ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ! ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ. ΟΔΗΓΟΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κοινοποίηση:
336639736_1018566442758669_5549569994203690690_n

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Σοβαρό τροχαίο στην Βάρκιζα. Για άλλη μια φορά οδηγοί σκοτώστρες βγήκαν παγανιά και όποιον πάρει ο χάρος. Ούτε ο θάνατος του γνωστού ράπερ MAD CLIP κοντά στο σημείο από κόντρες ούτε αργότερα ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού έβαλε σε κάποιους μυαλό.

Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες του ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας Αudi στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαρτίου στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στις Αλκυονίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  δύο οχήματα ανέπτυξαν ταχύτητες πάνω από το επιτρεπτό όριο με αποτέλεσμα ο οδηγός του Audi να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να καρφωθεί σε κολώνα της ΔΕΗ η οποία έσπασε και αυτή την στιγμή συγκρατείται από ένα πεύκο με κίνδυνο να καταρρεύσει στο δρόμο.

Tr2

Όπως υποστηρίζουν οι επιβαίνοντες του Audi, o οδηγός του δεύτερου οχήματος βλέποντας την σύγκρουση ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με κατεύθυνση προς την Βάρκιζα.

Aπό το ατύχημα τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Δείτε εικόνες από το σημείο

336651809_1279625975978946_4501857584122810884_n

336639736_1018566442758669_5549569994203690690_n

336646266_584415636964045_7565257319031832714_n

336643557_130976673105977_8261664098985085648_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Λεφτά για πείραγμα στο αυτοκίνητο και για 100αρες βενζίνες που σκ@τ@ τα βρίσκουν την εποχή που κόβουμε ακόμα και το ψωμί;
    Κηφήνες που κληρωνομισαν ακίνητα τρυπες απο τους δοσίλογους παππούδες και πατεράδες τους και τα νοικιάζουν στο Μητσοτακησταν όσο ενα μηνιατικο.
    Αυτά τα παράσιτα όχι μονο ζουν αλλά την περνάνε και ζάχαρη χωρίς να εργάζονται.

  2. τα σαραβαλάκι με τις εξατμίσεις είναι μάστιγα.καθε βράδυ λεωφόρο Αθηνών.καθε βράδυ παρνηθα.καθε βράδυ Ποσειδώνος.
    τα ίδια απόβλητα.πλαδαροι καγκουρες κ γύφτοι και αλβανοι κλπ κλπ.
    όλα τα σκουπίδια.
    να σκοτωθούν να ησυχάσουμε. να τους αρχίσουμε στις φάπες όπου τους πετύχουμε.ξυλο μέχρι αναπηρίας.

  3. Παιδιά ούτε κρατος υπάρχει, ούτε νόμοι. Διαφθορά παντού. Είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης και ακόμα χειρότερα. Ποιός να ασχοληθεί τώρα με τις κόντρες των πιτσιρικάδων. Καλή λευτεριά παιδιά………..

  4. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

  5. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ?

  6. Βέβαια.., είναι μαγκιά… να πηγαίνεις… με 200, κομπλεξοκάγκουρες του κερατά. Κωλόπαιδα. Κατάσχεση το αμάξι, πούλημα και τα έσοδα σε κοινωνικές δομές άτυχων συνανθρώπων μας. Στην τσέπη πονάνε όλα αυτά τα ρεμάλια, ούτε πρόστιμα χρειάζονται ούτε τίποτε άλλο, μόνο η κατάσχεση περιουσιακού στοιχείου θα τους πονέσει. Κόντρες και παπαριές, ζώα. Τι φταίει ρε ο άλλος που πάει ήσυχος στην δουλειά του να έρθεις εσύ από πίσω ή από απέναντι με 200; Κομπλεξικοί γύφτοι, κάγκουρες.

  7. Αυτά που είναι από μυαλό, μην τα σκέφτεσαι. Κανας αθώος μη την πληρώσει μόνο. Ένα καγκουρι λιγότερο.

  8. Η αδιαφορία της Τροχαία είναι παροιμιώδης. Οδηγώ 500άρα μηχανή και έρχεται η άλλη μηχανή ή μηχανάκι δίπλα μου και ακούω τον ξένο κινητήρα και όχι τον δικό μου. Κυκλοφορούν σε κεντρικούς δρόμους με πειραγμένους κινητήρες, με σπασμένες εξατμίσεις, χωρίς κράνος, χωρίς αριθμό, χωρίς καθρέφτες και ουδείς τροχαίος τους ελέγχει, ενώ τυγχάνει να περνάνε δίπλα τους. Αυτή η αδιαφορία της Τροχαίας οδηγεί σε ασυδοσία των οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τις κόντρες και ενδεχομένους τραυματισμούς ή θανάτους. Εάν φταίνε μία φορά οι κάγκουρες οδηγοί, η Τροχαία φταίει δύο φορές και γι’ αυτό την θεωρώ ηθικό αυτουργό στα τροχαία ατυχήματα – δυστυχήματα. Και δεν είναι μόνον αυτό. Γιατί δεν αναφέρει τις κακοτεχνίες των δρόμων και τον κίνδυνο να ανατραπεί μία μηχανή από τα απίστευτες λακούβες και επιμήκη σαμαράκια; Δυστυχώς στην Ελλάδα περιμένουν πρώτα να γίνει το κακό και μετά να λάβουν κάποια μέτρα για το φαίνεσθαι μόνον. Πολλοί οδηγοί καθημερινώς τρέχουν δαιμονισμένα στην Βουλιαγμένης ή στις ευθείες, για να αποδείξουν ότι έχουν καλό εργαλείο ή να κάνουν την φιγούρα τους. Εκτός αυτού, έχω νοιώσει μηχανές να προσπερνούν τη δική μου μηχανή περνώντας σχεδόν δίπλα μου, πράγμα που είναι εγκληματικό. Όχι ότι πηγαίνω αργά, αλλά θέλουν εκείνοι να πηγαίνουν πιο γρήγορα, διότι δεν σκέφτονται, ότι θα μπορούσα και εγώ να κάνω έναν μικρό ελιγμό την ώρα της προσπέρασης και να γίνουμε μαλλιά κουβάρια. Έτσι το βλέπουν στο ταραγμένο μυαλό τους.

    1. Θέλουν να σκοτωνόμαστε, ακόμα δεν το καταλάβατε;

    2. Συγχαρητήρια, επειδή είστε οδηγός μηχανής και γράφετε για τον τρόπο που οδηγούν άλλοι οδηγοί μηχανών.
      Πρώτη φορά στη ζωή μου διάβασα τέτοια σχόλια από οδηγό μηχανής κατά άλλων μοτοσυκλετιστών.
      Ναι, υπάρχουν και πολλοί κακοί οδηγοί αυτ/των όμως η κατάσταση με την πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών που θεωρούν ότι έχουν δικό τους Κ.Ο.Κ. και απαιτούν κ από τους οδηγούς των αυτ/των να το αποδεχτούν, έχει φτάσει στο απροχώρητο.
      Ζω την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό όπου οι οδηγοί μοτοσυκλετών συμπεριφέρονται σα να οδηγούν αυτ/το. Τα ατυχήματα εδώ είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Φυσικά δεν υφίσταται και το χάλι των Ελληνικών δρόμων, όπως πολύ σωστά γράψατε. Όμως αυτό συγκριτικά με την συμπεριφορά πολλών οδηγών ακούγεται ως δικαιολογία…

  9. εχουνε τοσα πολλα λεφτα για το ντεποζιτο ? γουαου
    α btw να πουμε και την σουπερΚικη να παει απο κει μερια ….που βρηκε χρηματα μεσα λιγα χρονια και οδηγαει σ ολη την Αθηνα
    α ει σιχτιρ

  10. δεν θα πω κρίμα , κρίμα και άδικο είναι για αυτόν που περνά από κει να πάει στην οποία δουλειά του και τον σκοτώνει το κάθε σκατό που βάζοντας μια εξάτμιση και ζάντες νομίζει ότι του έχει μεγαλώσει το τσουτσουνι. Τροχαία πουθενά, νόμοι πουθενά. Ο κάθε μ@@@@@ ας να περνά στις γειτονιές με εξάτμιση ελευθέρας και να τρομάζει μικρούς κ μεγάλους.

  11. Δεν έχουν αστυνομία για αυτά τα μικροπράγματα. Βρίσκονται σε ισχύ για να συλλάβουν κάποια γιαγιά που πουλούσε λαχανικά χωρίς άδεια.

  12. Τα ιδια γινοντε και στον κηφισο καθε βραδυ με οσα γουσταρει ο καθενας παει τροχαια ουτε για δειγμα ποτε…Μονο την περιοδο της πανδημιας ξερανε να ειναι αραγμενοι με φαρους ανοιχτους , τοτε το παιζανε καουμποιδες

  13. ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ…ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ

  14. Έχουν άγνοια κινδύνου. Δεν σέβονται τη δική τους ζωή, θα σεβαστούν των άλλων;

  15. Στο διαβολο αρκει να μην την πληρωνουνε αθωοι πολιτες! Τροχαια του Θεοδωρικακου ακους?

Comments are closed.