Πάτρα: Για κατάθεση καλείται η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη

Κοινοποίηση:
ΜΑΝΟΣ

Ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφανθεί το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, για το εάν θα προχωρήσει η αποσφάγιση του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιίγκου και ενώ ενώ η οικογένεια της προφυλακισμένης έχει ξεκινήσει να αδειάζει το σπίτι που διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύτων αναφορικά με την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η Ασφάλεια της Πάτρας, μετά την εντολή του Εισαγγελέα έχουν ξεκινήσει για αρκετές εβδομάδες την έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς που επήλθε τον Σεπτέμβριο του 2020, ζητά να καταθέσει αυτή την φορά η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Οπως είχε αποκαλύψει το tempo24 η Ευγενία Κοτρα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ζήτησε από γυναίκα συμβολαιογράφο να της ετοιμάσει πληρεξούσιο, ώστε ο Μάνος Δασκαλάκης που διέμενε με την εν διαστάσει σήμερα Ρούλα Πισπσιρίγκου στο ισόγειο της οδού Μπιζανίου, να μπορεί να διαχειρίζεται οικονομικές τις υποθέσεις ( πληρωμή λογαριασμών, εφορίας, τράπεζες κλπ).

Τις λεπτομέρειες της συνομιλίας της συμβολαιογράφου με την σπιτονοικοκυρά, σχετικά με το πληρεξούσιο και τις σχέσεις του ζευγαριού με την Ευγενία Κούτρα θέλουν να πληροφορηθούν οι άνδρες της Ασφάλειας και καλούν εντός των ημέρων την συμβουλαιογράφου , που σήμερα είναι συνταξιούχος και διαμένει στην Αθήνα.

Στο μεταξύ εντός των ημερών οι σσυγγενείς της σπιτονοικοκυράς περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου εάν θα μπορέσουν ναεισέλθουν στο διόροφο της οδού Μπιζανίου για να καταγράψουν τα κινητά περιουσιασκά στοιχεία που υπάρχουν μέσα και ν αντιπαραβάλλουν με΄όσα έχει καταγράψει συμβουλαιογράφος που ορίστηκε για να σφραγίσει το σπίτι.

Πάντως η μάνα , ο πατριός και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπσιρίγκου , μετά από σύμφωνη γνώμη και της ίδιας, έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο να αδειάζουν το σπίτι που διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη πριν τις συνταρακτικές αποκαλύψεις. Αδειάζουν και πετούν πράγματα , ενώ όσα θεωρούν χρήσιμα (επιπλα κλπ) θα τα μεταφέρουν σε άλλον χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: