ΠΟΙΟΙ ΡΩΣΟΙ!!! ΤΑΠΩΣΕ κυβέρνηση και ΜΜΕ Έλληνας της Μαριούπουλης: Οι Ουκρανοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
mitsotakis-erntogan-eurokinissi-1024x484-1-940x450

«Για αυτούς γίνονται όλα», είπε ο Έλληνας. Άλλαξε θέμα ο δημοσιογράφος…

Η ελληνική κυβέρνηση κατηγόρησε την Ρωσία για τους θανάτους Ελλήνων στην Μαριούπουλη, με την Ρωσική Πρεσβεία να διαψεύδει την Αθήνα και να καλεί την Πολιτεία να συνέλθει!

Τα ελληνικά ΜΜΕ επίσης σιγόνταραν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, χωρίς να έχουν παρουσιαστεί αποδείξεις.

Έλληνας της Μαριούπολης, αυθόρμητα (στον αυθορμητισμό κρύβεται η αλήθεια», γνωστοποίησε σε ελληνικό κανάλι πως «αν βγουν έξω, θα τους σκοτώσουν οι Ουκρανοί φασίστες», δηλαδή οι ναζιστές του Ζελένσκι! «Για αυτούς γίνονται όλα», συμπλήρωσε.

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι άλλαξαν θέμα! Εναντίον Ελλήνων θα στραφούν τα όπλα που στέλνει η κυβέρνηση στην Ουκρανία;;;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο τύπος είναι απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού και είναι εκεί μια πενταετία περίπου.

  2. Αλλα λογια να..αγαπιομαστε!!!!!! Μολις του ειπε για τους ναζιστες του Αζοφ , αλλαξε το θεμα με το πως ειναι εκει το..κλιμα!!!!!! Φαφλαταδες, λαλιστατοι που λενε οτι θελουν, οπως εχθες το πρωι στο Open, εχουν σταματησει Ουκρανοι αστυνομικοι, σ’ εναν δρομο του Κιεβου, ενα αυτοκινητο με τρεις νεαρους και τους ελεγχουν και λεει ο φαφλατας προκατειλημενος δημοσιογραφος του Open, την ωρα του ελεγχου, κοιταξτε τα χαρακτηριστικα τους μαλλον προκειται για Τσετσενους σαμποτερ και πριν προλαβει να τελειωσει την φραση του, οι Ουκρανοι τους αφησαν και εφυγαν και ο φαφλατας Φανφαρας καταπιε την γλωσσα του!!!!! Το επιθετο αυτου του Κου αρχιζει απο Ν !!!!!! Για τετοια ξευτιλα μιλαμε!!!!!! Εχει δει αυτος ο ηληθιος τσετσενους, οι οποιοι ειναι ισλαμιστες και εχουν μια γενιαδα μεχρι το πατωμα;;;;;;;; Οι ελεγχομενοι ηταν τρια νεα ατομα, προφανως Ουκρανοι και αφου ελεγχθησαν τους αφησαν και εφυγαν!!!!!!! Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να καταλαβει κανεις τι γινεται και γιατι μιλησε ο Ρωσος πρευσβης για παπαγαλους κλπ !!!!!!!!

  3. Καλέσαν και την Παγώνη ως ειδική να μιλήσει για τον πόλεμο?Κάνε μας καμιά ανάλυση σούργελο που τα ξέρεις όλα

  4. Οικονόμου…Χλώμιασες μόλις τα άκουσες…ΑΡΔάκια Πετσωμένα κάνετε το άσπρο μαύρο…

  5. Αυτός ο Σκάι πολύ βόθρος ρε μαλακά….εκεί όσοι δουλεύουν πρέπει να αποκαλούνται βοθροκαθαριστες …όλο ψέματα παραπληροφόρηση Αμερικανια Εβραιλα φιλοχρήματοι ….

  6. αυτό το παγώνη είναι κομμάτι του σκηνικού και παίζει σε όλα τα παράθυρα του σκάι; Και από πού πληρώνεται, από το εσυ ή από τον σκαι;

Comments are closed.