Πάτρα: Έκλεισαν τα μαγαζιά και γέμισαν οι σκάλες – Ξέφρενο πάρτι στην Παντάνασσα με μουσική α καπέλα!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
egpsuevagz60906f2405993

Δεν έπεφτε καρφίτσα στα καταστήματα εστίασης όλη τη Δευτέρα, ημέρα επαναφοράς της εστίασης στην κανονικότητα, με περιορισμούς και εμπόδια μεν, με πολλή διάθεση για διασκέδαση από την πλευρά των πολιτών δε.

Ωστόσο φαίνεται ότι η ενδεκάτη βραδινή η οποία τηρήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των καταστηματαρχών εστίασης είναι άλλο ένα μέτρο, πέραν της μουσικής, καταδικασμένο να αποτύχει.

Η νεολαία της Πάτρας το απέδειξε αυτό με το «καλημέρα» του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης και με το «καληνύχτα» στις 10.45 καθώς τα καταστήματα χρειάζονται ένα τέταρτο περίπου για να μαζέψουν τραπεζοκαθίσματα και να κλείσουν.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας στα σκαλιά της Πανταννάσης μετατράπηκε σε κανονική διαδήλωση με τους νεολαίους να έχουν κατακλύσει  τα σκαλιά κρατώντας ποτά σε πλαστικά ποτήρια και να τραγουδούν α καπέλα για να κάνουν κέφι, μιας και ούτε στα καταστήματα είχαν αυτή την ευκαιρία. Χωρίς μάσκες και με άφθονο κέφι, η Πάτρα το.. έκαψε  στα σκαλιά της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με όσα είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου η εστίαση «βούλιαξε» χθες πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και όλες τις ώρες. Ρίο και Βραχνέικα έζησαν εποχές δόξας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα μαγαζιά του κέντρου. Η ίδια κίνηση αναμένεται και σήμερα.

Ωστόσο η μεγαλύτερη δυσλειτουργία έκανε την εμφάνισή της  τις βραδινές ώρες οπότε και έπρεπε να απομακρυνθούν οι πελάτες από τα καταστήματα, ενώ όπως λέει ο κ. Στεργίου εξαιτίας του γεγονότος ότι τα καταστήματα κλείνουν στις 11 παρατηρήθηκε μετατόπιση της διασκέδασης το απόγευμα και νωρίς το βράδυ.

Σύμφωνα με τον κ. Στεργίου η 11η βραδινή είναι ένα μέτρο που θα αποτύχει όπως και η μουσική. «Είναι  μέτρα που ήρθαν από άλλες χώρες και δεν έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα» λέει.

thebest.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: