«Παίζει» δυνατά η επιστροφή Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
Ερνέστο Βαλβέρδε

Στην πιο κρίσιμη καμπή του μπαίνει για τον Ολυμπιακό το θέμα προπονητή. Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ. Οι «ερυθρόλευκοι» που μέσω του τεχνικού τους διευθυντή Αντόνιο Κορδόν έχουν ρίξει το βάρος στην αγορά της Ισπανίας με τα ονόματα των Ιραόλα, Γκαρίδο αι Μπορδαλάς  να … παίζουν πολύ δυνατά,  ένα σενάριο με … χρώμα από έντονο παρελθόν ήρθε να προστεθεί στις υποψηφιότητες για την άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο λόγος. Ο 59χρονος Βάσκος προπονητής, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας από την σπαστή τριετή του θητεία στον Ολυμπιακό (2008-09, 2010-2012) δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, λόγω της απώλειας του ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Μάλιστα, ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στην ομάδα του Μπιλμπάο εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αντόνι Ιραόλα, που επίσης εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Από την πειραϊκή ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σαββίδη, πάρτον προπονητή να σωθεί στην κυριολεξία η ομάδα και εμείς από τα ταβόρ και τα λεξοτανιλ ! μας πεθάνατε πέρυσι ρε μούμιες, θα μας αποτελειώσετε φέτος, δεν θα έχουμε κουράγιο ούτε να σκεφτούμε να έρθουμε στην Τούμπα με τον ρουμάνο, ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

  2. Θα ξανάρθεις …. Δεν μπορεί παρά μια μέρα θα ξανάρθεις……………

Comments are closed.