“Πάγωσε” η Φώφη Γεννηματά: Οι γιατροί την είχαν ενημερώσει πως θα πεθάνει σίγουρα!

Κοινοποίηση:
fofigenim

Στα 56 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια νοσηλεία της στον «Ευαγγελισμό» όπου εισήχθη εσπευσμένα δύο περίπου εβδομάδες πριν, στις 12 Οκτωβρίου, με ατελή ειλεό, επιπλοκή του καρκίνου από τον οποίο έπασχε.

Παρά το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα έπαιρνε εξιτήριο και θα συνέχιζε την αγωγή στο σπίτι της, μόλις ολοκληρώθηκε ο νέος κύκλος εξετάσεων, η νέα διάγνωση των γιατρών δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης: Η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στην κοιλιακή χώρα για την οποία δεν υπήρχε θεραπευτική αντιμετώπιση.

Το πιο σοκαριστικό είναι πως η αγαπημένη πολιτικός είχε πλήρη ενημέρωση για την κατάστασή της και γνώριζε πως οι πιθανότητες να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά της ήταν μηδαμινές.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ντροπή παιδιά αυτά τα σχόλια. Είναι κατάρα αυτή η αρρώστια.Σε συγγενείς μου είπαν οι γιατροί πώς τα κορίτσια τους πρέπει να κάνουν εξετάσεις για καρκίνο από 17 χρόνων. Γιαγιά παππούς θεία και μάνα νεκροί από καρκίνο.

  2. Ως άνθρωπο,της ευχόμαστε ο Θεός να την συγχωρέσει!!!Ως πολιτικός όμως,ποιά ήταν η προσφορά στο Έθνος και την Πατρίδα,χάριν της οποίας θα αναβληθούν παρελάσεις??Καλό θα ήταν, εφόσον γνώριζε η συγχωρεμένη ότι θα πεθάνει, να βγει και να πει κάποια πράγματα με το όνομά τους, έστω και την ύστατη ώρα!!!

  3. Ο Έλληνας μεροκαματιάρης πεθαίνει κάθε μέρα και αν του τύχει κανένας καρκίνος ταλαιπωρείται στα δημόσια νοσοκομεία περιμένοντας ώρες ολόκληρες στην ουρά για την θεραπεία του. Να κοιτάμε και λίγο πως βγαίνει η ψυχή του καθενός, απο την μύτη σε εμάς, με ποιότητα για τους πλούσιους. Ούτε λυπάμαι ούτε χαίρομαι για την Γεννηματά, γιατί όλοι αυτοί μας έχουνε χεσμένους, δεν θα μπούνε ποτέ στην δική μας ψυχολογία, ούτε θα αγχωθούνε για την επιβίωση τους.

  4. Απο πολιτικης πλευρας και σαν πολιτικος δεν εκανε και κατι σπουδαιο.ΓΙα την προδοτικη συνφωνια των Πρεσπων καμια αντιδραση ,για το μοιρασμα του Αιγαιου καμια αντιδραση,για τον εξισλαμισμο της χωρας,καμια αντιδραση για αθετηση υποσχεσεων προς των Ελληνικο λαο απο την Κυβερνηση Μητσοτακη,καμια αντιδραση ,για την φτωχεια και την ανεχεια του Ελληνικου λαου καμια αντιδραση Η παλη της για αυτην την Αρρωστια της ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη, Καλο Παραδεισο και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπασει

    ιγαιο

  5. Καλο σου ταξιδι αλλη μια φορα κα Φωφη! Εδωσες μαχη και μπραβο σου! Ο Θεος ναχει καλα την οικογενεια σου!

    Ενας ακροδεξιος που θλιβεται με την καταντια του τοπου και της ΝΔ.

  6. Μπορει να συναντήσει Ακη, Ανδρεα και λοιπούς, αλλά ο πατέρας της
    θα της τα ψάλλει για πολλές παραχωρήσεις… Αφαλώς θα ήθελε
    να τα ψάλλει και στα ακόμα εν ζωή καλόπαιδα που με την πρόφαση
    του…πένθους, ρίχνουν άλλο ένα βόλι στην Ελλάδα, την πίστη και
    την εθνική της ταυτότητα…αυτά ως προς την πολιτική πλευρά…
    Σε ανθρώπινο επίπεδο, έδωσε γενναία μάχη με αισιόδοξη
    προσέγγιση και δύναμη μεγάλη. Εφυγε νέα και εύχομαι τα παιδιά της
    να κλείσουν γρήγορα την πληγή που τώρα αιμορραγει.
    Καλό της ταξίδι

  7. Σεβασμός στους νεκρούς και ειδικά απ´ αυτούς που στάθηκαν όρθιοι μέχρι τελευταία στιγμή

  8. Την ζωή που έκανε εξασφάλισε τους απογόνους δεν την κάνουν ούτε μπορούν να την ονειρευτούν χιλιάδες ανθρωποι με αληθινά προσόντα που δεν είχαν πατέρα πολιτικό!! Ντροπή να πουν για λαϊκό προσκύνημα και πολύ προκλητικό !!!!

    1. Κιεγω νομίζω υπερβολικό. Ε, όχι και λαϊκό προσκυνημα

      1. Όλοι εσείς οι ευαίσθητοι, θα μου πείτε ποιος θα πληρώσει τα χρέη του πασόκ; Δεν ήταν πρόεδρος η φώφη που έγινε κινάλ; η φώφη διάβασα εδώ 22 ετών έγινε υπάλληλος της εθνικής, πόσες φορές πήγε; Το ίδιο ισχύει για όλους τους ανεπάγγελτους της βουλής. Τίμησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που τον δολοφόνησαν με την Ελληνική σημαία; Πήρε λεωφορείο βράδυ η φώφη από την ομόνοια που ήταν υπέρ των λαθρομεταναστών όπως καμιά κοπελίτσα για να τρέμει να πάει σπίτι της για να πάρει 500 ευρώ; Άλλο η ανθρώπινη ιστορία που πάλεψε, άλλο το δούλεμα για την προσφορά της που ψήφισε τα μνημόνια!

  9. Είναι τραγικό όλο αυτο .Σε τέτοιες περιγραφές τα λόγια στερεύουν .Καλό Παράδεισο να έχει κ να γίνει φύλακας άγγελος για τα παιδιά της .Όμως έκανε τεράστιο λάθος έχοντας επίγνωση της κατάστασης της εδώ κ χρόνια να υποβάλλει τον εαυτό της σε μια τόσο στρεσογόνα πραγματικότητα.Ειναι η εξάρτηση της εξουσίας που προφανώς είναι μη ιάσιμη για όσους ειδικά είναι στη πολιτική σκηνή.Επισης ήξερε ότι έχει εχθρούς κ ήταν λογικό αφού κατάφερε κ διέλυσε τη. Παράταξη της με την ανύπαρκτη δυναμική της επομένως είχε ήδη πολύ αρνητική ενέργεια συσσωρευμένη.Τεταστιο λάθος που όντας σε αυτή τη κατάσταση επέλεξε τη πολιτική από μια ήσυχη οικογενειακή ζωή .πέθανε μάχιμη όμως δυστυχώς πέθανε.

  10. Παρειτσα με τον Ακη τον Τσοχαντζοπουλο θανε οπως και με τον Παπανδρεου του αμαρτωλου 81………………………

Comments are closed.