Πήρε ο «κ@λος της αέρα» και προκαλεί η τουρκόσπορη Χανούμ Σιγκντέμ Ασάφογλου

Κοινοποίηση:
D-MNpyPXkAAWExl-780x400

H επικεφαλής του Τουρκόψυχων του DEB , Σιγκντέμ Ασάφογλου άσκησε κριτική στην Ελλάδα -μέσω συνέντευξης της στο πρακτορείο Anadolu -για το γεγονός λέει ότι δεν συμβουλεύτηκε το κόμμα της , για τον διορισμό μουφτήδων στην Ελληνική  Θράκη.

44-6

«Ελπίζω η κυβέρνηση της χώρας να δει την αλήθεια και από εδώ και πέρα να αναγνωρίσει το ρόλο του DEB

Αν μας είχαν συμβουλευθεί ίσως να είχαμε βρει κοινό έδαφος», ανέφερε η Χανούμ  Ασάφογλου, η οποία εξέφρασε επιθυμία του μειονοτικού κόμματος να αποκτήσει ρόλο μεσάζοντα στο συγκεκριμένο ζήτημα.!!!

Να συν διοικήσει στη Θράκη θέλει η Χανούμ

41-2

«Σε όσους μας λένε “αν είστε Τούρκοι, πηγαίνετε στην Τουρκία” απαντώ κάθε φορά με την ίδια απάντηση: Όχι, δεν θα πάμε, γιατί αυτό το μέρος μας ανήκει όσο και σε εσάς», προκαλεί η χανούμ  σε άλλο σημείο της συνέντευξης της.

Τέλος, επεσήμανε ότι το DEB «δεν αποτελεί απειλή, αλλά πηγή πλούτου για την Ελλάδα», υποστηρίζοντας την ίδια στιγμή, ότι «δεν πάμε πουθενά, ζούμε στη Δυτική Θράκη, στην Ελλάδα, αλλά είμαστε Τούρκοι που προσπαθούν να συνεισφέρουν στην Ελληνική Δημορκατία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στα τεσσερα και στο τορνο για να συνελθει η κυρα ασαφ και χωρις γρασσο ..,.,.

    ετσι για να δακρυσει ,.,.,.

  2. ανήκει στο ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, όμορφες γυναίκες εθνικίστριες, να διατρανώνουν έθνος, θρησκεία και γνήσια τουρκική ταυτότητα. Καταγέλαστος όποιος ανήκει στο ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΙΚΙΚΟ ΜΙΛΛΕΤ, αριστερίλα, κομμουνίλα, ομοφυλοφιλία, διαστροφή και αθεΐα…………………

Comments are closed.