ΠΟΙΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗ… ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΩΝΕΖΑ! ΔΕΣ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΨΙΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ… (Φωτο)

Κοινοποίηση:
κουλης

Την ώρα που ο Σουλτάνος οργώνει το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, το Όρουτς Ρέις κάνει “κρουαζιέρα” γύρω από το Καστελόριζο και ο Δένδιας στέλνει “μπιλιετάκια” στους διεθνείς οργανισμούς να μαλώσουν τον Σουλτάνο, η “Κουλιάδα” καλά κρατεί με τον πρωθυπουργό, ανέμελο μέχρι καχυποψίας, να πραγματοποιεί, αντί για συμβολικές επισκέψεις σε ακριτικά νησιά, ρομαντικές αποδράσεις με τη Μαρέβα.

Το αυτό συνέβη και με τη Σαμοθράκη την οποία επισκέφτηκε το πρωθυπουργικό ζεύγος και πέρασε αξέχαστα κάνοντας αναρριχήσεις, κρυστάλλινες βουτιές και τρώγοντας πεντανόστιμο κατσικάκι στις χασαποταβέρνες του Προφήτη Ηλία.

Αίσθηση, φυσικά, ως συνήθως, προκάλεσε η πάντα “υπέρκομψη” Μαρέβα η οποία εμφανίστηκε στη εκδρομή με κοτσιδάκια, σαν τη… μικρή Πολωνέζα ένα πράγμα, αλλά στο πιο… ώριμο!

Δες και… κλάψε το ρεπορτάζ από το evros-news.gr που ακολουθεί:

====================================

Βουτιά στις φημισμένες “Βάθρες του Φονιά”  της Σαμοθράκης, πρωί-πρωί για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος το μεσημέρι “πέταξε” με το στρατιωτικό ελικόπτερο “Σινούκ” για την Αθήνα. 

Ο κ. Μητσοτάκης σηκώθηκε πολύ πρωί και ανέβηκε στην περιοχή που είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του νησιού και έχει φανατικούς φίλους διαχρονικά. Μαζί του στην δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς στο σημείο αυτό, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και η σύζυγος του Μαρέβα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Θανάσης Τσώνης και ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebοok.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο στις Βάθρες

Ο Πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το περιβάλλον, που δεν άντεξε κα… βούτηξε στα κρύα νερά στις Βάθρες και είχε έτσι μια ακόμη μοναδική εμπειρία στο “νησί της Νίκης” το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη 

Επισκέφθηκε το Κάστρο της Χώρας 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κάστρο της Χώρας που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου του ομώνυμου, σύγχρονου οικισμού της Σαμοθράκης. Ο Πρωθυπουργός ανέβηκε στο σημαντικό μνημείο υστεροβυζαντινής φρουριακής αρχιτεκτονικής, με «οδηγούς» τα παιδιά του δημοτικού σχολείου του νησιού που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.
Στη συνομιλία που είχε μαζί τους οι μικροί μαθητές τον ρώτησαν για τα ενδιαφέροντα του στον αθλητισμό και του «μετέφεραν» τα αιτήματα τους. «Σημειώνω μια παιδική χαρά και ένα γήπεδο» τους απάντησε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έργα για τα οποία είχε δεσμευτεί νωρίτερα κατά τη σύσκεψη που είχε με τους φορείς στο Πνευματικό Κέντρο.
Στη διαδρομή προς το Κάστρο, του οποίου η μελέτη φωτισμού θα ολοκληρωθεί σύντομα από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε και με τους κατοίκους που συνάντησε περπατώντας στα στενά της Χώρας. Σε έναν από τους διαλόγους που είχε με μια παρέα ηλικιωμένων έγινε συζήτηση για τη χρήση της μάσκας. «Να συνηθίσουμε τη μάσκα λίγο παραπάνω», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, με μια από τις κυρίες του νησιού να του απαντά, «η μάσκα δεν μας πειράζει, προσέχουμε για να έχουμε».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδευόταν από τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, σταμάτησε και στον Πυροσβεστικό Σταθμό για να συνομιλήσει με τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ επισκέφθηκε και το λαογραφικό μουσείο του νησιού, όπου παρουσιάζεται ένα παραδοσιακό σπίτι της Σαμοθράκης και με τα εκθέματά του κρατείται ζωντανή η λαογραφική ιστορία του νησιού.
Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν η σύζυγος του Μαρέβα και επίσης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, Νίκος Γαλατούμος.
Το βράδυ ο Πρωθυπουργός που… κέρδισε τους πάντες στην Σαμοθράκη με την απλότητα του, βρέθηκε στο όμορφο χωριό του Προφήτη Ηλία, όπου γεύθηκε το περίφημα κατσικάκι της Σαμοθράκης σε γνωστή ταβέρνα του χωριού και του νησιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Η Σαμοθρακη παντως ειναι στοχος απο τα τορκ, με περιπτωση αντιπερισπασμου αλλού.

  2. Ο κουλς ειναι το τέλιο μντελο για πασαρελα κ τουριστικη επιδειξη….παντα με ενα χερι η δαχτυλο δειχνει κατι….σας εχει παντως στα 4 κ αυτος προετοιμαζει τον χώρο για τον ερντι….. χαλαρα….και ελληνικα……

  3. στα αρχ%δι@ τους ζαμάν φού και απάνω τούρλα!!! ποια Ελλάδα οι προδ#τ@ς!!!

  4. Φάτε τους στα μούτρα, ψοφοδεξιές πλύστρες του Ερντογάν.

  5. Επιτέλους βλέπουμε τα πρόβατα μαζί με τον τσοπάνο τους.Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

  6. Κάποτε η μικρή Ολλανδέζα θήλαζε μωρό, τώρα η μικρή Πολωνέζα σέρνει καράβι

  7. Ποια γυφτιά; Η απόλυτη ξεφτίλα.νδ για πάντα.

  8. Tον παλιό φλωρο τον μπάσταρδο του Τέρυ χρυσου

  9. Τρέξτε ξεφτίλες να βγάλετε φώτο με τους δολοφόνους του έθνους τομάρια γ….α κομματοσκυλα

  10. Ο άνθρωπος είναι από άλλο ανέκδοτο, το ίδιο έκανε και στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όποτε υπάρχει δηλαδή εγρήγορση στον Ελληνισμό, αυτός παίρνει τα βουνά.

  11. Πωσα μετρα εβαλες τον φραχτη μεσα κουλα, για να πας διακοπουλες?

  12. Όσο και να φωνάζετε από τη στιγμή που δεν υπάρχει καθαρή πατριωτική φωνή για να μπει στη Βουλή να τους σκίσει δεν γίνεται τίποτα και έτσι αναγκαστικά ο κόσμος θα ψηφίζει μία τον ένα προδότη και μία τον άλλο με αποτέλεσμα να συμβαίνουν πάντα τα ίδια και ξανά τα ίδια και πάλι τα ίδια από την αρχή.

  13. Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ με τις κοτσιδουλες εαν κανεις παρατηρισει την φωτογραφια ξεχασε να δαλει την μασελα της Εκτος εαν ετσι ειναι το σχιμα του στοματος της

    1. χαχαχαχαχα Ναι ρε συ σαν γριά χωρίς τις μασέλες της είναι. Ρε που τις βρίσκουμε όλες αυτές και τις βάζουμε να κρατούν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

  14. Άμα τελειώσει η Χ.Α. θα βγει κανένα καλό θέμα ή θα τρώμε πάλι καθημερινά την Πίπη τον πίπα και το σαπιοκάραβο?

  15. Tι απορεις χιο,προτεκτορατο απτο τελος του 2015 ειμαστε και επισημα με υπογραφη Τσιπρα,απλα εναλλασονται υπαλληλακια της Μερκελ στο προτεκτορατο.

    1. Ακόμα τον Τσίπρα έχετε στο νου… Τα κόμματα εξουσίας στα σαράντα χρόνια σε φέρανε στα μνημόνια, αλλά ταξικός εχθρός ο Τσίπρας… Τι πίνετε ρε όταν γράφετε…

  16. Ο χρόνος! Αυτός ο ρημαδοχρόνος! Κρύβει τόσες παγίδες τελικά. Τόσες φοβίες. Σε φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό σου κι αν δεν δείξεις ψυχραιμία μπορεί απλά να τρελαθείς, να χάσεις το μέτρο, να χάσεις τη μπάλα… και κανείς να μην τολμάει να σου πει την αλήθεια!

  17. Τα βούρλα που τα έχουν αποβλακώσει από τις τηλεοράσεις τέτοια θέλουν μπιγκ μπράδερ και τουρκικά σήριαλ.
    Βγάζουν φωτογραφίες με κούλη και μαρέβα και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια. Α ρε πως κατάντησαν την ωραία χώρα μας.

    1. Έτσι ακριβώς .
      Μπέεε δεν ακούω στις φώτο και ανησυχώ .
      Ίσως είναι απο τα φίμωτρα που τους φόρεσε το KOULLIS για το καλό τους .

  18. Όταν η Πίπη πηγαίνει για ψώνια, ή όταν συμμετέχει σε μια σχολική εκδρομή, ή όταν σκηνοθετεί ένα ναυάγιο, ο Κούλης και η παρέα του μπλέκουν σε απολαυστικές και ασυνήθιστες περιπέτειες. Και βέβαια η πιο συναρπαστική στιγμή είναι όταν ο πατέρας της, ο βασιλιάς των ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ , επιστρέφει για να δει την κόρη του. Η σκέψη, όμως, πως η Πίπη θα φύγει για να γίνει η πριγκίπισσα ΠΙΠΗΛΟΤΑ γεμίζει λιγάκι με θλίψη την καρδιά των φίλων της

  19. Ο Κουλης μας απολαμβάνει τι ζωή του και καλά κάνει ο άνθρωπος, έχει τακτοποιήσει τα πάντα, όλα λειτουργούν στην εντέλεια, όλοι μας έχουμε της δουλειές μας, κανείς δεν πεινάει, οι συντάξεις των γερόντων έρχονται στην ώρα τους, δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να είσαι χιλιόχρονος παλικάρι μου και να σε χαίρετε και η μαμάκα σου.

  20. Είμαι η Πίπη η Φακιδομύτη,
    και ‘χω μια μύτη,
    ως το νεροχύτη,
    κι όταν την πιάνω,
    παίζω πιάνο,
    κι όταν την αφήνω,
    παίζω μαντολίνο.

  21. Ρε, άντε μου στο διάολο, βούρλα!!! Εν τω μεταξύ, η κατάσταση με το κωλοoruç reis είναι εξωφρενική και πολύ επικίνδυνη, η σκατοντόρα έχει σηκώσει κεφάλι και το αφορισμένο βλήμα πλατσουρίζει στα ρηχά…

Comments are closed.