Πήρε θέση αμέσως ο Κούλης για τα επεισόδια στην Αμερική – Δείτε τι έγραψε

Κοινοποίηση:
111

Το μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού στο Twitter

«Εξαιρετικά τραυματικά από τη βία κια φρικτά γεγονότα σημειώθηκαν στην Ουάσιγκτον. Η αμερικανική δημοκρατία είναι ανθεκτική, με βαθιές ρίζες και θα ξεπεράσει αυτήν την κρίση», έγραψε στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η Ελληνική Δημοκρατία και κοινωνία που βράζει, είναι ανθεκτική Κυριάκο ?

  2. “βία κια φρικτά” ουτε το “και” δεν μπορει να γραψει σωστα, ουτε διαβαζει αυτα που κλ@νει………… πριν τα κανει σεντ…………. χααχαχαχαχαχαχαχα εεεε ρε γλεντια…. τι ψηφηζει ο σοφος ελληνοειδης λαος…………….. και του εφετος με τον ιδιο, διοτι των φρονημων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν………….

  3. Από τον βλάκα, χάχα, ψεύτη στον ψυχρό, δειλό, εκτελεστή!

  4. Αδιάφορο, ψυχρό, κενό, μήνυμα. Ποια δημοκρατία, οι ειδικοί λένε ότι στην Αμερική έχει επιβληθεί προ πολλού ο κομμουνισμός, που ισχυροποιήθηκε επί Ομπάμα!

  5. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΕΚΟΥΛΙΑΡΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ???? ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜ ΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΣΥ ΒΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ?????ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !!!!

  6. Τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το βατραχομούρικο κεφάλι; Τι εστί δημοκρατία για την Κούλα; Αποφασίζουμε και διατάζουμε, πρόστιμα Ελβετίας, βία, ασυδοσία της κάστας του, εκβιασμοί, εισβολή σε σπίτια, υπουργοί βαλτοί χωρίς ψήφο, μίζες; Βούλωστο Καλιγούλα, γιέ του Δράκουλα που θα μιλήσεις για δημοκρατία!

  7. Η Ελληνική Μασωνια εκανε δήλωση. Και είχαμε μία φαγουρα.

  8. Η δημοκρατία αυτό η δημοκρατία το άλλο….
    Όλα όσα γίνονται η δεν γίνονται τα ρίχνουμε στη δημοκρατία….
    Αμ ο άλλος βλαμμένος στο κανάλια και που είπε ότι η δημοκρατία είναι ευαίσθητη και πρέπει να την προστατεύουμε????
    Σιγά καλέ μην χτυπιέσαι!!!!

Comments are closed.