Πάτρα: Το Twitter «καλεί» Δήμητρα Πισπιρίγκου – «Μίλα γιατί θα σε πάρει μαζί της»

Κοινοποίηση:
σδω

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς και σιγά σιγά λύνεται το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Εκτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, το πρόσωπο που συζητείται έντονα είναι η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ο λόγος είναι πως η γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη το μοιραίο βράδυ που πέθανε η Ίριδα, μαζί με τη Ρούλα – που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – ενώ ο πατέρας των παιδιών απουσίαζε από το σπίτι.

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, που ήρθε κι επίσημα στο φως σήμερα Δευτέρα (20/6) και μιλάει για δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας με ασφυκτικό θάνατο – το Twitter «πλημμύρισε» από τα σχόλια των χρηστών που, απευθυνόμενοι στη Δήμητρα, την «καλούν» να πει την αλήθεια για όσα συνέβησαν στις ανεψιές της.

«Έχεις μια τελευταία ευκαιρία. Μίλα», «κάνε το σωστό και μίλα γιατί θα σε πάρει μαζί της», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Δείτε χαρακτηριστικά

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: