Πάλεψε στα ίσια η Ομόνοια κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έχασε στις λεπτομέρειες (2-3)

Κοινοποίηση:
M;antsester G.

Αγγιξε το «θαύμα» η Ομόνοια! Στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Europa League, η Κυπελλούχος Κύπρου έβαλε δύσκολα στην… απογοητευμένη -μετά τη συντριβή από τη συμπολίτισσα Σίτι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς προηγήθηκε στο 34′ με τον Ανσαριφάρντ, αλλά αποδείχθηκε, τελικά, πως ήταν πάνω από τις δυνάμεις της.
Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ αγρίεψε στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράσφορντ, έφτασε στην ανατροπή και νίκη. Ο Άγγλος επιθετικός ισοφάρισε αρχικά στο 53′, ενώ «έγραψε» ξανά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 84′, κάνοντας το 3-1 για τους «κόκκινους διάβολους». Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 63′, ο Μαρσιάλ, με υπέροχο σουτ, είχε κάνει το 2-1.
Οι Κύπριοι, πάντως, δεν τα παράτησαν και στο 86′ άγχωσαν εκ νέου τους φιλοξενούμενους, μειώνοντας σε 3-2 με τον Παναγιώτου. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τη Γιουνάιτεντ, μάλιστα, να είναι εκείνη, που είχε ευκαιρία και για τέταρτο τέρμα. Δύο δοκάρια, εξάλλου, είχαν οι φιλοξενούμενοι (18′ Φερνάντες, 78′ Ρονάλντο). Θυμίζουμε, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, στο «Ολντ Τράφορντ», για την 4 αγωνιστική.
Τρίτη ήττα της Ομόνοιας σε ισάριθμους αγώνες, η οποία την αφήνει στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς. Στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στην κορυφή παραμένει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που νίκησε τη Σέριφ και ανέβηκε στους 9 βαθμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: