ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

Κοινοποίηση:
ektakto

Τα νέα δεν είναι καλά. Είναι εξαιρετικά άσχημα. Και για όλους εμάς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και για μία ελληνική χριστιανική οικογένεια πατριωτών που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασαν το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, πυροβολημένος εντοπίστηκε προς τις βραδυνές ώρες έξω από τη Θήβα, ο μονάκριβος γιος του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων, Δ.Ν.

Πρόκειται για την είδηση που βγάλαμε ενωρίτερα. 

Σοκ για διερχόμενους οδηγούς στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου – Θίσβης, καθώς σταμάτησαν να βοηθήσουν σταματημένο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ήταν πυροβολημένος στο κεφάλι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για 38χρονο από την ευρύτερη περιοχή, δίπλα στον οποίο βρέθηκε όπλο, που πιθανότατα είναι κι αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής. 

Αστυνομικοί από την Ασφάλεια και το Τμήμα βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να συγκεντρώσουν όλα τα πιθανά στοιχεία, που σε πρώτη φάση παραπέμπουν σε αυτοχειρία, ωστόσο προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το άψυχο σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Θηβών και από την Αστυνομία παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θα επανέλθουμε, χωρίς προς το παρόν να πούμε τίποτε περισσότερο.

Από την Ασφάλεια Θηβών, δεν δίνεται καμία πληροφορία και κάνουν τα ‘παγώνια”.

Επίσης την “κότα” κάνει και ο Διοικητής Ασφαλείας, Γιάννης Σκούρας.

Αναμένουμε την επίσημη πληροφόρηση.

ΝΕΩΤΕΡΑ

To I.X του δολοφονημένου παλληκαριού.

ιχthiva

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. Όταν τά πρόβατα είναι μαντρωμενα
    Ο λύκος 🐺 δεν πειράζει πια
    Κανένα.
    Κακόμοιρε Έλληνα Ραγιά θα
    Αργήσει να έρθει Λευτεριά……
    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  2. Ήδη η Νέμεσις άρχισε.
    Ο ταρίφας έφυγε και θα φύγουν και
    Άλλοι πολλοί.

  3. Τον καθάρισε η εγκληματική οργάνωση Μιζοτάκη διότι γνώριζε πολλά εδω που τα λέμε εξελίχθηκε σε μεγάλη μαφία ο Κούλης βοήθεια μας.

  4. Αν όντως “εκτέλεσαν” τον γιό του “πρώην ειδικοδυναμίτη” πατέρα και πρώην σωματοφύλακα
    τους λυπάμαι γιατί ξέρετε πολύ καλά ποιο θα είναι το τέλος των εμπλεκώμενων στην δολοφονία αυτήν.

    ποιος πατέρας θα αφήσει να ζήσουν οι δολοφόνοι του παιδιού του.

  5. Το παρακράτος σε πλήρη δράση !! Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε !! Οι υπόλοιποι μπανάρες και ζωάρα !! Και ο κούλης 45 %. Θα σας δω το χειμώνα, χωρίς επιδότηση στο ρεύμα, τι θα κάνετε !!!

    1. Δεν έχουν ανάγκη αυτοί φίλε μου, επειδή κλεγονται μην νομίζεις ότι δεν έχουν. Όμοιοι με αυτούς που ψηφίζουν είναι, βολεμενοι, αφεντικά, εισοδηματιες, μιζαδοροι, δουλίτσες με το αζημιωτο. Συν κάτι βλάκες, κολλημένοι οπαδοί που χωρίς όφελος ψηφίζουν πάντα το κόμμα και ανάποδα να τους κρεμάσουν.

  6. ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΈΡΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ “ΚΑΨΕΙ” ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΤΛ!…

  7. Μην λες τέτοια ο Πιερότος θα πειράξει τα κουμπιούτερ και θα φτάσει 60% αυτοδυναμία η ΝΔ

  8. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ

  9. φατε κανενα μιτσοτακη νεαρο να δουμε πως θα τους τσουξει..μια χαροκαμενη μανα ..κριμα τον γιο του τον χτυπησαν εκει που ποναει πιο πολυ το παιδι του. ταχασε ολα ο ανθρωπος

  10. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΠΟΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ………………………ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

  11. Τρανταχτή απόδειξη.!!!!!!!!!!!!!
    Μόλις μίλησε ο άνθρωπος στον
    Στέφανο φάγανε τον γιό του.
    Οχι μπανανία ούτε ζούγκλα να
    Ήμασταν…. Δυστυχώς. Καί εμείς
    Πού γράφουμε από τόν καναπέ
    Ένα μάτσο χάλια είμαστε…

  12. Απορώ πως Ο Μητσοτάκης και η συμορία του κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι

    1. Θα τους πιάσουν όλους η ανεξάρτητη δικαιοσύνη μη μου αγχώνεσαι…

  13. Παρακαλώ να μην διαβάζω αφέλειες και χαζομάρες του τύπου …..”τον ψήφισε ο λαός”…
    Τα σημερινά καθεστώτα ανά τον κόσμο, όπως και της Τουρκίας, τις εκλογές τις κάνουν για να νομιμοποιούν το καθεστώς και να λένε: “ο λαός μας ψήφισε” και μετά κάνουν ότι θέλουν..

    Είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ελλάδα και αυτό το:. “τον ψήφισε ο λαός”..
    αν δεν τα γράφουν εντελώς αφελής άνθρωποι , τα γράφουν τα τρολάκια του Μητσοτάκη που θέλουν να “καθαρίζουν” τον αισχρό δολοφόνο και προδότη
    και να ρίχνουν το φταίξιμο …. στον…. λαό…!!!!

    Αποφασίζουν και διατάζουν για τα πάντα
    έχουν τα τρολάκια του διαδικτύου για να τους καλύπτουν
    τα αποτελέσματα των “εκλογών” δεν ελέγχονται από κανέναν και δεν μπορούν άλλωστε
    και ο λαός θέλει δε θέλει ….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ…

    ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ;;;;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ…

    1. δεν απάντησες … γιατί τους ψηφίζετε.. γιατί τους νομιμοποιείτε;

    2. Επανάσταση ο νεοραγιάς Έλληνας? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Ευθυμήσαμε και σήμερα. Δεν επαναστάτησε από τα μνημόνια, τα capital controls, τα lock downs και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και θα επαναστατήσει τώρα που του δίνουν τα διάφορα ψιχουλοpass?

  14. Η καμόρα του μιζοτάκη είναι αδίστακτη.Πιστεύετε όντως ότι αυτός ο κρετίνος πήρε 40%;Σίγουρα έγινε νοθεία.Τί ψηφίζετε ρε μαλάκες;

    1. Ακριβώς φίλε μου έγινε η νοθεία του αιώνα .Υπάρχουν δεκάδες αποδείξεις που το αποδεικνύουν σε εκατοντάδες βίντεο στο youtube και αλλού και επίσημα κανείς δεν μιλάει .Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται .
      Να είσαι καλά με υγεία και δύναμη .

    2. Τό αποκορύφωμα τής μπουρδολογίας: αφού μιλάς γιά νοθεία, σημαίνει ότι δέν τόν ψηφίσαμε. Τί ρωτάς τότε “τί ψηφίσατε ρέ μαλάκες” ;

  15. Είναι ο γιος του ανθρώπου που αποκάλυψε την εγκληματική οργάνωση του μορφωματος Μητσοτάκη; μόλις επιβεβαίωθηκε ο άνθρωπος, Η δικαιοσύνη τι σκατά κάνει ήθελα να ξερά

  16. Θέλουμε να πιστέυουμε ότι είναι σύμπτωση. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά. Ήμαρτον.

  17. Το θέμα είναι ότι όταν δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη είτε μιλήσεις είτε δε μιλήσεις είναι το ίδιο πράγμα για αυτούς της εξουσίας. Κίνδυνος υπάρχει μόνο για αυτόν που λέει την αλήθεια και βλέπουμε ότι το πληρώνει. Άρα όταν όλοι είναι λαδωμενοι και ο κόσμος δεν μαθαίνει τίποτα δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της πορείας, για αυτό και στις κάλπες είχαμε την επιβράβευση της κυβέρνησης. Πόσοι ξέρουν στην Ελλάδα για αυτήν την είδηση. Ούτε το 1%. Πόσοι ξέρουν για την συνέντευξη του πατέρα στο Στέφανο. Ούτε το 1%. Άρα όταν όλοι δεν ξέρουν τότε πως θα αφυπνιστουν και πως θα αρχίσουν να κινούνται με άγριες διαθέσεις. Αν με όλα αυτά ασχολούνταν η δικαιοσύνη τότε ο λαός θα τα μάθαινε. Η σιωπή που επικρατεί στις τάξεις των δικαστών είναι η καλύτερη κάλυψη της εξουσίας. Έτσι ο νόμος που μέχρι τώρα βλέπουμε να επιβάλλεται είναι της μαφίας και όχι της συντεταγμένης πολιτείας που δυστυχώς τα όργανα της κοιμούνται βαθειά. Ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει τι σημαίνει να μην έχεις δικαιοσύνη. Νομίζουν μάλιστα ότι όλα είναι σωστά και δίκαια. Μόνο όταν το άδικο χτυπήσει την πόρτα του καταλαβαίνει όμως τότε είναι αργά.

    1. Φίλε Κεφαλλονίτη, από μικρό παιδί μέχρι και τώρα που έφτασα τα 50, έτσι τον θυμάμαι τον ελληνόφωνο ραγιά. Αναίσθητο όταν δεν πρόκειται για το προσωπικό του ή το οικογενειακό του συμφέρον ή για την τσάμπα ή με δανεικά καλοπέραση του και κρεπαλη του. Κάνει ότι είναι αναίσθητος, ότι δεν ξέρει, ότι δεν καταλαβαίνει…. Γενικώς εφαρμόζει απόλυτα αυτό που είχε πει, πρώην τσυριζαιος υπουργός…. “Κάνει ότι κοιμάται”!!!!
      ΧΑΟΣ… ΚΑΜΙΆ… ΕΛΠΊΔΑ….

      1. Το ξέρω φίλε μου δεν είμαι μικρός σε περνάω 3 χρόνια και αυτά που βλέπω πιστοποιούν κάτι που λέω συχνά, δεν είναι τυχαίο ότι είμασταν σκλάβοι 400 χρόνια.

    2. Αν, Αν, Αν η δικαιοσύνη είχε πράξη τα δέοντα και είχαν πραγματοποιηθεί κάποιες ανακρίσεις πιθανόν να μην είχε συμβεί η δολοφονία.

  18. Νίνο κ Χίο τελειώστε τους ΤΩΡΑ.

    Οι ραγιάδες που βλέπω στα σχόλια να το βουλώσουν είναι ή εμείς ή αυτοί γι αυτό σταματήστε να μυξοκλαίτε αν δεν το αντέχετε και βγάλτε το σκασμό

  19. τοσο πιστολιδι δεν θυμαμαι ποτε, το καλυτερο δωρο προεκλογικο θα ηταν να μοιρασουν σε ολους τους ελληνες απο ενα αλεξισφαιρο γιλεκο.

  20. Είναι ο γιός του ανθρώπου που έδωσε την συνέντευξη στον Χίο? Θα τρελαθούμε?? Εδώ η Κολομβία είναι παιδική χαρά και κανείς δεν λέει κουβέντα??

  21. Τα τουρκοκάναλα τώρα ασχολούνται με άλλους 330 πρόσφυγες που τους άφησαν πάλι στη νησίδα στον Έβρο! Μιλάμε πέρα από τη μίζα που έπεσε για την επέκταση του φράκτη, τώρα διευκολύνουν και τον ερντογάν και τους δουλέμπορους που αφήνουν τους μετανάστες στη νησίδα! Που είσαι ρε πλεύρη που τώρα μιλάς για τα εμβόλια του Μπουρλά που παλιά έλεγες ότι πρέπει να υπάρχουν νεκροί στα σύνορα! Εσύ τα έλεγες, δεν τα λέγαμε εμείς και τα ξέχασες μόλις πήρες το Υπουργείο που η γυναίκα πέθανε στην καρότσα του αγροτικού! Εμβόλια υπάρχουν, ασθενοφόρα δεν υπάρχουν! Ηλία μαζί σου μέχρι να έρθεις στην εξουσία.

  22. Τον αυτοκτόνησαν …τώρα είναι που ο πατέρας θα τα πει όλα,,,εκτός κ εάν προλάβουν κ τον αυτοκτόνησαν κ αυτόν. …

  23. Καό ταξίδι να έχει. Η δικαιοσύνη θα λάμψη πάλη διά της απουσία της.

  24. μετα μιλανε για μαφια , το ιδιο το κρατος ειναι η μοναδικη ελληνικη μαφια , και μεγαλη χειροτερη απο την κολομβια γιναμε ,

  25. Εύχομαι να μην ισχύει, αλλά αν ισχύει βγάλτε διαβατήρια να εγκαταλείψουμε την χώρα όσο προλαβαίνουμε, κάποιες οικογένειες είναι χειρότερες από τους Κορλεόνε στην Ελλάδα…!!!

    Προφανώς αν αληθεύει ήταν ξεκάθαρο μήνυμα στο πατέρα να το βουλώσει, και να δει τα πράγματα αλλιώς… αλλά όταν είσαι πρώην ειδικοδυναμίτης και σου σκοτώνουν το μονάκριβο γιό σου, τότε είναι που δεν το βουλώνεις με τίποτα…!!!

  26. Σικαγο γιναμε Ζουμε σε επικινδυνη χωρα Δεν υπαρχει τιποτα Ουτε αστυνομια ουτε δικαιοσυνη Ο καθενας πρεπει μονος του να προστατευει την οικογενεια του και τον εαυτο του με οποιδηποτε τροπο μπορει γιατι απο ενα διαλημενο κρατος δεν μπορει να περιμενεις βοηθεια

    1. εδώ και δύο δεκαετίες ζούμε σε επικίνδυνη χώρα!

  27. Μην κάνεις πίσω Νίνο τώρα πες τα ολα

  28. Aνοιξε το στομα του ο Στέφανος και εφαγε δυο σφαιρες.
    Aνοιξε το στομα του o Kυριος Νίνος και του έφαγαν το παιδι.
    Oποιος κηρύττει την αληθεια εισπράττει θανατο.
    Kουραγιο σε αυτους που εχουν το θαρρος και λεν την αληθεια γιατι του περιμενει ο θανατος.

  29. Καλά και που είσαι ακόμη!
    Ερε τι έχει να γινει σε λίγους μήνες!
    Πόσοι είμαστε 9 εκατομμύρια?
    Όλοι θα γίνουμε μάρτυρες της νέας “φυσικής επιλογής” του νέου οικοσυστήματος!
    Όσοι μείνουν! Καλή τύχη!

  30. Εκεινο που θα ειναι το πιο σωστο αυτη τη στιγμη, θα ηταν να προσλαβει εναν ΞΕΝΟ τεχνικο συμβουλο,καθηγητη Ιατροδικαστικης,απο την Ευρωπη, η οικογενεια του δολοφονημενου παιδιου. ΜΟΝΟ ξενος επιστημονας θα τολμησει να τα βαλει με τη Μαφια,δε χρειαζεται να εξηγησουμε το λογο,ολοι καταλαβαινουν . Ολοι καταλαβαμε ποιος κρυβεται απο πισω, αποθρασυνθηκαν πλεον .Θελει να μας δειξει οτι αυτη θα ειναι η τυχη οποιου τολμησει να τα βαλει με το καθεστως της Μαφιας .Συνυπευθυνοι σε αυτα τα αισχη ο Σαμαρας και ο Καραμανλης και τα υπολοιπα κομματα,που σιωπουν, ο Βαξεβανης και ο Τριανταφυλλοπουλος,που το εχουν βουλωσει. Ντροπη τους και αισχος τους.Ας ειναι αναπαυμενη η ψυχη του.

  31. Ευρωπαϊκή επιτροπή libe. Στην Ελλάδα το ανύπαρκτο κράτος δικαίου απειλεί την δημοκρατία ενώ η κατάσταση στα μμε είναι τουλάχιστον απαράδεκτη! Αυτά τα λέει ευρωπαϊκή επιτροπή για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα μμε είναι ελεγχόμενα πιασμένα και κάνουν προπαγανδα. Παρατηρούν επίσης έλλειμμα δημοκρατίας.

  32. Μεγαλύτερο χτύπημα που σκότωσαν το γιο του, παρά αν σκότωναν τον ίδιο. Κουράγιο κύριε Νίνο, θα το ξαναδείτε το παιδί σας στην ανάσταση των νεκρών. Αυτοί όλοι θα πάνε στην κόλαση.

    1. Ακριβώς όπως το λες. Είναι 100% αλήθεια και δεν είναι απλά “παρηγοριά στον άρρωστο”. Όσοι αγωνίζονται για την αλήθεια και δίνουν τη ζωή τους για αυτήν, θα ζήσουν αιώνια. Δε θα χαθούν. Ο Χριστός θα τους αναστήσει. Αντίθετα το Μητσοτακέικο θα το φάνε τα σκουλήκια και η λήθη.

  33. ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑ ΕΠΙΘΕΤΟ

  34. Τώρα κατάλαβα. Του κυρίου Νίνου τον γιο έφαγαν; Πώς δεν το πρόβλεψε; Πώς δεν το πρόλαβε το κακό;

  35. Τυχαίο; Ο άνθρωπος έλεγε τα πράγματα με στοιχεία. Δεν υπάρχει εισαγγελέας; Όλοι μας τα υποπτεύονται αυτά που έλεγε αυτός ο άνθρωπος με στοιχεία. Αρε ξεφτιλες.

  36. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  37. Μόνο με τα όπλα θα καθαρίσει ο τόπος από την Μαφία και το καθεστώς όπως έγινε το 1821 & 1862.
    Με τίποτα άλλο.

  38. ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ…..!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ.

    1. Όταν κάποιος δεν έχει πια να χάσει τίποτα γίνετε απρόβλεπτος και άκρως επικίνδυνος γι’αυτον που του πήρε τα πάντα.
      Δεν πιστεύω ότι θα τους αφήσει έτσι ατιμώρητους.

Comments are closed.