«Πάγωσε» η «ειδικός», τα “έχασε” ζωντανά στον αέρα! Δημοσιογράφος έβαλε κλειδί και ψαλίδι στο σημείο που είχε εμβολιαστεί(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
magnhtiko-1024x663

Δημοσιογράφος που έκανε το εμβόλιο της Pfizer, αφού έδειξε φωτογραφίες, αποφάσισε να βάλει το κλειδί στο σημείο που έκανε το εμβόλιο και πράγματι το μεταλλικό αντικείμενο μαγνητίστηκε!

Στο επόμενο βίντεο ο παρουσιαστής βάζει και ψαλίδι στο σημείο!!!!! Θα το ελέγξει κάποιος;;; Ο δημοσιογράφος ζήτησε ζωντανά στον «αέρα» παρέμβαση θεσμικών οργάνων.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε πάντως ζωντανά και την γνώμη «ειδικού», η οποία πάγωσε χάνοντας προσωρινά τα λόγια.

Δείτε τι είπε τελικά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. μεγαλο προβλημα
    ειχα παει στα ικεα στα ειδη κουζινας και αρχισαν να κολλανε πανω μου ολα τα μαχαιροπηρουνα
    φωναξαν τον σεκιουριτα με κατηγορουσαν για κλοπη
    ωσπου τους ειπα οτι ειχα κανει εμβολιο
    τοτε με αφησαν ελευθερο ε πες το ντε μου παν

  2. Ωραια πράγματα αυτά.
    Με το πρώτο μπολι κολλάνε πάνω σου σιδερικα, με το δεύτερο μπολι θα κατουρας φωτιές, και με το τρίτο θα κλάνεις κεραυνούς και αστραπές. X-Men κανονικός δλδ όχι μ@λ@κιες!!!! Ή Pokémon μάλλον αυτό το κίτρινο , Pikachu.
    Πάνω που έλεγα να κάνω της φαιζερ αλλά μετά από αυτό που ειδα άλλαξα γνώμη.
    😱Μα γιατί τρομάζετε τον κόσμο;

  3. οι διαφοροι που φωνασκουν με δικτατορικο τροπο ωσαν να βγηκαν απο τα ψυχιατρια και βιαζουν τον κοσμο να κανει τα εμβολια να μας εξηγησουν το τι συμβαινει.

  4. Γιατί σε μένα που έκανα pfizer δεν κολλάει τίποτα ; Μάλλον με ξεγέλασαν και με μπόλιασαν με νερό. Θα διαμαρτυρηθώ.

    1. PLACEBO? Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΧΤΗΣ…
      ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΛΑΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ…

  5. Γιατι περναει απο το μυαλο μου το 5G και παρεα με τα νανο σωματηδια που υπαρχουν πλεον στο σωμα ….νιαου,νιαου,νιαου! Γιατι καποιες χωρες ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕ 5G ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” ! ΚΑΛΑ παιδακια εδω…

  6. Μόλις είδα τό βίντεο πήγα στόν πατέρα μου πού έβλεπε τηκεόραση στό σαλόνι καί τόν ρώτησα άν θυμόταν πού τού είχανε κάνει τό εμβόλιο – επειδή είναι πολύ μεγάλης ηλικίας , είχε κάνει τό πφάϊζερ τήν πρώτη μέρα πού ήρθε στήν Ελλάδα . Τού έβαλα ένα ευρώ στό σημείο πού μού έδειξε καί τό νόμισμα έμεινε κολλημένο πάνω στό χέρι του… ΕΛΠΙΖΩ νά μήν σημαίνει τίποτα τό ιδιαίτερο αυτό γιατί τό εμβόλιο τό έχουν κάνει ΟΛΟΙ οί συγγενείς καί οί φίλοι μου !

  7. Μπειτε και δειτε δημοσιευσεις του Πολακη στο facebook 8 και 9 Ιουνιου για χαπι για τον κορονοιο που δινει λοιμοξιολογος της επιτροπης στους δικους του.Γραφει και υο ονομα του λοιμοξιολογου που το παραδεχτηκε αλλα του ειπε οτι ειναι πολιτική αποφαση να μην δινεται.Τους ενδιεφερε μονο να κανουν τα εμβολια και οχι να σωσουν κοσμο.Γραφει και για τον Τσιορδα

  8. Κάποιες λέξεις κλειδιά, που ΙΣΩΣ φωτίσουν κάτι από αυτά που οι εταιρείες κρύβουν: Magnetofection, SPIONs Transfection, Nanoparticles, v*cc*ne delivery. Υπαρχουν πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις για όσους μπορούν ακόμη να σκέφτονται και να διαβάζουν. Οι ψευτογιατροί ας γυρίσουν στα θρανία να μάθουν πρώτα Φυσική Γυμνασίου.

    1. Ο/Η γελώ με τους άλλους που λένε για ιδρωμένους και άπλυτους λέει:

      σίγουρα μπαίνουν υγρά μέταλλα στον οργανισμό, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το τεστ. Γιατί μέχρι τώρα δεν συνέβαινε αυτό? (καλά του λες του γιατρού). Θα πω και εγώ λέξεις κλειδιά:- Για να γίνουν πιο ευάλωτοι στο 5G και στα HAARP.- Καληνύχτα.

  9. ΝΤο φαινόμενο λέγεται επιφανειακή τάση. Όσο πιο ιδρωμένος και άπλυτος είσαι τόσο καλύτερα. Το φαινόμενο υφίσταται και σε μη εμβολιασμένους διότι καμία σχέση δεν έχει με το εμβόλιο.

    1. Και γιατί δεν κολλάει στο άλλο μπράτσο, ρε λαλάκη; Το ένα μπράτσο το πλένουν και το άλλο το αφήνουν και ζέχνει οι μαγνητισμένοι;

  10. Δεν προκειται να παρεις απαντηση
    απο κανεναν ειδικο ,ρωτα τον Μητσοτακη ,αυτος
    σιγουρα ξερει κατι θα του ειπε ο φιλος του Μπιλ Γκεις
    ρωτα τον αν και το δικο του χερι μαγνητιζει ,διοτι και αυτος εκανε το εμβολιο

  11. Δεν το ηξερες κυριε Καμπουρη γιατι εκανες το εμβολιο
    το διαδικτυο βουηξε.
    Ουτε προκειται να απαλλαγεις απ αυτο το προβλημα τοτυ μαγνητισμου

  12. Μήπως είναι κάποια παρενέργεια από τα πολλά τσάγια που υποτίθεται πως πίνει για το αδυνάτισμα και τα οποία μοσχοπουλάει;

  13. ρε εξυπνακιδες που αμφισβητείτε πιαστε καποιους μπολιασμενους και καντε τους εσεις το πειραμα να δειτε μονοι σας

  14. Επειδή είναι αρκετοί αυτοί που έχουν εμβολιασθεί με Pfizer, βρείτε κάποιον που να εμπιστεύεσθε από το περιβάλλον σας , ρωτήστε τον σχετικά και θα σας διαψεύσει τα περί μαγνητισμένων αντικειμένων…Αλήθεια, γιατί ο κύριος Καμπούρης δεν βγάζει μία ακτινογραφία στο χέρι του στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σημείο; Γιατί εάν επρόκειτο για κάτι που κυκλοφορεί στο αίμα, τότε τα ψαλίδια θα κολλούσαν οπουδήποτε…Συνεπώς, ΚΑΤΙ, κατά τα λεγόμενά του πάντα, υπάρχει μόνο στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σημείο. Περαστικά του!!!

  15. Ζωντόβολα όλοι σας… Για βάλτε λίγο ταλκ να δούμε θα κολλάει στο δέρμα λόγω της λιπαρότητας του δερματος; Σχολείο έχετε πάει ρε αμόρφωτοι τράγοι;;;

    1. Και με κόλλα κολλάει,αλλά εδώ δεν είναι αυτό το θέμα.

    2. Ρε σκιτζή του κερατά, αν ήταν έτσι ύστερα από δυο ώρες στο γυμναστήριο θα μαγνητίζαμε Σκάνια, τρόλαρε. Παίρνεις χαρτζιλίκι για να γράφεις τέτοιες παπάρες;

  16. Ρε παιδιά, τη γωνία που κρατάει το χέρι του κ την επιφάνεια του δέρματος δεν τη βλέπετε?
    Η βαρύτητα το κρατάει το ψαλίδι, έλεος δλδ

    1. Στραβομάρα…όταν κόλλαγε τα κέρματα και κούναγε δεξιά κι αριστερά το μπράτσο η βαρύτητα τα κρατούσε στη θέση τους;

  17. ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΒΡΟΧΗ ΚΛΕΙΣΟΥ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ.
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΠΟΛΟ 6×6 mm ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ 5G.

  18. εγω δεν ειδα σε κανενα ν μπολιασμενο να κολανε μαχαιροπηρουνα τι εμβολιο εκανε ρε ψεκες
    ρωτω εσας τους ειδικους σε ιατρικη φαρμακολογια τηλεπικοινωνιες κλπ

  19. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ.!!!! ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΑΓΗΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ.!!!

  20. Παιδιά προσοχή σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Είμαι φανατικά κατά των εμβολίων αλλά το να αναμεταδίδουμε τις βλακείες του καθένα μας καθιστά γραφικούς και ευάλωτους σε αυτούς που θέλουν να μας επιβάλλουν με το ζόρι να κάνουμε τα εμβόλια. Θέλετε να μάθετε πως συμβαίνει αυτό και να το κάνετε και μόνοι σας στο σπίτι για να το διαπιστώσετε;;;
    Πάρτε λοιπον ένα οποιδήποτε νόμισμα και βάλτε το στο μπράτσο σας θα διαπιστώσετε ότι όντως θα πέσει (ακόμα και αν ισορροπήσει πολύ δύσκολα για κλάσματα του δεπτερολέπτου). Τώρα κάντε το εξής:
    Πάρτε ένα αντισυπτικό μαντιλάκι (νωπό) και περάστε με αυτό 2-3 φορές το μπράτσο σας δεν θα φαίνεται βρεγμένο στη συνέχεια κολλήστε ότι θέλετε νομίσματα ψαλίδια κ.λ.π, κ.λ.π…. Το ίδιο θα συμβεί σε ένα μπράτσο ελαφρά ιδρωμένο. Δοκιμάστε το και γράψτε το δικό σας σχόλιο για να σταματήσει η μαγία της βλακείας.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ αλλά ΟΧΙ και στη ΜΑΛΑΚΙΑ που μας δέρνει!

    1. Δεν το έχεις δει γι’αυτό μιλάς.
      Με το που ακούστει κάτι κατά τον εμβολίων πρέπει να το βουλώνουμε.
      Προσοχή μη μιλάτε για οτιδήποτε κατά των εμβολίων, πείτε ότι άλλο σκ@τα θέλετε ελεύθερα!
      Μου θυμίζει τους βιασμούς ανηλίκων από μετανάστες, στην Βρετανία που οι γονείς δεν μιλούσαν για να μην τους πούνε ρατσιστές!

    2. Μη λες βλακείες, άνθρωπέ μου, που θα έμενε ολόκληρο ψαλίδι με τόσο βάρος (όλο μέταλλο) κολλημένο στο μπράτσο επειδή το έτριψες με μαντηλάκι.

    3. Μπράβο κύρ Μῆτσο,Δελαπατρίδη τῆς ὁκᾶς!Μέ τέτοιους ὡσάν τοῦ λόγου σου,ἔχει φτάσει ἡ ἐμπιστοσύνη τοῦ γραικομαντράχαλου τενεκέ στό Nadir ἀνά τήν ὑφήλιον.Εὖγε,Βαλκνοαρχιζέβζεκα τσέλιγκα!

  21. ασχετοι γιατροί που λένε αόριστα πράγματα …..αφού η κυρία δεν γνωρίζει τι έχει το εμβόλιο δεν πρέπει να βγαίνει και να μιλάει υπέρ των εμβολίων…..
    ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ MRNA ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΉ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ MESSENGER……
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ….
    ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ….
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ…..

  22. πάντως εγώ δεν περίμενα ότι ο καμπούρης θα έκανε το εμβόλιο

  23. αληθευει αυτο εκανα πειραμα σε μπολιαρα και το ειδα με τα δικα μου ματια αυτο να συμβαινει μαγνητακι να κολλαει πανο στο μπολιοχερο της

  24. Τι σκ….τά πάτε και βάζετε ρε άνθρωποι στο σώμα σας.. Έλεος. Λίγο μυαλό δεν έχετε ;;;;;; Περιμένετε απάντηση από τους μιζαρισμένους. Θα τα κουκουλώσουν όπως πάντα με αριστοτεχνικό τρόπο. Αλήθεια πιστεύεται ότι θα πάρετε αληθινή απάντηση;;;;;;;;

  25. Δεν είναι κάτι άγνωστο. Έχει παρουσιαστεί σε ανεξάρτητα site της αμερικής. Τα εμβόλια mrna περιέχουν θετικά φορτισμένα ιόντα μέσα στα λιποσώματα(που χρησιμοποιούν για να μεταφερούν την ακίδα του κορώνα στο κύτταρο).

    1. Αν ίσχυε αυτό, τότε θα έπρεπε τα αντικείμενα να κολλάνε σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και όχι εκεί μόνο που τρύπησε η βελόνα!

  26. Ηταν χαζεμενοι ολοι αυτοι.εμβολιαστηκαν κιολας.απομαλακιστηκαν τελειως τωρα!!!!!

  27. ΝΑΙ.Την άποψή της. Ο καθένας έχει έναν πισινό και μια άποψη. Ρωτήστε τον τρίχα τον Τσιόρδα ή τον άλλον τρίχα τον σαπιοΣύπσα. Ή κάποιον άλλον τρίχα. Τόσοι βγαίνουν στα κανάλια κάθε μέρα.

  28. Γιατί άνθρωπέ μου έκανες το εμβόλιο??!!! αυτό που συμβαίνει με τον μαγνητισμό σε μεταλλικά αντικείμενα μπορεί να είναι το λιγότερο από όσα συμβαίνουν και θα ακολουθήσουν με τα εμβόλια!!!!!!!!

  29. Πάει το τσιπαρισμα γονα . Το μπόλι του θανάτου με μαγνητικό σοκ θα σταμάτα την ζωή στο καθένα που θα κάνει το μπόλι. Ζωή μόνο ο Θεός δίνει πάρτε το χαμπάρι. Μετάνοια όσο είναι καιρός βάλτε ΧΡΙΣΤΌ στην ζωή σας !!!

    1. Σε ποιον αιώνα ζεις; Ποιος Χριστός και ποιος Θεός εν έτει 2021;

      1. Ο ένας και αιώνιος που υπάρχει όσο και αν δεν θα ήθελες να υπάρχει.

      2. Μια χαρά τα λέει,όταν επιστρέψουμε στον Χριστό,τότε θα διορθωθούν και τα πράγματα….

  30. Για να μας πουν οι ειδικοί και τα κωλοhoaxes τώρα…είναι αλήθεια ή fake news ηλίθιοι του συστήματος!
    Μπράβο στον δημοσιογράφο που το έβγαλε

  31. Φιλε Καμπουρη… εγω ΔΕΝ θα γέλαγα…
    Μετα λενε ψεκασμενους ολο τον κοσμο που αποφευγει τα φαρμακια…

    1. Είναι στη φάση του σοκ ακόμα. Όταν περάσει αυτό, δεν θα γελάει.

Comments are closed.