ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ! Έχασαν τη ζωή τους ηλικιωμένοι στην Κρήτη

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Τραγική κατάληξη  είχε ο παρατεταμένος καύσωνας στην Κρήτη για δύο ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Δύο άνθρωποι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, εξέπνευσαν από θερμοπληξία στο νοσοκομείο του Άγιου Νικολάου, με την Κρήτη να μετράει επισήμως θύματα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 78χρονο άνδρα ο οποίος διακομίστηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και για μια 82χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε με θερμοπληξία στα ΤΕΠ και η οποία χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε επίσης από θερμοπληξία.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής στην ειδικά διαμορφωμένη καρδιολογική κλινική φιλοξενούνται με προβλήματα από τον καύσωνα τέσσερα ακόμα ηλικιωμένα άτομα. Μία γυναίκα με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα και τρία ακόμα άτομα. Όλοι υπέστησαν θερμοπληξία και δύο από τους τέσσερις είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, αναφέρει την ίδια στιγμή το anatolh.com.

Να σημειωθεί πως είχαμε αρκετές άλλες περιπτώσεις στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που προσήλθαν με προβλήματα και σε κατάσταση πρώιμης θερμοπληξίας. Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες από 30-50 ετών, στοιχείο που αναδεικνύει την διάσταση του προβλήματος ακόμα και για νέους ανθρώπους.

Να σημειωθεί πως το νοσοκομείο βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω του καύσωνα με απόφαση της Διοίκησης για ν’ αντιμετωπίσει αντίστοιχα περιστατικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: