ΠΛΕΥΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ;;; Χάος στα νοσοκομεία: Ουρές στα επείγοντα, ράντζα στους διαδρόμους

Κοινοποίηση:
www.dikaiologitika.gr0c05fe638b76eb3bbf785d193-9bec64eb2dc3c8eec829ba94a16c2970935c3066

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα νοσοκομεία, με την έξαρση των ιώσεων και των περιστατικών κορονοϊού να δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ και τους ασθενείς να συνωστίζονται σε διαδρόμους μέχρι και δύο μέρες μέχρι να βρουν ένα κρεβάτι.

Εκατοντάδες ασθενείς περιμένουν υπομονετικά στις εφημερίες και στα επείγοντα να εξεταστούν, καθώς καταγράφονται πολλά περιστατικά πνευμονιών, ενώ και τα κρούσματα του κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα την ώρα που οι γιατροί και τα κρεβάτια στα νοσοκομεία δεν επαρκούν.

«Τι να σας πω. Να μην το ζει ο άνθρωπος αίσχος. Πέρα από την αρρώστια τους, την κατάντια που έχουν υποστεί εδώ πέρα. Χάνουν την αξιοπρέπειά τους», λένε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» πολλοί ασθενείς καταφέρνουν να βρουν κρεβάτι μετά από δύο ολόκληρες μέρες.

Κατά τη διάρκεια της εφημερίας, η πίεση είναι τόσο μεγάλη που δεκάδες ράντζα τοποθετούνται στους διαδρόμους σε πολλά νοσοκομεία, με τους ασθενείς, εκτός από το θέμα υγείας τους, να έχουν να αντιμετωπίσουν και την ταλαιπωρία λόγω των πολλών ωρών αναμονής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΤΩΡΑ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΡΟΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΑΙ……ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΨΙΛΟΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

  2. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανένας νοσοκομείο αυτόν τον καιρό. Απορία όμως γιατί κανένας δεν διαμαρτύρεται; Ούτε γιατροί ούτε ασθενείς; Τόσο απάθεια έχουμε; Πλεύρη ακούς;;;;

  3. Ανίκανος γλύφτης … μόνο στην εγκληματική συμμορία της ΝΔ μπορούν να επιβιώσουν τέτοια σκύβαλα !!!

Comments are closed.