κάνουν πάρτι!!! τρώνε με χρυσά κουτάλια Ακούμε ενίσχυση πληγέντων και επιχειρήσεως ξέρουμε πραγματικά που πάνε αυτα τα λεφτα ? ,Μήπως τα τρώνε μαφιόζοι?
    Ακουσα περιπτεράς πηρέ 200.000€ ενίσχυση και κατι παραπάνω βενζινάδικο. Μα αυτοί πληγήκανε?
    ανοιχτα ηταν. Στο ιδιο χρονικο διάστημα κατάστημα με ρούχα και 2 εργαζομένους σε αναστολή πηρε 1000€
    μήπως εδώ το πάρτι είναι μεγαλύτερο ? Τι πραγματικά συμβαίνει ?μήπως θέλει διερεύνηση που πανε τα χρήματα?

  21. Αυτή η γυναίκα όχι μόνο πρέπει να επανέλθει στο δικαστικό σώμα αλλά και να γίνει υπουργός δικαιοσύνης.
    Μπράβο της και να είναι καλά όπου και να είναι.

  22. Η παρακμή στο μεγαλείο της , και ο νεοέλληνας ψηφοφόρος που προσπαθεί να την κρατήσει όσο πιο πολύ μπορεί. Είμαστε το χειρότερο είδος ζώου στον πλανήτη.

Comments are closed.