Πάτρα: Πήγε να ξυπνήσει τον άντρα της και τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι

Κοινοποίηση:
βψωχ

Το αντρόγυνο κοιμόταν σε χωριστά δωμάτια στο σπίτι. Το πρωί η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε να τον ξυπνήσει. Οι φωνές της ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή στην Πάτρα…

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα στην Πάτρα που βρήκε νεκρό τον άνθρωπο της ζωής της. Ο 80χρονος πέθανε όπως όλα δείχνουν μέσα στον ύπνο του. Η γυναίκα ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά οι διασώστες δεν είχαν περιθώρια να τον επαναφέρουν. Στο σπίτι έφτασαν αργότερα και αστυνομικοί που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τραγωδία στην Οβρυά στην Πάτρα το πρωί. Μια γυναίκα βρήκε τον άνδρα της νεκρό όταν ξύπνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τον 80χρονο σύζυγό της.

Όταν πήγε να τον ξυπνήσει το πρωί διαπίστωσε οτι δεν είχε τις αισθήσεις του. Οι φωνές της αναστάτωσαν τη γειτονιά. Ένας γείτονας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο αφού η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του thebest.gr, ο διασώστης του ΕΚΑΒ και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν οτι ο άνδρας είχε φύγει από τη ζωή αρκετές ώρες πριν. Στο σημείο μετέβη και η αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: