Πάιατ: «Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών!»

Κοινοποίηση:
Τζέφρι Πάιατ

Διεθνώς ρεζίλι έχει γίνει γίνει η χώρα μας στα μάτια σύσσωμης της υφηλίου με αφορμή τα όσα παράξενα  συμβαίνουν με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Aμερικανός πρέσβης Τζ’έφρι Πάιατ, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» δήλωσε πως «Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών». Μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο κ. Πάιατ χαρακτήρισε «παιδαριώδη βανδαλισμό» την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας έξω από το σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ο Ρουβίκωνας, με ανάρτησή του, ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση ενώ ανέφερε πως πραγματοποίησε την επίθεση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας επειδή το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου αρνήθηκε να του χορηγήσει άδεια.

Η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, ανέφερε ότι από την ιατρική γνωμάτευση, που δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου έχει επιβαρυνθεί ενώ ο ίδιος -παρά την εισαγγελική εντολή- αρνείται την αναγκαστική σίτιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: