ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ; ΔΙΨΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ «4ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ». Τα κομάντα μας να μην γυρίσουν πίσω, εάν δεν φέρουν 300 κομμένα κεφάλια . Όσα και τα παλληκάρια του Λεωνίδα

Κοινοποίηση:
exofyllo25-6

im_teaser_25-06-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo25-6

Στο ΦΥΛΛΟ τoυ Σαββατοκύριακου 25 και 26-6, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo24-6
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Killed_list_graphic

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

alitheia-aima-banner

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τά παλληκάρια τού Λεωνίδα, είχαν Αρχηγό τόν Βασιλιά Λεωνίδα!.. Όχι τον θαυμαστή τών Λοάτκι!!!!
    Νά πατε να γαμ… Νά έρθει ό Ερντογάν σπίτι μου να τόν κεράσω καφέ!!!!!!!

  2. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ Η ΝΤΟΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ……. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΗΡΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ………

  3. Επιτακτικη αναγκη να δημιουργηθει η επιλεκτη των επιλεκτων ομαδα στα προτυπα της Shayeret Matkal του Ισραηλ με εμφαση στην απελευθερωση Ελληνων πολιτων που κρατουνται στο εξωτερικο. Η νεα υβριδικη απειλη που θα αντιμετωπισει η Δυση ειναι η παρανομη κρατηση πολιτων απο τριτοκοσμικα καθεστωτα οπως αυτα της Τουρκιας και του Ιραν για να εκβιαζουν αυτα που θελουν, κατι παρομοιο με τις αεροπειρατιες των Παλαιστηνιων τις δεκαετιες του 70 και του 80 αλλα σε αναβαθμισμενο επιπεδο.

  4. Με Στέφανο, Κασιδιάρη και τις Ειδικές Δυνάμεις θα πάρουμε πίσω και την Πόλη και την Σμύρνη.

  5. Μελιτζανιδης……..απο σχολη οδηγων βυτιοφορων( λαθραιο πετρελαιο ) εγινε μεγιστανας.

  6. Βλαντ Τσεπες κολωμογγολια! Ζητω οι ειδικες μας δυναμεις κι ας δρασουνε χωρις…. πολιτικη εντολη! Το Ελληνικο εθνος δεν ανηκει σε κανενα Μητσοτακη! Το μπουρδελοκρατος με τις….μεταρυθμισεις του ναι αν και συντομα θα παει για νοσηλεια ο φραγκατος δοσιλογος ανιατος.

  7. τι μονο 300 κεφαλια????
    βαλε 30.000.000 τουλαχιστον….

  8. Ξέρετε πραγματικά νιώθω τύψεις που δεν αγοράζω την εφημερίδα σας. Δυστυχώς τα μάτια μου κουράζονται πολύ.
    Δε θέλω καν να γράφω
    Δε μου αρέσει να πληρώνω με την υγεία των ματιών μου την ανάγκη μου για πολλή πληροφόρηση.
    Το ίντερνετ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
    Πιστεύω στο έχετε αντιληφθεί κι εσείς

  9. ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΗ ΣΚΙΣΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ. ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.

  10. Κατά τ άλλα δε πάμε σε εκλογές λέει ο Κούλης.
    Ποιος τον πιστεύει όμως
    Μόνο κάτι γριές όπως μια που είδα χτες στο φαρμακείο της γειτονιάς που είχα πάει για βιταμίνες, να προσπαθεί απεγνωσμένα να κλείσει ραντεβού για το τέταρτο εμβόλιο moderna.
    Τα ραντεβού δεν είχαν αρχίσει κι η απογοήτευση μεγάλη.
    Αυτοί ψηφίζουν αυτοί εμβολιάζονται
    Αυτός ο κόσμος είναι προδιαγεγραμμένο να υποδουλωθεί πλήρως και μετά να πεθάνει.
    Πεπρωμένο φυγείν αδυνατον

  11. Υπουργοί, βουλευτές και κομματικοί παράγοντες ξεκίνησαν τα τηλέφωνα, τις συναντήσεις και τα τραπεζώματα με ολιγάρχες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και λοιπούς διακινητές (και μαύρου) χρήματος, ζητώντας οικονομικές ενισχύσεις ενόψει
    Όπως αντιλαμβάνεστε η γνωστή μπίζνα πολιτικών και κομματαρχών ξεκίνησε και πάλι! Θα δώσουν 5 ευρώ στο κόμμα ή στην κάλυψη των εξόδων τους και την χοντρή μπάζα θα την παντελονιάσουν.
    Χρειάζονται για παράδειγμα 150 χιλιάρικα στο σύνολο και μαζεύουν από τους …χορηγούς 500!
    Οπότε μπαίνει στην τσέπη και μια επιπλέον 300άρα!
    Αυτά βεβαίως, όπως τα ξέρουμε εμείς, τα ξέρουν και οι μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες!ικής αναμέτρησης στην προσπάθεια τους να επανεκλεγούν!!!
    Τα τραπεζώματα των “δαγκωμάτων” από πολιτευτάδες, βουλευτές και υπουργούς σε διακινητές μαύρου χρήματος και ολιγάρχες. Οι κάλπες που θα γεμίσουν τις τσέπες με 500ευρα.

  12. Το παλούκωμα το μαθατε κολοτουρκοι απο τον ντρακουλα της ρουμανιας σας ειχε ξεσκισει το κολοβαρδουλα κολομογγολοι και τη μαγκια σας αλλού οχι σε μας

    1. Τον Βλαντ τον σκότωσε ο Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ (Μωάμεθ ο Πορθητής).

      “τη μαγκια σας αλλού οχι σε μας” Γιατί; Ποιοί είστε εσείς;

Comments are closed.