Πήγαινε την πεθερά του στο νοσοκομείο και του έκοψαν πρόστιμο!

Κοινοποίηση:
προστιμο 13033

Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για μετακίνηση από νομό σε νομό και παράβαση ωραρίου στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, επιβλήθηκε σε έναν νεαρό άνδρα από τον Αγιο Νικόλαο, που χρειάστηκε να μεταφέρει εσπευσμένα συγγενικό του πρόσωπο στο ΠΑΓΝΗ αργά το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του στο Ράδιο Κρήτη, ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να μεταφέρει την πεθερά του η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, και από εκεί οι γιατροί την παρέπεμψαν εκτάκτως για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο προσφέρει τριτοβάθμια περίθαλψη. Την γυναίκα παρέλαβε λοιπόν ασθενοφόρο προκειμένου να τη μεταφέρει στο Ηράκλειο και ο γαμπρός της ακολούθησε από πίσω με το Ι.Χ αυτοκίνητό του.

Φτάνοντας στο Ηράκλειο, έγινε η εισαγωγή στο ΠΑΓΝΗ, πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες εξετάσεις – διαδικασία που ως γνωστόν είναι χρονοβόρα – και αφού η γυναίκα τακτοποιήθηκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο νεαρός άνδρας έφυγε για να επιστρέψει στον Αγιο Νικόλαο, κρατώντας μάλιστα ως αποδεικτικό στοιχείο μετακίνησης τη βεβαίωση νοσηλείας, χωρίς ωστόσο να στείλει sms μετακίνησης.

Στο δρόμο του γυρισμού επί του ΒΟΑΚ, τον σταμάτησε κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος. Ο άνδρας εξήγησε στον αστυνομικό το λόγο μετακίνησής του από τον ένα νομό στον άλλο, δείχνοντας και το χαρτί νοσηλείας, που έφερε τις υπογραφές των γιατρών. Ο αστυνομικός του είπε ότι το χαρτί δεν ισχύει ως τεκμήριο, κόβοντας του πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Για το θέμα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και εξετάζουν το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Λένε πως καμιά δουλειά δέν είναι ντροπή, μήπως το να είσαι μπάτσος στις μέρες μας?

Comments are closed.