ΠΟΙΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ; Η χώρα διαλύεται και ο Κούλης τουΐταρε για τον Χαρδαλιά – Ωμή παρέμβαση του Μαξίμου στη Δικαιοσύνη

Κοινοποίηση:
kyriakos-mitsotakis-nikos-xardalias-koronoios-09-06-2020

Ενώ οι Τούρκοι είχαν κάνει ήδη αργά χθες το απόγευμα σουρωτήρι την ελληνική υφαλοκρηπίδα, αντί ο Μητσοτάκης να έχει δώσει ήδη την εντολή να τους σταματήσουν όχι με λόγια και διαβήματα αλλά με έργα και με πράξεις, τι νομίζετε ότι έκανε γύρω στις 7 μμ η ώρα; Ανέβαζε ανάρτηση στη σελίδα του με την οποία εξέφραζε την πλήρη στήριξή του στον Χαρδαλιά. “Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να αμφισβητηθεί η τεράστια προσφορά της Πολιτικής Προστασίας. Δίνει πολλαπλές μάχες, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της και έχει τη στήριξη όλων μας” έγραψε, αντί να τον διώξει με τις κλωτσιές αφού δεν έφυγε μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άλλες πηγές μας μάλιστα ο Μητσοτάκης έτρεξε να στηρίξει άρον άρον τον κολλητό του Χαρδαλιά -κι ας γινόταν την ίδια ώρα ο χαμός με το Ορούτς Ρέις- γιατί λίγες ώρες νωρίτερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες και σε βαθμό κακουργήματος για τον τραγικό χαμό οκτώ ανθρώπων από τις πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Ο νυν υφυπουργός Χαρδαλιάς είναι από τους πρώτους που θα κληθούν να λογοδοτήσουν – και όχι μόνο με τη σημερινή του ιδιότητα- κι έτσι με αυτή την πρωθυπουργική δήλωση επιχειρήθηκε έμμεση πλην σαφής παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ως “ασπίδα προστασίας” στον κατά άλλα …μάγκα Νικολάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: