Πάει και η 23χρονη Marie Heroux, ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ – Η επιστήμη ΘΑΝΑΤΟΥ θερίζει τους κοιμισμένους

Κοινοποίηση:
Nadine-749x1024

Η 23χρονη Marie Heroux, πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ – Η επιστήμη ΘΑΝΑΤΟΥ θερίζει τους αποκοιμησμένους που φεύγουν μαζικά σε ηλικίες που ποτέ στην σημερινή ιστορία δεν έχουμε ξαναδεί!!! Η επιστήμη τους δεν βγάζει ούτε εναν επιστήμονα μπροστά να μας εξηγήσει πως τη κλιματική αλλαγή θερίζει τους νέους ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ..

Η Nadine Marie Heroux #πέθανε ξαφνικά τον Νοέμβριο. και κανείς δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει με τους ανυποψίαστους και κοιμησμένους τρυπημένους.

Ήταν όμορφη και πολύ νέα.

Ήταν μόλις 23 ετών και η οικογένειά της είναι απολύτως συντετριμμένη για τον απροσδόκητο και ξαφνικό θάνατό της.

ΡΟΤΣΕΣΤΕΡ- Η Nadine M. Heroux, 23 ετών, πέθανε στις 2 Νοεμβρίου 2022. Πέθανε πριν από τον παππού και τη γιαγιά της Μπερνάρ και Ντενίζ Ερού. Έζησε από τους γονείς της Bernard και Vilmarie Heroux, τα αδέρφια της, Francis, Juliana, Eva και Lucia. Οι παππούδες της από τη μητέρα της Norberto Lopez και Carmen Leon, οι θείες και οι θείοι της, Ricardo Lopez (Maria), Axel Lopez (Addy), Rossana Lopez, Rolando Lopez, Danielle Zielinski (Eric), Pierre Heroux (Karen), Paul Heroux (Linda), Jacqueline Heroux, και τα πολλά ξαδέρφια της.

Η Nadine θα μας λείψει πολύ. «Όλοι όσοι συναντάτε δίνουν μια μάχη για την οποία δεν έχετε τίποτα. Να είσαι ευγενικός, πάντα» Η Nadine γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1999, το δεύτερο μεγαλύτερο από τα 5 παιδιά. Ως μικρό κορίτσι είχε μια αθώα πίστη και μάλιστα είπε στη μητέρα της μια φορά ότι είδε έναν άγγελο. Αγαπούσε τα ζώα και τη φύση. Καθώς μεγάλωνε ανέπτυξε το ταλέντο της στην υποκριτική, ξεκινώντας από το Drama Kids και στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλά τοπικά έργα μέσω του Spotlight Theatre και του Penfield Players. Της άρεσε το κολύμπι και ήταν μέλος του Webster Blue Fins για μερικά χρόνια. Ανέπτυξε επίσης το φωνητικό της ταλέντο συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία Bach και στη συνέχεια εντάχθηκε στη Χορωδία της Κοινότητας της Μουσικής Σχολής Eastman στο Γυμνάσιο.

Η Nadine ήταν μια ευαίσθητη ψυχή και νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους. Συμμετείχε για μερικά καλοκαίρια με το Young People Who Care, ένα καθολικό υπουργείο στην Πενσυλβάνια όπου υπηρετούσε τους φτωχούς σε αυτήν την κοινότητα. Συνέχισε για να αποφοιτήσει από το Λύκειο. Το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και το σχέδιό της ήταν να ακολουθήσει την πιστοποίηση της κοσμετολογίας και να χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα για να συμπληρώσει το εισόδημά της καθώς ακολουθούσε πτυχίο θεάτρου. Ολοκλήρωσε την πιστοποίησή της στο Sheer Ego στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο De Sales στην Πενσυλβάνια στο πρόγραμμα Θεάτρου και Επικοινωνιών.

Τραγικά, η ψυχική ασθένεια εκτροχίασε πολλά από τα σχέδιά της και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο κολέγιο. Όταν ήταν 12 ετών διαγνώστηκε με ψυχική ασθένεια και έκτοτε νοσηλεύτηκε πολλές, πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους σταυρούς και ασθένειες που μπορεί να φέρει κανείς ειδικά ένα έφηβο παιδί. Η Nadine υπέφερε αυτή την ταλαιπωρία για 11 ολόκληρα χρόνια υπομένοντας την απόρριψη, την παρεξήγηση, τη μοναξιά και την αποξένωση από τους άλλους.

Η ανθεκτικότητα είναι μια λέξη κλειδί για τη Nadine. Συνέχιζε να σηκώνεται ξανά και ξανά για να προσπαθήσει άλλη μια φορά. Εκείνες τις μέρες που χώρισαν τα σύννεφα, είχε ένα χαμόγελο που μπορούσε να φωτίσει ένα δωμάτιο και έκανε τους γύρω της να αισθάνονται αποδεκτοί και αγαπητοί. Είχε πάθος να βοηθά άλλους με αυτήν την πολύ εξουθενωτική ασθένεια, και μάλιστα γύρισε μια ταινία μικρού μήκους που ονομαζόταν το Στίγμα, φέρνοντας την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη αυτής της πιο παρεξηγημένης ασθένειας. Η Nadine θα λείψει πολύ και προσευχήσου να βρει ειρήνη. Την παραθέτουμε στο Θείο Έλεος του Κυρίου Ιησού Χριστού και στην αγαπητική αγκαλιά της Υπεραγίας Μητέρας του Θεού.

ΠΗΓΗ: korakas-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: