Πάτρα: Ακυρώθηκε συναυλία των «Rotting Christ» λόγω ονόματος – Καταγγέλλουν την Μητρόπολη

Κοινοποίηση:
rotting

Την Μητρόπολη Πάτρας βλέπει πίσω από την ακύρωσή της συναυλίας της μπάντας Rotting Christ η ομάδα που προετοίμαζε το event.

 

Η εταιρεία, GG Events, πίσω από το event της ελληνικής heavy metal μπάντας καταγγέλλει μέσω ανάρτησής της στο Facebook πως η Μητρόπολη Πάτρας άσκησε πιέσεις προκειμένου να ακυρωθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συναυλία τους.

«Ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πινακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!!», σημειώνει η μπάντα.

«Οπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός οτί ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS», προσθέτει η μπάντα Rotting Christ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αγαπητοί Rotting Christ αφού θέλετε να πάτε κόντρα στον νέο Μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές γιατί δεν αλλάζετε το όνομα σας σε Rotting Muhammad? Όχι μόνο λόγια. Άντε να σας δω και να σας καμαρώσω προτού σας κάνουνε σουβλάκια οι λαθρομουσουλμάνοι. Βαρεθήκαμε τους επαναστάτες εκ του ασφαλούς. Αλλά ξέρετε ότι ο “Σάπιος Χριστός” δεν σας κοστίζει τίποτα ενώ ο “Σάπιος Μωάμεθ” θα σας κοστίσει τα κεφάλια.

  2. Σάκη χωρίς την καπηλεία του ονόματος του Ιησού που δώσατε στην μπάντα σας δεν θα σας ήξεραν ούτε οι πέτρες.. Οπότε αφήστε το σανό περί μεσαίωνα διότι δουλεύει καλά το μάρκετινγ προς την μεριά σας είτε έτσι είτε αλλιώς…

Comments are closed.