ΠΡΟΣΟΧΗ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ – Η περιπέτεια ενός αναγνώστη

Κοινοποίηση:
ΔΕΗ

Αναγνώστης μάς έστειλε καταγγελία για τη ΔΕΗ και τους λογαριασμούς της.

Αναλυτικά:

Αγαπητό Μακελειό,

Ήμουν συνδρομητής στην VOLTON και βλέποντας από τον Δεκέμβρη τις υπέρογκες χρεώσεις λόγω ρήτρας αναπροσαρμογής επέλεξα να γυρίσω στην ΔΕΗ με σταθερό τιμολόγιο με αποφυγή τις διακυμάνσεις των τιμών στα καύσιμα διεθνώς.

Από τον Δεκέμβριο, έκανα αίτηση στην ΔΕΗ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΞ ΑΡΧΗΣ και αφού εγκρίθηκε πέρασα σαν πελάτης ΔΕΗ τέλη Ιανουαρίου.

Τον Απρίλιο μου ήρθε εκκαθαριστικός λογαριασμός έχοντας χρέωση ρήτρας αναπροσαρμογής 145 ευρώ!!! Καλώντας την ΔΕΗ μου είπαν ότι υπήρχε ένα διάστημα που δεν είχα μπει στο πρόγραμμα με σταθερές χρεώσεις μέχρι τον Φεβρουάριο. Αφού τους εξήγησα ότι γύρισα στην ΔΕΗ και αιτήθηκα από την αρχή πρόγραμμα με σταθερές χρεώσεις, μου είπαν ότι θα το διορθώσουν.

Αυτό έγινε την προηγούμενη Τετάρτη 25/4. Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει διορθωτικό λογαριασμό.

Να επισημάνω επίσης ότι για καινούργια συμβόλαια η ΔΕΗ έδινε 30 ευρώ μείωση τον πρώτο μήνα. Ούτε αυτό μου το είχαν πιστώσει σε 3 λογαριασμούς που μου έστειλαν από τον Ιανουάριο. Και αυτό το παραδέχτηκαν!

Αν ο λανθασμένος λογαριασμός μου λήξει πριν διορθώσουν τα 145+30 ευρώ που πρέπει να πιστωθούν θα μου κόψουν το ρεύμα;;;

Σήμερα 29/4 παίρνω από το πρωί την ΔΕΗ να δω που βρίσκεται η διόρθωση αλλά δεν έχουν σύστημα!!!!

Θερμή παράκληση σε όλους – Να προσέχετε τους λογαριασμούς που παίρνεται γιατί δυστυχώς ότι θέλουν χρεώνουν!!!! Δεν είμαι ο μοναδικός.

Ότι θέλουν κάνουν μιας και ξέρουν ότι δεν υπάρχει κράτος και καμία ελεγκτική αρχή να τους τιμωρήσει!

Με τιμή
Α. Μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γιατί γύρισες στην ΔΕΗ ρε μεγαλε; ειναι δυνατόν; δεν βλεπεις οτι όλες οι καταγγελίες αναφέρονται οι περισσότερες στην ΔΕΗ;

Comments are closed.