ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΑΘΕΙ ΕΣΥ;;; Βγήκε από το λαγούμι του και ο Καπραβέλος: «Πληρώνουμε τη μεγάλη χαλάρωση των μέτρων» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
kapravelos

Σήμερα, Δευτέρα, τα κρούσματα έφτασαν τα 11.201, ενώ οι διασωληνωμένοι άγγιξαν τους 102.

Σύμφωνα με τον μέχρι πρότινος “αγνοούμενο” διευθυντή Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, τα αυξημένα κρούσματα αποτυπώνουν ένα μικρό μέρος της κατάστασης, με τον ίδιο να εκτιμά πως η διασπορά του ιού είναι μεγάλη και αυτό απότυπώνεται στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, δηλαδή τους διασωληνωμένους.

«Πληρώνουμε τη μεγάλη χαλάρωση των μέτρων τη στιγμή που η πανδημία και ο ιός δείχνει τη δυναμική του με μία παραλλαγή, την Ο5, που χτυπάει και το κατώτερο αναπνευστικό», είπε ο Νίκος Καπραβέλος στο MEGA.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν μεγάλο λάθος που σταμάτηση η υποχρεωτική χρήση μάσκας, ενώ έκανε έκκληση «να μην πληρώσουμε σε ζωές την καλή πορεία του τουρισμού».

Για την αναχαίτιση της πανδημίας ο ίδιος πρότεινε να γίνονται έλεγχοι σε σημεία εισόδου, να εφαρμοστούν οι μάσκες υποχρεωτικά και να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα με την τρίτη και τέταρτη δόση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παρτα ολα πανω σου για να μην κολλησεις τον ιο.Οσα περισσεψουν …. βαλτα στην γλωσσα σου.

  2. Και οι ακαταδίωκτοι ζητάνε μπόλι κατακαλόκαιρο για τη γριπούλα Ο! Γιατί άραγε; Φαντάζομαι τον ίδιο λόγο σκεφτόμαστε!

  3. Κοπραβελο περισσοτεροι ειναι οι νεκροι απ τα εμβολια του καθε Μπουρδα που φαγατε μεζε και περισσοτεροι ειναι οι εμβολιασμενοι στις εντατικες!
    Το αγνοεις κι αυτο δεν νομιζω!
    Τουμπεκι ψιλοκομμενο λοιπον επιστημονα φερεφωνο της Κουλας!
    Χαιρετισματα στους σεφταλιαδες, καντηλαναφτηδες, παγωνια, πανιβλακοπουλους και σια!

  4. Άντε μπες στη τρύπα σου ρε τσαρλατάνε! Φόρα φίμωτρο εσύ άμα θες, εμείς δεν γουστάρουμε να το φοράμε! Θέλουμε να αναπνέουμε ελεύθερα! Αν εσύ είσαι γιατρός εγώ είμαι καθηγητής πανεπιστημίου!

Comments are closed.