Πήρε “κεφάλια” ο Ζέρβας για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς. “Παραίτησε” δύο συνεργάτες του

Κοινοποίηση:
emvolio_8

Εκτός διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης θέτει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς τα ονόματα των δυο συνεργατών του εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Ακριτίδου αρνήθηκε να υποβάλει την παραίτησή της και ανάγκασε τον κ. Ζέρβα να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της. Ο κ. Τσαβλής δήλωσε στον δήμαρχο ότι δεν επιθυμεί να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021) απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Ο Δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. EΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

Comments are closed.