«ΠΕΘΑΙΝΕΙ κόσμος από το εμβόλιο»! Συνταξιούχος προσφεύγει στο ΣτΕ για το 100ευρω – Ακολούθησαν ΧΛΕΥΑΣΜΟΙ από δημοσιογράφους [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Το πρόστιμο των 100 ευρώ (50 μόνο για τον μήνα Ιανουάριο) έχει αρχίσει ήδη και πιστώνεται μέσω της ΑΑΔΕ στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60, γεγονός που έχει φέρει προ των προσφυγών στη δικαιοσύνη χιλιάδες συνταξιούχους.

Πιο συγκεκριμένα οργανώνονται ομάδες ηλικιωμένων σε όλη την Ελλάδα που θα ζητήσουν από το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωση του προστίμου, όπως επιβεβαίωσε στη συχνότητα του ANT1 ο δικηγόρος Σπύρος Χριστόφιλος.

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» παρενέβη μεταξύ άλλων και ένας εκ των ανεμβολίαστων συνταξιούχων που θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο λόγος για τον Κώστα Πετρίδη, συνταξιούχο τεχνικό που εργαζόταν σε νοσοκομείο και που βρέθηκε αντιμέτωπος με τις ειρωνείες και τα δύσπιστα σχόλια συνολικά 5 δημοσιογράφων.

Ο κ. Πετρίδης δήλωσε πως είναι ανένδοτος στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί, λέγοντας μάλιστα στον «αέρα» ότι τα κορωνοεμβόλια δεν έχουν πιστοποίηση και ότι άνθρωποι έχουν πεθαίνει λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό τους.

«Όταν έχουμε αυτό το είδος του εμβολίου που για μένα είναι πείραμα, και όταν αυτοί που το κατασκευάζουν παίρνουν ασυλία, πως εγώ μπορώ να εμπιστευτώ αυτό το σκεύασμα και να το κάνω τη στιγμή που έχω μία γυναίκα με αλτσχάιμερ και πρέπει να τη φροντίζω.

Έχουμε δει και έχουμε ακούσει πράγματα. Άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο, ακριβώς μετά το εμβόλιο. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Οι παρουσιαστές στο σημείο αυτό άρχισαν να κοιτάζονται μεταξύ τους λέγοντας τα εξής:

«Μα έχουν πιστοποίηση. Έχουν πάρει έγκριση. Μα είναι ελάχιστοι οι θάνατοι. Μάλιστα Α καλά, εντάξει….Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που έκαναν το εμβόλιο και έχουν σωθεί δεν σας λένε κάτι;», είπαν κουνώντας επιδεικτικά το κεφάλι τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. αφήσαμε για λίγο την κορώνα και αποπροσανατολίζουμε με βιασμούς!!

  2. ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΟΤΣΑΝΕς? ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ? Αι να χαθητε!!!!!!!!!!!!

  3. Που τους ειδατε τους “δημοσιογραφους” ρε παιδια?
    Πουλημενα πιονια ειναι που, για την κονομα, θα πουλουσαν και την ψυχη τους στον διαβολο.
    Αυτοι δεν εχουν απλα γνωμη. Θελουν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ αυτο που τους ειπαν τ’ αφεντικα τους.

    Δεν βλεπετε πως κυτταζει ο ενας τον αλλον οταν μιλα ο συνταξιουχος?
    Αθλια υποκειμενα ειναι, χωρις συνειδηση, χωρις αυτοβουλη σκεψη αλλα και ψευδολογοι.
    Ειναι αδυνατο να μη γνωριζουν οτι οι εμβολιασμενοι εχουν ξεπερασει σε θανατους του ανεμβολιαστους προ πολλου. Κι οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Βρεταννια.

    Τα στοιχεια υπαρχουν ελευθερα στο διαδικτυο αλλα, αυτοι τον χαβα τους με παραπληροφορηση.

  4. Το θεμα μας ειναι η υποχρεωτικοτητα ρογκακο και σταθη.το αν σκοτωνουν η οχι τα εμβολια,ειναι προσωπικη σας αποψη.δεν νομιμοποιειται η υποχρεωτικοτητα ακομα και αν αποδειχτει οτι τα εμβολια ειναι παντελως αθωα.καταλαβατε βληματα;;;;;δεν γουσταρω,δεν το κανω.δεν υπαρχει γιατι.γιατι ετσι μου αρεσει φασιστες.δικια μου ειναι η ζωη, ο,τι θελω την κανω.οποιος δεν θελει να κολησει απο εμενα,ας εμβολιαστει.καταλαβατε παπαγαλοι νεοταξιτες γουρουνια σιχαμενοι;;;;;

  5. Η ελεύθερη βούληση λέει κάτι στους παπαγάλους; έτσι που το πάνε θα μας επιβάλλουν και χημειοθεραπείες για να μην τυχόν πάθουμε καρκίνο. Ή αλλαγή φύλλου που σίγουρα θα το βρίσκουν sıc.

  6. Μπραβο στο συνταξιουχο. Αλλα δυστυχως σε μια χουντα δεν υπαρχει δικαιοσυνη.

  7. Θελουν το καλο μας για αυτο κοβουν τις συνταξεις. Περνει η μανα μου στο Ελλαδισταν 365 ευρω και της κοβουνε 100 ευρω για το καλο της ενω η πεθερα μου που ειναι με αλτσχαιμερ σε κλινικη της κοψανε και αυτης 100 ευρω επειδη δεν υπογραψαμε να το κανει ? Κινδυνευει να πεθανει απο κορωνοιο και θελουν να την προστατεψουν? χα χα χα Μα εχει να ερθει σε επαφη με ανθρωπο εδω και 2 χρονια.Ευτυχως που φυγαμε απο κει και φτιαχτηκαμε και στελνουμε οτι ακριβως θελουν και οι δυο και με το παραπανω. Εμβολιο ομως οργια κυβερνωντες δεν θα κανουν. Την πατησατε .Τουλαχιστον απο εμας που ειμαστε 3 πανω απο 60 και δεν μας νοιαζει και ολη τη συνταξη και να κοψετε γατακια. Το καταλαβαμε οτι θελετε αποκλειστικα το καλο μας. χα χα χα . Καλη διασκεδαση στους εμβολιασμενους. Και διασκεδαστε γιατι ο καιρος πλησιαζει.

  8. Έδωσαν εκατομμύρια στα κανάλια και στους πλούσιους φίλους τους και τώρα τα παίρνουν από τον κοσμάκη. Εύχομαι να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Πότε όμως;
    Στέφανε τι τρόπο προτείνεις, για να μην βεβαιωθούν τα πρόστιμα; Όλοι οι δικαστές είναι πουλημένοι. Ποιος θα προστατεύσει τους καημένους τους συνταξιούχους; Εσύ θα κάνεις εξαγγελία ότι, αν βγεις, θα σβήσεις τα πρόστιμα; Όλοι μιλάνε αρνητικά αλλά θεωρητικά, στην πράξη τι μπορεί να γίνει, για να βοηθηθούν οι δύσμοιροι άνθρωποι;

  9. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν νανοτεχνολογικα τσιπ σε μέγεθος ιού και ήδη είναι στο σώμα των εμβολιασμενων.Τελειωσαμε κυρίες και κύριοι είθε ο Θεός να μας λυπηθεί.

  10. ΑΑΑΡΡΡΕΕΕΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!!!! ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΡΑΜΑΤΑ Η ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ!!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!

  11. Καλά σίγουρα η φυσική ανοσία είναι πιο ισχυρή.. Αλλά δεν θα πεθάνεις κιόλας εάν κανείς εμβόλιο.. Τα φώτα θα σου τ αλλάξει λίγο η αλήθεια είναι αλλά δεν θα πεθάνεις.. Το ίδιο βέβαια ισχύει κ για φάρμακα που χορηγούνται χρόνια.. Έχουμε δει να προκαλούν κ αυτά σοβαρές παρενέργειες σε ασθενείς.. Άρα πάνω κάτω το ίδιο ισχύει.. Ότι φάρμακο μπαίνει μέσα μας..

  12. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ Σ.Τ.Ε. ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…….ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ …. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…………….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ

  13. Η χυδαιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης η συγκεκριμένη καλύτερα σε πορνείο παρά στον ΑΝΤ1

  14. τα αγραμματα αμορφωτα ξεπουλημενα τηλεσκουπιδια σε δραση
    που θα κρυφτουν οταν πεσει η χουνταρα του βλακα?

  15. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ

  16. Τους γάμησε ο συνταξιούχος εύγε

  17. Μάταια προσφεύγουν στο ΣΤΕ. Ο Αντωνιάδης είπε ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα!

  18. Αυτοι οι δυο ειδικα ο χοντρος ειναι το χειρότερο δίδυμο δημοσιογράφων,ποιος τους είπε ότι έχουν το δικαίωμα να φέρονται με αγένεια και αναίδεια σε όσους καλεσμένους διαφωνούν με την θεωρία τους περί εμβολιων;

  19. Ο κύριος Πετρίδης έχει δίκιο.Δέν είναι εμβόλιο,είναι μία πρόχειρη αστραπιαίως κατασκευασμένη ουσία από τόν Εβραίο Μπουρλά.
    Εφημερίδα “Μακελειό” 20.11.2021
    FDA ( ή αμερικανική κρατική υπηρεσία Τροφίμων καί Φαρμάκων) ζητάει κάλυψη τών εμβολιακών της εγκλημάτων γιά τά επόμενα 55 χρόνια,δηλαδή μέχρι τό 2076.
    Γιά πιό λόγο κρατάει ή FDA τά στοιχεία γιά τέ εμβόλια τού Μπουρλά 55 χρόνια μυστικά;Αυτό σημαίνει ότι τά εμβόλια τού Μπουρλά σκοτώνουν.
    Γιάννης Λάκων

  20. Ρε μουσκάρια δημοσιογράφοι και πολιτικοί ποιος αλλοδαπός άνω των 60 θα πληρώσει πρόστιμο;;;; έχετε πιστώσει άραγε σε δαύτους πρόστιμα;;;; ανθέλληνες, όλοι σας δεν αξίζει να λέγεστε ούτε Έλληνες ούτε χριστιανοί ορθόδοξοι… Είστε όλοι κράχτες του Σατανά… Σκυλιά μαύρα

  21. Πειτε σε αυτους τους βοθρους,τον ρογκακο και τον σταθη οτι ειναι σκουπιδια.οτι τους θεωρουμε σκουπιδια και σκατα.ειναι ελλεηνοι και τρισαθλιοι,χαμηλου επιπεδου.

  22. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΧΑΧΑ

  23. Είπαμε ο καλύτερος δημοσιογράφος έχει γ@μήσει την μάνα του!!!

  24. θελω να δω τα μουτρα σας οταν πλεον γινει γνωστο και στους ηλιθιους που σας βλεπουν οτι η αληθεια ειναι οτι τα πειραματικα σκευασματα μονο κακο προκαλουν σε οσους τα κανουν και οτι η φυσικη ανοσια ειναι ασυγκριτα καλυτερη παντα . θελω να δω τι θα λετε τοτε δημοσιοκαφροι πουλημενοι ψυχη και σωματι

Comments are closed.