Πάτρα: «Βούλιαξε» το Ρίο – Βγήκε η θάλασσα στη στεριά στο Αντίρριο

Κοινοποίηση:
ΦςΕςΦ

Έντονα προβλήματα παρατηρούνται στους δρόμους της Πάτρας, τόσο στην παραλιακή οδό του Ρίου όσο και στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου, που έχουν πλημμυρίσει μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς δρόμους της Πάτρας.
Οι πλημμύρες στην παραλιακή οδό του Ρίου παραμένουν ένα χρόνιο πρόβλημα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr.
Η πρόεδρος της κοινότητας του Ρίου, Νικολίτσα Μπετιχαβά σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ξεσπά για τις σοβαρές κακοτεχνίες των δρόμων:

«17 χρόνια μετά την αποπεράτωση των έργων της Γέφυρας, η δυτική προβλήτα παραδόθηκε στον ΟΛΠΑ. 17 χρόνια το Ρίο πλημμυρίζει εξαιτίας της κακοτεχνίας της δυτικής προβλήτας»

Η κ. Μπετιχαβά τονίζει ότι έκανε ότι ήταν δυνατόν, ήδη από τον Ιούλιο,για να κινητοποιήσει τους τοπικούς μηχανισμούς προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία στο σημείο, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Σμυρνή σήμερα το πρωί σε έντονο μεταξύ μας διάλογο ζήτησα να αναλάβουν τη δική τους ευθύνη παρόλο που ως κοινοτικό συμβούλιο έχουμε ζητήσει να διορθώσουν την κακοτεχνία. Θα επανέλθουμε όταν επιτέλους οριστεί πρακτικογράφος στην κοινότητα» συμπληρώνει.

Κλειστή παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ως συνήθως άλλη μια κακοτεχνία σε βάρος του ελληνικού λάου και δυστυχώς κανένας φυλακή

Comments are closed.