ΠΟΕΔΗΝ: Ακόμα ένας υγειονομικός έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
nosokomeio-diadromos-giatros-1

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ένας ακόμα υγειονομικός, πέθανε από κορωνοϊό, φτάνοντας τα εννέα θύματα του ιού. Πρόκειται για νοσηλευτή 60 ετών του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, προϊστάμενο τμήματος βραχείας ογκολογίας, που βρισκόταν ένα χρόνο πριν από τη σύνταξη.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σήμερα θρηνούμε τον ένατο συνάδελφο από κορωνοιο. Νοσηλευτής 60 ετών ένα χρόνο πριν τη σύνταξη προϊστάμενος τμήματος βραχείας ογκολογίας. Παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους.

Έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν. Νοσοκομείο που επέλεξε να εργασθεί αφού παραιτήθηκε από άλλο δημόσιο νοσοκομείο.

Κάθε ημέρα πια μετράμε συναδέλφους που χάνονται ή διασωληνώνονται.

Ένας ακόμη συνάδελφος νοσηλευτής 48 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα του νοσοκομείου Τρικάλων νόσησε από κορωνοϊό διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργάζεται.

Εννέα συνάδελφοι μας αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη για τη ζωή διασωληνωμένοι στις εντατικές.

Προκαλεί όμως θλίψη που δεν έχουμε ακούσει ένα συλλυπητήριο μήνυμα από την πολιτεία για όλους αυτούς τους συναδέλφους που χάθηκαν. Ένα περαστικά για τους συναδέλφους που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ και για όσους νοσηλεύονται στις κλινικές. Δεν είναι πάνω από όλα η πολιτική».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: