ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;;; Από γκάφα σε γκάφα ο Μητσοτάκης: Πήγε στην τελετή για τον Μίκη με ομπρέλα… πεντάστερου ξενοδοχείου

Κοινοποίηση:
241641424_556093115843229_7890914864011800987_n

Δεν μπορεί να διανύσει ολόκληρη εβδομάδα χωρίς κάποια γκάφα στο ενεργητικό του ο πρωθυπουργός. Άλλοτε σοβαρές πολιτικές αστοχίες και άλλοτε επικοινωνιακές «πατάτες», ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει πάντα τρόπο να συγκεντρώσει τα «φώτα» της δημοσιότητας και ιδιαιτέρως των social media που η αλήθεια είναι ότι δεν χαρίζονται σε κάτι τέτοια.

Το τελευταίο κατόρθωμα του πρωθυπουργικού επιτελείου είχε ως φόντο τη Μητρόπολη Αθηνών και την τελετή αποχαιρετισμού του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Κατά την άφιξή του, ο πρωθυπουργός δέχτηκε βροχή συνθημάτων αποδοκιμασίας από τους χιλιάδες πολίτες που είχαν σπεύσει στη Μητρόπολη για να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Μίκη.

Και ενώ οι αποδοκιμασίες δεν ήταν εύκολο να αποφευχθούν από το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, η επιλογή της… ομπρέλας του ήταν ίσως κάτι που θα μπορούσαν να έχουν ελέγξει λίγο καλύτερα.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στη Μητρόπολη το twitter «εξεράγη» με σχόλια για την ομπρέλα που είχε χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός στη διαδρομή από το αυτοκίνητό του μέχρι την εκκλησία, αφού είχε πιάσει ελαφριά βροχή.

Η μαύρη ομπρέλα, τελικά δεν ήταν και τόσο… μαύρη, αφού έφερε το λογότυπο ενός… πεντάστερου ξενοδοχείου στις Βρυξέλλες, προκαλώντας φυσικά «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων στο twitter.

H ομπρέλα του πρωθυπουργού ήταν τελικά διαφημιστικό προϊόν του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Wiltcher’s Steigenberger και το οποίο από μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο φαίνεται… παραμυθένιο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Γουρλομάτη είναι δικό σου προσωπικό σου δικαίωμα νά γίνεσαι διεθνώς καί παγκοσμίως ρεζίλι μέ κλεμμένες ομπρέλες από ξένα πολυτελή ξενοδοχεία,Είσαι όμως δυστυχώς καί πρωθυπουργός τής Ελλάδας καί ρεζίλεψες όλο τόν ελληνικό λαό μέ παμπάλαια ιστορία καί μέ μοναδικό πολιτισμό.Γιά αυτό τό όνειδος,τήν προσβολή καί τήν ταπείνωση πού προξένησες λόγω Μητσοτέικης βλαχιάς στούς Ελληνες καί στήν Ελλάδα πρέπει νά ζητήσεις συγχώρεση καί συγνώμη δημοσίως μέσω τηλεόρασης.
    Γιάννης Λάκων

  2. Μα καλά, πιστεύετε ότι απλά άρπαξε μια ομπρέλα έτσι κουτουρού και βγήκε βολτίτσα στην βροχή: Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη σε αυτό το επίπεδο. Η ομπρέλα του πεντάστερου παραμυθένιου ξενοδοχείου της ελίτ των Βρυξελλών μάλλον κάποιο μνμ στέλνει σε κάποιους ανωτέρους.

  3. Κάπου τον είδαν λέει το καλοκαίρι να φορά μπλουζάκι με τη στάμπα “ΤΑΒΕΡΝΑ Το Στέκι του λιμασμενου”…………

  4. τελικα οσα μυρια να σπρωξει στα καναλια αδυνατουν να κουκουλωσουν την νοητικο του προβλημα. φαντασου να υπηρχε μια κρυφη καμ καπου εκει κοντα του τι θα βλεπαμε! θα πηδαγαμε στη θαλασσα

  5. Πρωθυπουργός χώρας κ καταδεχτηκε να βγεί με την ομπρέλα του ξενοδοχείου μπροστά στον λαό του.Θα μου πεις ο άνθρωπος ζητιανεψε στην μιζενς μίξερ τοστιέρες καφετιέρες κλπ,δεν θα σουφρωνε την ομπρέλα.; Αυτόν αξίζετε αυτόν έχετε για πρωθυπουργό σκατ@νθρωποι Νεοέλληνες.

  6. Το πιστεύει ότι είναι λαοπροβλητος ηγέτης….. Που ζει ο άνθρωπος ;

  7. ψιχαλιζε λιγο τι φοβηθηκε η τιτικα μην λιωσει? ηθελε και ομπρελλα τρομαρα του

  8. Π/Θ που διαφημίζει ιδιωτική εταιρία. Δείχνει έτσι το μηδενικό σεβασμό που έχει στο θεσμό.

  9. ΠΑΛΙ ΑΡΠΑΞΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!!!! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ , ΛΑΜΠΕΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 3 ΟΜΠΡΕΛΕΣ…….!!!!!! ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΕΟ

  10. Γ@μιωτακη…παρε δρομο!
    Μας κανεις ρεζιλι διεθνως!

  11. Άλλη μια καινοτομία του Κούλη χρυσού κ της Αγίας οικογένειας γατάκια.Βεβαια η ομπρέλα -λαφυρο είναι το λιγότερο, σαπούνια σαμπουάν χαρτί υγείας παντόφλες έκαναν φτερά

  12. Πόσοι ηλίθιοι χωράνε κάτω από μία ομπρέλα;;;;;

  13. Αυτός ζει εδώ και κάποιο διάστημα, σ ένα παράλληλο συμπαν

Comments are closed.