Πάτρα: Περιμένουν τους πρώτους τουρίστες από Ιταλία – Σε επαγρύπνηση οι αρχές

Κοινοποίηση:
CORONAVIRUS-uae-710x399

Η γραμμή Πάτρα – Ιταλία άνοιξε τυπικά χθες και σήμερα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, αναμένονται επτά πλοία, με περίπου 150 με 200 επισκέπτες το κάθε ένα.

Τους επισκέπτες θα περιμένουν στο λιμάνι της Πάτρας κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του Κεντρικού Λιμεναρχείου προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι στα έγγραφα με τους κωδικούς που απαιτούνται για τους ταξιδιώτες του εξωτερικού με πλοία και αεροπλάνα αλλά και τα δειγματοληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό, όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο.

 Τα τεστ θα αναλύονται στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι επαγρύπνηση και μπούρδες; Γιατί δεν ζητάνε να έρχονται οι τουρίστες με πρόσφατο αρνητικό τεστ κορωναϊού αντί να τους κάνουμε εμείς εδώ και να μην έχουμε καραντίνες και αποστάσεις και όλα αυτά που χρειάζονται; Δηλαδή με το να μπει ο άλλος μέσα και να μάθουμε ότι είναι φορέας ή νοσεί τι κερδίζουμε; Τα έξοδα νοσηλείας κερδίζουμε και τα κρεβάτια σε νοσοκομεία και εντατικές που ενδεχομένως θα πιάσουν. Χώρια που αν είναι ασυμπτωματικοί μπορεί να γράψουν την καραντίνα στα παλιά τους τα παπούτσια και να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι. Έτσι η Ελλάδα θα γινόταν ο πιο ασφαλής προορισμός; Μήπως το κάνουν επίτηδες; Μήπως θέλουν να μην πάει καλά η χώρα; Και κάτι τελευταίο; Τι χρωστάω εγώ να πληρώνω το τεστ του κάθε τουρίστα και μάλιστα την στιγμή που εγώ θέλω 60 ευρώ για να το κάνω; Τι χρωστάω να πληρώνω την 24/ωρη καραντίνα που τους έβαζαν σε ξενοδοχεία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα;

Comments are closed.