Πήγαν να δουν τη νεκρή αλλά εκείνη έλειπε. Τρελάθηκαν όταν την βρήκαν στην κουζίνα!

Κοινοποίηση:
funti

Κάποιες φορές η ζωή μας φυλάει περίεργες εκπλήξεις που είναι αδύνατο να φανταστούμε ότι θα μπορούσαν να συμβούν σε κάποιον από εμάς. Αυτό συνέβη και σε μία οικογένεια στην Κίνα.

Μία 95χρονη Κινέζα χτύπησε το κεφάλι της όταν έπεσε, με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, να τη βρει στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο.

Επειδή η γυναίκα ζούσε μόνη της, ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τα της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στη μέση του σπιτιού της, όπως ορίζει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο.

Την ημέρα της υποτιθέμενης κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη είδε ότι η νεκρή έλειπε, όπως διαβάζουμε στο funtime.gr

«Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ανακαλύφθηκε τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας.

Όπως τους είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω». Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: