ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Γιατί νεαρός ζητά την εκταφή της σορού του Μαραντόνα; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1684023_μαραντόνα

Νεαρός από την Αργεντινή ισχυρίζεται πως είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα και ζητά εκταφή της σορού του θρυλικού παίκτη ώστε να ληφθεί δείγμα DNA.

Στον ισχυρισμό πως είναι γιος του πρόσφατα αδικοχαμένου θρύλου του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα κάνει ένας νεαρός από την Αργεντινή, ο οποίος έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να επιβεβαιωθουν τα όσα υποστηρίζει.

Ο έφηβος, ονόματι Σαντιάγο Λάρα, ισχυρίζεται εδώ και χρόνια πως, είναι καρπός ενός παράνομου έρωτα του Μαραντόνα, λέγοντας ότι έχει δει τη φωτογραφία του σε ένα περιοδικό, το οποίο ανέφερε πως ήταν γιος του Μαραντόνα.

Παρά την επακόλουθη αναταραχή που προκλήθηκε στην οικογένεια, υποστηρίζει πως συνέχισε να θέτει το ζήτημα ενώ ισχυρίζεται πως έχει μιλήσει κατά το παρελθόν με τον «πατέρα» του.

Ο δικηγόρος του νεαρού, Χοσέ Νούνιεζ υπέβαλε γραπτό αίτημα σε οικογενειακό δικαστήριο στη Λα Πλάτα, ζητώντας εκταφή του σώματος του Μαραντόνα και μεταφορά σε νεκροτομείο, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτοψία στη σορό και να συλλεχθούν δείγματα DNA, αναφέρει η εφημερίδα The Sun.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι η τελευταία εξέλιξη στις προσπάθειες του Λάρα να αποδείξει ότι είναι γιος του πρώην ποδοσφαιριστή. Ο έφηβος ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της Maradona από το 2013, παράνομος καρπός του έρωτα ανάμεσα στη μητέρα του, Ναταλία Γκαράτ, η οποία πέθανε σε ηλικία 23 ετών από καρκίνο του πνεύμονα το 2006 και η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιού της, είχε  επταετή σχέση με τον Μαραντόνα.

Ο έφηβος Σαντιάγο δήλωσε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Telemundo Suelta la Sopa: «Η μαμά μου πέθανε δυστυχώς όταν ήμουν μόλις τριών ετών, αλλά μέρες πριν από το θάνατό της, όταν έπρεπε να αφαιρέσει τον αναπνευστήρα της για να μιλήσει, είπε σε μια ομάδα δικηγόρων ότι ήμουν γιος του Ντιέγκο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: