Πάτρα: Όλα όσα έγιναν έξω από το σπίτι της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
patrakosmos

Μέχρι τις 3 τα ξημερώματα πλήθος κόσμου παρέμενε συγκεντρωμένο έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Κάτοικοι της πόλης και γείτονες μαζεύτηκαν λίγο αφότου έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης, φωνάζοντας συνθήματα και εκτοξεύοντας απειλές.

Όπως μετέδωσε το thebest.gr, ώρα με την ώρα η κατάσταση ξέφευγε στην οδό Μπιζανίου στην όπου κατοικεί η οικογένεια Δασκαλάκη.

Εκτός από το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο, ορισμένα άτομα χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Τι έγινε όταν έφτασε στο σημείο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου
Επεισοδιακή ήταν και η άφιξη της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο σπίτι όπου βρίσκονται η άλλη κόρη της και ο σύζυγος της 33χρονης, Μάνος Δασκαλάκης.

Μόλις έφτασε έξω από την πόρτα, δέχθηκε αποδοκιμασίες από τους παρευρισκόμενους και χρειάστηκε να την τραβήξει μέσα η κόρη της για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Αστυνομικές δυνάμεις έξω από το σπίτι
Αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν τελικά έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τρείς ώρες μετά και ενώ η κατάσταση βρισκόταν εκτός ελέγχου με το πλήθος να φωνάζει “κρεμάστε την” και “δώστε τη στο λαό”, έφτασε η αστυνομία προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα καθώς μέσα στο σπίτι βρίσκονται μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: