ΠΕΙΣΜΑΤΩΔΗΣ ΑΠΟΧΗ, ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, “ΕΣΦΑΞΑΝ” ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ. Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ

Κοινοποίηση:
mpakogiakoulis-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το μετέωρο βήμα ενός αποτυχημένου

H εκδίκηση των  «ραγιάδων».  «Έσφαξαν» στο γόνατο Μητσοτάκη και Ντοράκηδες

Έστω και μετά από μία τεράστια εκλογική αποχή, αφού οι περισσότεροι φραπεδιάρηδες νεοέλληνες προτίμησαν τον καφέ και το ούζο αλλά και το εθνικό σπορ, το ραχάτι και όχι την αηδία της κοινοβουλευτικής κάλπης, έστω κι έτσι αποδοκίμασε αυτούς που έπρεπε να «εξοντώσει» προ καιρού. Πρώτα απ’ όλα τη Ντόρα, τον ίδιο τον Μητσοτάκη και τον κομματικό του μηχανισμό. Εάν εξαιρέσει κανείς, τους «γυφτοπρόξενους» της Μεσσηνίας του «αλήτη- προδότη- Σαμαρά» και κάτι άλλα σαπάκια του κομματικού σωλήνα της Πελοποννήσου που έβγαλαν τον Πτωχό «μαφιόζο», περιφερειάρχη (γι αυτόν θα χουμε να γράψουμε πολλά τις επόμενες μέρες), στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι «ραγιάδες» κι όχι οι «προοδευτικές δυνάμεις» που είπε ο αεί βλάξ , Γιώργος Παπανδρέου, βούλιαξαν τους φιλελέδες του Κούλη.

Είναι μία πρώτη αντίδραση στον πολιτικό παχυδερμισμό, είναι μία πρώτη νίκη στο φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη, των μπράβων, της ένοπλης φράξιας δολοφόνων, μιζαδόρων, παλιανθρώπων και μιασμάτων του υποκόσμου. Είναι μία πρώτη ανάσα κατά του πνιγερού και διεφθαρμένου στρατού της Ντόρας και των Ντοράκηδων. Κάθονται στα κανάλια και θριαμβολογούν τα κομμούνια , τα πασόκια και κάτι άλλα συριζόπληκτα του Κασσελάκη. Το ΠΑΣΟΚ είναι με το κεφάλι κάτω, ο Σύριζα τρέχει να αγοράσει τα χακί του πισωγλέντη, η Κοσιώνη πάει σπίτι να παρηγορήσει τον Μπακογιάννη τον «τζούφιο» και ο Πρετεντέρης πάει να πληρωθεί από το Mega του κυρίου Μαρινάκη του εφοπλιστή, που από χθες τη νύχτα- εάν είχε το παραμικρό ίχνος δημοσιογραφικού κριτηρίου- θα έπρεπε να τον πετάξει με τις κλωτσιές από το κανάλι του με τις μ@λακίες που έλεγε διαστρεβλώνοντας και παραποιώντας το εκλογικό αποτέλεσμα.  Εκτός κι αν το στραβό του σαγόνι, του έχει επηρεάσει και την όραση.

Χθες κέρδισε ο μαχόμενος λαός που δεν γουστάρει νταβάδες πάνω απ’ το κεφάλι του. Όσοι πήγαν στην κάλπη. Αν προστεθούν και όσοι δεν πήγαν αηδιασμένοι, η ήττα της ΝΔ και του ίδιου του λιγούρη Μητσοτάκη, είναι επονείδιστη. Πάντα τέτοια.      

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Πάρτε μάτι πως σαλιαριζονται..σαλιωδη ερπετικα..σαλιγκαρια χωρίς κέλυφος..ντρεπομαι μόνο κ μόνο που υπάρχετε..αμεση εκτέλεση όλου του γενεολογικου δέντρου αυτής της σιχσμερης κ ερπετικης φαμίλιας..εξαυλωση να μην μείνει ούτε το dna τους..καταραμενοι να είστε βρωμεροι υπάνθρωποι..σας σιχαίνομαι!!!!!

  2. Πολύ που νοιάζει το Μητσοτάκη η αποχή. Αυτόν τον ενδιαφέρει η θέση του και τι κονομαει. Η αποχή του ήρθε λαχειαρα.

  3. Δυστυχώς το μήνυμα των απλών πολιτών (λαός) που επέλεξαν με συνείδηση να απέχουν από τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές δεν το έχετε λάβει/καταλάβει…
    Θα το καταλάβετε στις ευρωεκλογές που έρχονται… και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αν δεν αλλάξετε κύριοι δεν θέλουμε επαγγελματίες πολιτικούς που είναι άνεργοι και έχουν καταγωγή από διάφορες οικογένειες ούτε συνταξιούχους πολιτικούς (και εννοώ μεγάλους στην ηλικία) καιρός να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση δεν μπορείτε να προσφέρετε άλλο δώστε την θέση σας σε νέους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν και δεν είναι κλέφτες/λαμόγια σαν εσάς…πάρτε το ως προειδοποίηση γιατί αν δεν έχετε καταλάβει ότι ανεβαίνει συνέχεια η ακροδεξιά – εθνικισμός – πατριωτισμός κάποια στιγμή θα ξυπνήσετε και θα δείτε ότι έχουμε ακροδεξιά κυβέρνηση και τότε ξέρετε τι θα συμβεί σε όλους εσάς…
    αρκετά πληρώνει ο απλός πολίτης (λαός) όλους εσάς

  4. Και μην ξεχνάτε την εσχάτη προδοσία της ντοράκλας, αυτής της τουρκάλας εθνικής μειοδότριας.
    Αυτή η γουρούνα πρόδοσε τον Στηβ Λάλα στους Αμερικάνους.
    Εσχάτη προδοσία βαραίνει τους μπακαλομιζοτάκηδες που την κρύβουν, αλλά δεν παραγράφεται.

  5. Κούλα και Μπούλης αγκαλίτσες και άντε ρε φιλιθείται τι περιμένεται ,μάκια μάκια τα πουλάκια , μάκια μάκια τα ζοντόβολα.

  6. Νομίζω πως στις δημοτικές εκλογές δεν λειτουργεί το λογισμικό. Ισως γί´αυτο βγήκαν τα σωστά αποτελέσματα τώρα. Ενώ στις βουλευτικές δουλεύει στο φουλ και βγαζουν οποία αποτελέσματα θέλουν. Έτσι εξηγείτε και το 41% της ΝΔ. Αλλιώς ειμαστε για κλάμματα.

    1. Και ήθελε ο κόσμος τον μοσχαροκεφαλο;
      Που λειτουργεί που όχι τελικά;
      Την ίδια ώρα που στηρίζουν τον συστημικό του Κούλη, την ίδια ώρα διώχνουν τον ανηψιο

  7. εγώ ξέρω ότι και να λέτε είναι απλά λόγια του “καναπέ” γιατί είστε “επαναστάτες πίσω από μια οθόνη/πληκτρολόγιο” και κάθεστε στον “καναπέ” από τον οποίο κάνετε την “επανάσταση” σας

    αν το “αφεντικό” από το εξωτερικό θέλει την ΝΔ για κυβέρνηση και τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για πρωθυπουργό της ελλάδας γιατί οι άλλοι είναι επικίνδυνοι/ανίκανοι/άχρηστοι θα τον έχετε για τα επόμενα χρόνια.

    αν το “αφεντικό” από το εξωτερικό θέλει αλλαγή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού τότε θα δείτε τον ΚΑΣΕΛΛΑΚΗ στην θέση του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ποιος θα είναι καλύτερος/χειρότερος θα δείξει η ιστορία…

  8. Ο Δημος Αθηναιων ηταν ενα ωραιο “πλυντηριο” για να ξεπλενει τα μαυρα λεφτα το μητσο-τακεικο. Εξου και οτι Μπακογιαννης & Αλεξια ηταν κλαμμενοι την βραδια της ηττας. Ενω Κουλης και Ντορα ηταν εξαλλοι. Χαθηκε ενας μηχανισμος ξεπλυματος.

  9. Θα σας μαμάει για πολλά χρόνια ακόμα ο Κούλης κομμούνια συναναγνώστες μου…

    1. Κουλόδουλε σ’ έχει @αμήσει και τό ‘χεις φχαριστηθεί να φανταστώ, για να θες τόσο το “καλό” των συναναγνωστών σου…

  10. Ο “μεγαλος περιπατος” του Μπακο-Τακη με ξεραμενες ουασινγκτονιες και ζαρτινιερες των 5,000 ευρω ηταν ενα ωραιο τρικ για να ξεπλυνουν εκατομμυρια ευρω απο τις βρωμοδουλειες και τις μιζες. Τα υπερκοστολογησαν και εβαζαν αλβανους και πακιστανους να βαφουν με φθηνομπογιες των 3 ευρω την ασφαλτο. Και μετα το πλασαραν ως πρωτοποριακο βιοκλιματικο εργο στο ποπολο.

    1. Ακόμη κι οι βαφές που λες, ποιόν εμφάνισαν εκπρόσωπο της εταιρείας φαντάζεσαι;;; Την 💩αλεξία, yep!!!

      1. Δηλ έδωσε δουλειά σε εταιρεία αδελφής του; δεν είναι παράνομο;
        Και δηλ τι είναι αυτή; στη Βιβεχρώμ δουλεύει;
        Παντού χωμένοι; σαν τις οχιές; Οποία πέτρα και να σηκώσεις δηλ;

  11. Ντορογιε καιρος να πας να φτιαξεις τα δοντια σου ουτε αυτα εχεις φτιαξει

    1. Προγναθισμος. Τον άφησαν τα γαμιλικια και τα ξωγαμα;

  12. ΧΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΝΕΟΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

  13. Ο Ντορογιός τώρα που θα έχει άπλετο χρόνο να συνεχίσει τις σπουδές στο ειδικό σχολείο στην Αγγλία που τον έστελνε η Μαρίκα μικρό. Ίσως με βύσμα διδάξει κιόλας εκεί,για master βλακείας

  14. Τ Α “ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ”. . ΒΡΕ, ΤΣΟΙ. .ΜΠ Ο Υ Σ Τ Η Δ Ο Ι ! ! !

  15. Και κλαμα ο αλαζονας ψωνιο Ντορογιος αντε τρεχα στιν μαμα να σε κανει βουλευτη η ευροβουλευτη να συνεχισεις να τσεπωνεις δημοσιο χρημα οπως ξερεις πολυ καλα

  16. Ο ελληνάκος ψήφιζε μητσοτάκη για να πάρει ραφάλ και φρεγάτες που άμα γίνει πόλεμος τα Ραφάλ δεν θα πετάξουν καν όπως τα Ρώσικα που τα ρίχνουν με manpads οι βοσκοί ουκρανοί, και οι Μπουχάρα – Μοιραράκη των δισ που θα κάθονται στους ναυστάθμους για να μην τα βυθίσουν οι τούρκοι με Θαλάσσια drones των χιλίων ευρώ.

    Φάτε φρεγάτες τώρα βλακόμουτρα που κοιμάστε κι αντί να ονειρευτείτε κάνα βυζί και κάνα κώλο ονειρεύεστε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο απ το ράφι του μάρκετ που δεν βλέπω να ξανατρώτε ποτέ.

  17. Στον πόλεμο που μολις αρχισε μεταξυ των δυο αδελφων, πρωθπουργου και πρωην δημαρχου Αθηνών, θα χυθει πολυ αιμα.Αλήθεια ποιος λετε να κερδισει?

    1. Πωπώ τί μου θυμίζεις, και είδα κάτι τέλεια μεταλλικά καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων μούρλια, απ’ αυτά που βγάζουν και μάτι!

  18. Ναι καλά, άμα ήταν έτσι τα πράγματα ωραία θα ήταν. Τον έφαγε ο Κούλης για να μην έχει μελλοντικά προβλήματα και πιστεύουν κάτι βλάκες ότι άλλαξε η κυβέρνηση και από δω και πέρα όλα καλά. Ρε σεις στη μάπα θα τον τρώμε χρόνια. Μόνο με ένα ενωμένο πατριωτικό μέτωπο μπορεί να γίνει κάτι καλό αλλιώς 50 χρόνια όπως είδαμε απλά ο Μανωλιός αλλάζει ρούχα. Καλά ξυπνητουρια.

  19. Το παλιότομαρo τον έδιωξαν οι Αθηναίοι πρώτα όμως κατασπατάλησε τα λεφτά των Αθηναίων Ουστ κοπρόσκυλο .

  20. Η μουρη της Κοσιωνη,η απολυτη ηδονη χτες το βραδυ στα βοθροκάναλα….Παντα τετοια

    1. Η μεγαλύτερη ηδονή ήταν όταν ο Σαμαράς γκρέμισε το Δράκουλα πατέρα του Κούλη και όταν βγήκε στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης αν τον είχε μπροστά του θα του έπινε το αίμα σε ζωντανή μετάδοση. Αυτό το σόι έχει τρέλα με τις μίζες, το χρήμα και τις καρέκλες εξουσίας για να βασανίζουν το λαό και αν γίνει η στραβή είναι για εντατική. Άντε να δούμε και ένα τέτοιο ξηλωμα του Κούλη.

      1. Αχ, όνειρος, όνειρος, να γίνει η στραβή (τι στραβή δηλ. ολόϊσια, πλήρως ευθυγραμμισμένη) και να δούμε την ποικίλη αποτύπωση των εγκεφαλικών, όπως παραλίγο να δούμε την κοσιώνη π.χ. σε ζωντανή μετάδοση…

      2. Δε γνωρίζεις οτι ειναι σπο το ίδιο σόι?

  21. Το στραβό σαγόνι είναι απ τις τσ@μπουκοδρομιες

  22. Μητσοτακη σηκω φυγε το γρηγοροτερο. Κατεστρεψες την Ελλάδα περισσοτερο απο τα προηγουμενα βλήματα εδω και 30 χρονια. Η Ελλάδα διαλύεται καθε μερα και περαν του οτι δεν κανεις τιποτα γι αυτο επι 3 μηνες, γυρνάς και κανεις προεκλογικό αγωνα για τους υποψήφιους σου. Που ακούστηκε αυτο απο Πρωθυπουργο. Δεν εχεις καταλαβει ποια επρεπε να ειναι η θεση σου σαν πρωθυπουργος και σε ενδιαφερουν μονο τα κομματικά και οχι ο λαος. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    1. Ποιόν δεν ενδιαφέρει ο λαός (ο ελληνικός);;; Αφού έχει πεί ότι θα τον πατάξει το μίασμα, το άχθος αρούρης, ο εραστής της μίζας!!!

  23. Αχλαδια ζητησατε αχλαδιες θα παρετε

  24. Βέβαια, βέβαια και σ’ ανώτερα (=κατώ τερα) να ευχηθούμε!!!

Comments are closed.