ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! 4 πιλότοι της British Airways πέθαναν πρόσφατα. Μαρτυρία αναφέρει πως ήταν εμβολιασμένοι. Η British Airways παραδέχεται τον πρόσφατο θάνατο των 4 αλλά…

Κοινοποίηση:
british-airways-pilots-dead-2

3 πιλότοι της British Airways πέθαναν σε 1 εβδομάδα, ήταν εμβολιασμένοι αναφέρουν μαρτυρίες. 4 πιλότοι της εταιρίας πέθαναν πρόσφατα αναφέρει η εταιρία σύμφωνα με το Reuters αλλά είναι ασυσχέτιστοι με εμβολιασμό διευκρινίζει.

όλα άρχισαν από ένα ηχητικό ντοκουμέντο και μια φωτογραφία… Ηχητικό ντοκουμέντο ατόμου που ήταν στο περιβάλλον ενός πιλότου και δηλώνει φίλος με πιλότο της British Airways δήλωσε ότι 3 πιλότοι πέθαναν μόλις την περασμένη εβδομάδα λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά COVID-19 και η ηχογράφηση του έγινε viral στα κοινωνικά μέσα:

”Γεια σου η κατάσταση εδώ γίνεται τρελή. Δεν ξέρω αν στο είπα αλλά ο φίλος μου ο πιλότος στην British Airways μου είπε ότι αυτός είναι ο τρίτος πιλότος που πεθαίνει σε 7 μέρες.Ναι ο τρίτος πιλότος που πεθαίνει την τελευταία εβδομάδα.Οι 2 πρώτοι ήταν 40 και 50 αντίστοιχα ενώ ο τρίτος 30 και σε καλή κατάσταση-φόρμα και χωρίς ειδικότερο πρόβλημα. Αυτός πήρε τη β΄δόση και πέθανε μέσα στις μέρες που ακολούθησαν τη λήψη εμβολίου. Ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως ακριβώς και οι 2 πρώτοι πιλότοι. Εξ αιτίας αυτού η British Airways είναι σε πλήρη συζήτηση για την κρίση με την κυβέρνηση για να γνωρίζει αν πρέπει να εξουσιοδοτεί τους εμβολιασμένους πιλότους να πετούν. Το πρόβλημα όπου τίθεται βέβαια αυτό είναι ότι το 80% σύμφωνα με το φίλο μου των πιλότων της British Airways το 80-85% των πιλότων εμβολιάστηκαν με αυτόν τον τύπο εμβολίου. Επομένως δεν απομένει πλέον παρά το 10% ή ίσως περί το 10% των πιλότων που μπορούν να πετάξουν. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.”

Το Fact Check του Reuters από την πλευρά του επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφέρει πως ηBritish Airways δεν βρίσκεται σε «συνομιλίες με την κυβέρνηση για την κρίση» σχετικά με εμβολιασμένους πιλότους
Οι ισχυρισμοί ότι η British Airways βρίσκεται σε «συνομιλίες κρίσης» με τη βρετανική κυβέρνηση λόγω του θανάτου τριών πιλότων που έλαβαν εμβόλια COVID-19 είναι αβάσιμες, δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος της εταιρείας και εκπρόσωπος της βρετανικής ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων αναφέρει το πρακτορείο

Στο Twitter, ορισμένοι χρήστες έχουν μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία με τέσσερα βιβλία συλλυπητηρίων δίπλα σε φωτογραφίες τεσσάρων ανδρών σε ένα σαλόνι με θέμα την British Airways . «Πιστεύω ότι ήταν στην πραγματικότητα τέσσερις νέοι πιλότοι που πέθαναν λόγω του Maxine», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.

Το Reuters παρουσίασε τους ισχυρισμούς στην British Airways, που ενώ ανέφερε ότι είναι αβάσιμοι και ότι δεν έχουν ξεκινήσει τέτοιες συνομιλίες με την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της, ωστόσο, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των τεσσάρων βιβλίων συλλυπητηρίων καθώς τέσσερις πιλότοι της εταιρείας είχαν πεθάνει πρόσφατα. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους», δήλωσε, προσθέτοντας ότι κανένας από τους θανάτους δεν συνδέεται με εμβόλια. Δεν σχετίζονται λέει, δεν λέει ότι δεν εμβολιάστηκαν.

Σε μια δήλωση προς το Reuters, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) αρνήθηκε επίσης τέτοιου είδους συνομιλίες κρίσης με τον βρετανικό αερομεταφορέα.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί για τους θανάτους πιλότων BA μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19 και δεν είχαμε συζητήσεις με την BA ή άλλες αεροπορικές εταιρείες, σχετικά με την αποτροπή της πτήσης των πιλότων μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19», δήλωσε η Dr. Sarah Branch, διευθύντρια επαγρύπνησης και διαχείρισης κινδύνων φαρμάκων για το MHRA.

H British Airways παραδέχεται ότι πέθαναν πρόσφατα 4 πιλότοι της γεγονός αφύσικο. Δεύτερον ισχυρίζεται πως οι θάνατοι είναι ασυσχέτιστοι μ΄εμβολιασμό δεν αρνείται ότι εμβολιάστηκαν. Τρίτον ενώ οι θάνατοι έχουν προκαλέσει δημόσιο και διεθνές ζήτημα δεν δίνει εξηγήσεις περί του θανάτου τους τ΄αίτια που αποδόθηκαν.

Θύελλα αντιδράσεων για το ανακοινωθέν της εταρίας πολύ ενδιαφέρον σχόλιο από πιλότο: Οι πιλότοι ελέγχονται ιατρικά κάθε χρόνο. Αυτ;ow o έλεγχος περιλαμβάνει την καρδιά, την όραση, την ακοή, τον εγκέφαλο κ.λπ. Πέρα από μια ορισμένη ηλικία, η ιατρική εξέταση πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες. Είναι πολύ απίθανο ότι αυτοί οι πιλότοι να είχαν μια ασθένεια στο παρελθόν. Πολλοί Ινδοί πιλότοι πέθαναν επίσης πρόσφατα!

Image

‘Eνας 33χρονος επαγγελματίας πιλότος σχεδόν πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης, λέει το VAERS αφού έλαβε το MANDATORY Pfizer Covid!!!!

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει στο Ελλάντα που πάνε και τρυπιουνται εν μέσω καύσωνα. Θα πέφτουν κάτω σαν τα πλατανοφυλλα.

  2. 🤔Χμμμμ….θα τους ζοριζε η εταιρεία , προϋπόθεση εργασίας το μπόλι και το πιστοποιητικό. Όπως απειλούν και μερικοί εδώ.
    Αλφαδια με το έδαφος και οι τρεις ⚰️. Ε τι λέτε ρε!!!
    Άντε να σου τύχει περιστατικό και να φύγουν και οι δύο εν πτήσει.
    Αλλά μπορεί να παίζει και το άλλο, να κόλλησαν ιό και το μπόλι να είναι τελείως για το μπ🤬τσ🤬.
    Η το εμβόλιο να είναι για άλλο σκοπό.Λεμε τώρα…. υποθέσεις κάνουμε ,ποτέ δεν ξέρεις.
    Όταν συμβαίνουν τρέλα πράγματα γύρω μας είναι δυνατόν να μη σκεφτόμαστε και τρελά;; Γίνεται;;🥴Αμ δε γίνεται.

  3. Θα μας κλασουν τα π@π@ρι@! Να πάνε να γ@ μηθ@ν. Εμένα η μάνα μου μια φορά με γέννησε.

  4. Επειδή έχει αρχίσει και ψυλλιάζεται πολύς κόσμος θα το πάνε σταδιακά στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι κρατικοί εκβιασμοί και κρατική βία (ψυχολογική,οικονομική και φυσική) για να εμβολιαστούμε.

  5. “ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΛΙΑ” – καθίστε κι ακούστε Βασιλακόπουλους, Παγώνια, Γεωργιάδηδες, Κούληδες, όλη τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και πηγαίνετε για τρύπημα…
    Και μετά θα γεμίζουν τα νεκροταφεία… άντε μέρα που ‘ναι…

Comments are closed.