Πήγε να δει ταινία με το… τζετ σκι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
JetSkiers

Μία μοναδική εμπειρία έζησε ένας άνδρας, ο οποίος πήρε το τζετ σκι του και πήγε να δει την ταινία του. Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα σουρεαλιστικό το συγκεκριμένο σκηνικό, αλλά η αλήθεια είναι πως η έξαρση της πανδημίας έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα σ’ όλες τις πλευρές της ζωής μας.

Στα νέα δεδομένα είναι… αναγκασμένοι να «υπακούσουν» όλοι οι άνθρωποι, ενώ οι επιχειρηματίες και οι οργανισμοί προσπαθούν να προσαρμοστούν και να βρουν νέους τρόπους για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που έγινε στο Μαϊάμι της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου στα ανοικτά της θάλασσας έχει τοποθετηθεί ένα… σινεμά.

Πρόκειται για μία… παραλλαγή των εκδηλώσεων drive in που έχουν γίνει και πάλι της μόδας σ’ όλον τον κόσμο, με την διαφορά πως σ’ αυτήν την περίπτωση κάποιος θα χρειαστεί το σκάφος του ή την βάρκα του ή όπως έκανε ο Χοσέ Σάλας, το τζετ σκι του για να μπορέσει να απολαύσει μία ταινία.

Ο 24χρονος βρέθηκε στα ανοικτά και κατάφερε να παρακολουθήσει τους «Πειρατές της Καραϊβικής». Μάλιστα, κατέγραψε αυτή την… δραστηριότητα με την κάμερά του και μοιράστηκε το υλικό στα social media, το οποίο έγινε άμεσα viral.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: