Πάνος Χατζηκουτσέλης: Την Τρίτη η κηδεία του – Η παράκληση της οικογένειας

Κοινοποίηση:
xaztik

Σε ηλικία 74 ετών πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης φέρνοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και πένθος στην οικογένειά του και σε όσους τον αγάπησαν, μέσα από τις ελληνικές σειρές στις οποίες έπαιξε. Δείτε πότε θα είναι η κηδεία του ηθοποιού, αλλά ποιοι είναι αυτό που ζήτησε η οικογένειά του.

Ειδικότερα ο Σπύρος Μπίμπλας με ανάρτησή του έκανε γνωστό το πότε θα κηδευτεί ο ηθοποιός. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην έκκληση της οικογένειας του εκλιπόντος. Έτσι βάσει και της ανάρτησης που έγινε στο Facebook ο ηθοποιός θα κηδευτεί την επόμενη Τρίτη, στον Μαραθώνα ενώ η οικογένειά του έχει ζητήσει να τηρηθεί η απαγόρευση συνάθροισης, άνω των δέκα ατόμων.

“Η ανιψιά του Άση μας παρακαλεί, μια και στην κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στον Μαραθώνα και δεν επιτρέπεται να πάμε (συνάθροιση 10 ατόμων ) αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αριθ. λογαριασμού Εurobank 0026-0215-40-0100392909…..στην μνήμη του αγαπημένου μας Πάνου” έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπίμπιλας στην ανάρτησή του, αναφορικά με την κηδεία του ηθοποιού που έφυγε από την ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: