ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ

Κοινοποίηση:
troxaio-ptoma

Δύο νεκροί – ένας άντρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα – και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων.

Όλα συνέβησαν όταν ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας ηλικίας 54 ετών και μια γυναίκα 43 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

Tο δυστύχημα έγινε στο 14ο χλμ της Πατρών – Πύργου, όταν η νταλίκα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε» πριν συγκρουστεί με το ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την 43χρονη κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία ο δρόμος παραμένει κλειστός. «Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί στο 14ο χλμ της ΕΟ Πατρών- Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω τροχαίου δυστυχήματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών»

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Μια γυναίκα νεκρή σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Σε κρίσιμη κατάσταση ένας άνδρας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όποιος δει Τροχαία στο δρόμο ας βγάλει μια φώτο να θυμηθώ πως μοιάζουν;

  2. Με τα κολονακια που εβαλαν.(30.000.000€) το.φαγοπότι ,δεν μπορεις να οδηγησεις καθόλου .

  3. Νταλικιερηδες κινητες καρμανιολες..οσοι κινουνται εθνικη και επαρχιακο δικτυο το βλεπουν καθημερινα

  4. και ποιος δεν μας έλεγε ότι έπαθε ξαφνικό από τα μπόλια?
    εννοείται ότι θα συμβαίνουν αυτά ….

    1. ναι, γιατι πριν απο τα ‘μπολια’ δε συνεβαιναν ποτε τετοια πραγματα

  5. κάθαρμα μιζοτάκη και ξανθέ τουρκόσπορε κοπρίτη καρά αμάν αλή

  6. Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο από έναν αλητήριο οδηγό με Σκάνια. Μάζεψε τους όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που κάνουν κόντρες με τις νταλίκες τρέχουν σαν τρελοί και δεν υπολογίζουν τίποτα γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία. Η τροχαία ακούει;

Comments are closed.