Πάτρα: Έκλεισε δημοτικό σχολείο γιατί… γέμισε αφρούς

Κοινοποίηση:
sxoleio-3

Το σχολείο στην Πάτρα παρέμεινε κλειστό το πρωί, μετά τις εικόνες αντίκρισαν δάσκαλοι και μαθητές που πήγαν για μάθημα. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας…

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν δάσκαλοι και μαθητές του 3ου Δημοτικού στην Πάτρα, που πήγαν σήμερα στο σχολείο τους για μάθημα. Άγνωστοι είχαν μπει στο κτίριο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και το γέμισαν αφρούς, από τους πυροσβεστήρες που κατέστρεψαν. Οι εξωσχολικοί εισβολείς απομακρύνθηκαν, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τους.

Το 3ο Δημοτικό που εδρεύει πίσω από το Αρχαίο Ωδείο, έγινε στόχο βάνδαλων, οι οποίοι εκτονώθηκαν σπάζοντας παράθυρα. Σύμφωνα με το flamis.gr, μπήκαν μέσα και άνοιξαν όλους τους πυροσβεστήρες του σχολείου, με αποτέλεσμα να γεμίσει αφρούς! Παράλληλα έγραψαν συνθήματα και γκράφιτι.

Άμεσα η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε την Αστυνομία, ενημερώθηκε και η διεύθυνση εκπαίδευσης ενώ ειδοποιήθηκαν οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους, καθώς οι μικροί μαθητές δεν μπορούσαν να παραμείνουν στον χώρο καθώς κινδύνευαν από τα χημικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: