Πέτρος Φιλιππίδης: «Με έβρισε πολύ, με πέταξε έξω από το καμαρίνι του» – Τι συνέβη σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
φιλιππιδης-ωραια-κοντινη-1280x720
Η Σίσσυ Καλλίνη προχώρησε σήμερα σε μία νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Εγώ, σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μία ελεεινή εμπειρία με τον κ. Φιλιππίδη».

Οι καταγγελίες για τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, συνεχίζονται.Σήμερα, η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη μίλησε στον αέρα του ΣΚΑΪ για μία εμπειρία που είχε η ίδια μαζί του, πριν χρόνια.

«Εγώ, σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μία ελεεινή εμπειρία με τον κ. Φιλιππίδη. Ο κ. Φιλιππίδης με έχει βρίσει και με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου και αφορούσαν και στο θέατρό του. Ήμουν περίπου 25 χρονών, ήμουν στον ΑΝΤ1, έχω πάει στο καμαρίνι του να του κάνω συνέντευξη, οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου μέσα στο καμαρίνι το θυμάται, γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησαν όλα, είπε: «Του υπενθύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, που προφανώς δεν του άρεσαν. Μου είπε να κόψει η κάμερα, του είπα “συγγνώμη αν σας ενόχλησα, ας ξαναπάμε τη συνέντευξη” και άρχισα να ρωτάω κάτι. Και κάνει μία έκρηξη οργής, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα (…). Έτρεμα».

«Με έβρισε πολύ, με πέταξε έξω. Εγώ έτρεμα» κατέληξε για την εμπειρία της και τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνη είναι ένας άνθρωπος «που κάνει εκρήξεις οργής».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. η πιο τρασ εκπομπη στην ελληνικη τηλεοραση. πραγματικα αχρηστοι, αλαζωνες και ψευτικυριλεδες.

Comments are closed.