ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το σοβαρό δυστύχημα στην ΕΟ Κορίνθου – Τριπόλεως – ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ οι περαστικοί

Κοινοποίηση:
ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε πριν από λίγο στον 157 χλμ. του κλειστού αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Καλαμάτας στο ύψος της ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Ειδικότερα,  ένα ΙΧ συγκρούστηκε με ανακριτικό βανάκι της ΕΛΑΣ το οποίο τούμπαρε, ενώ το άλλο όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, για άγνωστη αιτία, ο οδηγός αυτοκινήτου εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το βανάκι της αστυνομίας.

Επι τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα και 6 πυροσβέστες, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Από το ΙΧ απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός του οχήματος, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός που επέβαινε στο βανάκι και έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Επιπλέον ελαφρά τραυματισμένη είναι η γυναίκα συνεπιβάτης του ΙΧ.

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο του laconiatv.gr από τον τόπο της σύγκρουσης. Προσοχή!!! Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι Υπεύθυνοι του Έργου από τους κόμβους εισόδων στους δρόμους τους Ελληνικούς έχουν προβλέψει αυτά!! Τις μη ευκρινείς συμανσεις!!! Αλλά και οι οδηγοί δεν ξέρουν ότι τα οχήματα βαδίζουν πάντα δεξιά των δρόμων!!!! Κατεβάσετε τους όλους από τις καρέκλες των Υπουργείων να φτιάξουν τις εισόδους στα εθνικά και επαρχιακά δίκτυα που όλα είναι Μπου@@@@λο. Και οδηγοί άνω των 70+++ το δίπλωμά τους να ισχύει μόνο για τα χωράφια τους εντός, εκτός ΌΧΙ. Όποιοι είναι ικανοί Επανεξέταση κανονική όμως με πορεία σε δίκτυο Εθνικό, ανήφορο κατήφορο και όσοι τους κόβει και είναι ικανοί συνεχίζουν για 2 χρόνια και μετά το δίπλωμα για σκούτερ εντός πόλης και χωραφιών.

  2. ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ. Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΤΖΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ…ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΩΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 60-90 ΕΤΗ

  4. εχω γρ4αψει 100 φορες σε διαφορα σαιτ,και το γραφω και εδω μηπως το δει κανας τεμπελης των συγκοινονιων….στις εισοδους και για δυο χιλιομετρα στην εθνικη να ειναι οι γραμμες στο δρομο με βελη….τοτε θα αποφευχθουν πολλα λαθη….αλλα στην ελλαδα χανω τα λογια μου
    ενας επαγγελματιας οδηγος

  5. ετσι καλα κανετε κ δειχεντε τη πραγματικοτητα.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ !!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ!!!!!!!

Comments are closed.