Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την γυναίκα που βρέθηκε να ζει μόνη της σε σκηνή

Κοινοποίηση:
σκηνη δασος

Μια περίεργη ιστορία μάς έρχεται από τη Γιούτα και έχει να κάνει με μια γυναίκα που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη πριν από 6 μήνες περίπου και τη βρήκαν να ζει σε μια σκηνή σε απομονωμένο φαράγγι της πολιτείας.

Η 47χρονη επιβίωσε τρεφόμενη αποκλειστικά με τη βλάστηση της περιοχής. Και τη βρήκαν από σπόντα, όταν το drone που την έψαχνε κατέπεσε κοντά στη σκηνή της.

Το γραφείο του τοπικού σερίφη δεν την κατονομάζει, λέει απλώς πως την εντόπισαν την Κυριακή σε απομακρυσμένο σημείο εθνικού πάρκου της Γιούτα.
«Αυτή η γυναίκα … έχει χάσει σημαντικές ποσότητες βάρους και ήταν αδύναμη, αποδείχτηκε ωστόσο πολυμήχανη», γράφει στο ανακοινωθέν του σερίφη της κομητείας.

Οι Αρχές πιστεύουν πως η γυναίκα χάθηκε οικειοθελώς από τον κόσμο. Επιβίωσε τρώγοντας χόρτα και φυτά και ξεδιψώντας από ένα κοντινό ποτάμι.

Η αστυνομία την αναζητούσε από τον Νοέμβριο του 2020, όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της σε ορεινό σημείο. Το γραφείο σερίφη ισχυρίζεται πάντως ότι έχει συλλέξει πληροφορίες «που υποδεικνύουν ότι η γυναίκα μπορεί να παλεύει με ψυχολογικά προβλήματα».

Τη βρήκαν συμπτωματικά, ψάχνοντας για το drone που είχαν στείλει προς αναζήτησή της και έπεσε κοντά στη σκηνή της.

«Πιστεύουμε τώρα ότι επέλεξε εσκεμμένα να παραμείνει στην περιοχή όλους αυτούς τους μήνες μετά τον Νοέμβριο του 2020», καταλήγει το γραφείο σερίφη.

Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δεν αποκλείεται ωστόσο η ερημίτισσα να επιστρέψει στο απομονωμένο δάσος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Γιατί θα την υποχρεώσει κανείς να γυρίσει με το ζόρι στο Μπουρδελο και την Σαπίλα του πολιτισμού;;
    Θα με υποχρεώσει εμένα κανένας πούστης να κάνω το εμβόλιο;;; Δεν θα βρίσκω δουλειά;;
    Στα φρύδια μου!!! Έτσι κι αλλιώς επιστρέφω στην γη των γονιών μου να καλλιεργήσω κι ας βάλουν εμβόλια και τσιπάκια στον ξεσκισμένο πάτο τους!!!

  2. Την μετέφεραν για τις Α’ βοήθειες μόνο που στην Μούρικα (Αμερική) όλα πληρώνονται, ακόμα και οι Α’ βοήθειες επομένως θα την βάλουν φυλακή για χρέη αν δεν τους πληρώσει γι’ αυτές…

  3. Πρέπει 3 φορές την εβδομάδα να της πηγαίνουν οι κτηνοτρόφοι κοψίδια για να στανιάρει. Όσο για την φυγή στα βουνά των προφητειών θα πρέπει να είναι οργανωμένη σε ομάδες 20-30 ατόμων. Με εκπαιδευμένα γεράκια αντι-drone.

  4. αν δεν ειχα παιδια κι εγω ετσι θα το χα σκασει και δεν γ@μιεστε κι εσεις και ο κουλης και πουστραλιας και ο κοροιδοιος σας και γ@μω τα εμβολια σας κι αυτους τους π@υστηδες που τα κανουν… Αι σιχτιρ βρωμιαραιοι

  5. Σου λέει η γυναίκα “δεν θα με τρελάνετε εσείς με τις ανωμαλίες σας και τους ιούς σας, θα πάρω τα βουνά.”, αλλά όπως μας είπε και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός “και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς θα σε βρίσκουν σε εκείνα τα έσχατα χρόνια”.

      1. αυτό που είπε ο πατροκοσμάς είναι που με βάζει σε σκέψεις περισσότερο με τα εμβόλια. Θα σε βρίσκουν παντού.

        1.) μαζικός (πειραματικός) εμβολιασμός .
        2.) μαζικές εκτοξεύσεις δορυφόρων.
        3.) δίκτυο 5 g . Η τροπολογία πέρασε στις αρχές της καραντίνας. Τώρα που υποτίθεται ότι τελείωνει η καραντίνα για μετρήστε πόσα ρούτερ και κάμερες τοποθετήθηκαν σε φανάρια , λάμπες φωτισμού κλπ κλπ κλπ.

Comments are closed.