ΠΑΤΡΑ: “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ” – Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Κοινοποίηση:
teaser11-2

«Το παρακολουθούσαμε από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι την ημέρα του θανάτου. Η συσκευή δεν έδειξε καμία απολύτως σοβαρή αρρυθμία» είπε ο κ. Παπαγιάννης.
Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα σε διάστημα τριών χρόνων, με την υπόθεση να φτάνει στο Ανθρωποκτονιών.

Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας στις αρχές του 2022 χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος με αδιευκρίνιστα αίτια». Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ιατροδικαστών θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και από τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα.

Για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία «έφυγε» αιφνίδια, μίλησε στο MEGA ο διευθυντής του παιδοκαρδιολογικού του Ωνασείου, Ιωάννης Παπαγιάννης, που την είχε εξετάσει.

Όπως είπε ότι το παιδί δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί τον αιφνίδιο θάνατό της. Στην 9χρονη μάλιστα είχαν βάλει απινιδωτή, αφού της έκαναν έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, όπου δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα.

«Κάναμε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο. Είχε ληφθεί και ο γενετικός έλεγχος. Δεν ανευρέθη απολύτως τίποτα. Ήταν όλα φυσιολογικά, φυσιολογική καρδιά, λειτουργικότητα άριστη, άριστο καρδιογράφημα. Μετά την τοποθέτηση του μηχανήματος, παρακολουθούσαμε το παιδί από μακριά. Με μία συσκευή που λαμβάναμε σήματα ανά πάσα στιγμή, όπως για παράδειγμα αν καταγραφόταν επικίνδυνη αρρυθμία» ανέφερε ο παιδοκαρδιολόγος.

«Το παιδί δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα εμφανές, που να μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο»

«Το παρακολουθούσαμε από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι την ημέρα του θανάτου. Η συσκευή δεν έδειξε καμία απολύτως σοβαρή αρρυθμία» είπε ο κ. Παπαγιάννης.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, που χαρακτηρίζονται προς το παρόν «αδιευκρίνιστα», ο κ. Παπαγιάννης είπε ότι «μπορώ να σας απαντήσω στα καρδιολογικά, το παιδί δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα εμφανές, που να μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο. Δεν αποκλείω ο,τιδήποτε άλλο. Είναι αρμοδιότητά μου να απαντήσω επί καρδιολογικού θέματος. Η ανακοπή καρδιάς είναι το τελικό στάδιο που ακολουθεί μετά απ’ οτιδήποτε σοβαρό. Αν λείπει το οξυγόνο στον άνθρωπο, θα σταματήσει η καρδιά. Δεν είχε πρόβλημα η καρδιά, το είχαμε ελέγξει από κάθε πλευρά» πρόσθεσε.

Το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

exofillo11-2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ποια μανα που χανει τα παιδιά της τους λεει σας εχω θυμωσει; Είναι δυνατόν να το πει αυτό μια μανα; Γιατί να έχει θυμώσει με τα παιδιά; Η μανα πονάει δεν θυμώνει…..

  2. Ωχ δεν μπορώ τόση βλακεία. Υπαινίσσεστε πως τα σκότωσαν οι γονείς; Έλεος. Έχω εμπειρία από συγγενικό μου περιβάλλον. Κάποια σπανιότατη αρρώστια κρύβεται και απλά δεν μπορούν να τη διαγνώσουν οι γιατροί στην Ελλάδα. Για σπανιότατες ασθένειες που υπάρχουν και δεν είναι λίγες και οδηγούν μικρά παιδιά σε βέβαιο θάνατο με ανακοπή, διάγνωση γίνεται μόνο σε εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού που είναι και ελάχιστα. Εάν δεν πάει ο ιατρικός φάκελλος των παιδιών στο εξωτερικό και κυρίως Γερμανία δεν πρόκειται να βρεθεί λύση στο μυστήριο.

    1. Mην λες ανοησίες. Ναι γίνεται σε ένα παιδί. Όχι σε 3 μέσα σε 3 χρόνια με το πρώτο να ζει ως τα 9. Κατι άλλο βρωμάει εδώ και γενικά όποιος είχε λίγο μυαλό το καταλάβαινε από την αρχή. Από τα σχόλια στο fb και το τατουάζ μιλάμε για Psycho.

  3. Είναι δυνατόν ο γονέας να κάνει κακό στο ίδιο του το παιδί;

    ειλικρινά οι περισσότεροι/ες εδώ μέσα είστε μπακουρια γεροντοπαληκαρα και γεροντοκορες κολλημένοι στην προσχολική ηλικία

    Γεμίσαμε επιστήμονες και ειδικούς! … Τσ Τσ Τσ..

  4. ισως αυτος/αυτη που το εκανε, μαλλον το εκανε σταδιακα και μπερδευε τους γιατρους…πχ σε αλλο σχολιο ο “ΙΑΤΩΡ”εγραψε για φαρμακα που βλαπτουν το φλεβοκομβο, ή δημιουργουν αρρυθμιες…
    Με βαση τις ηλικιες των παιδων οταν νοσησε το πρωτο με λευχαιμια ή κυρία ήταν ή εγκυος ή λεχώνα…

  5. Δεύτερο, πανελλήνιο ,σοκ μετά το θάνατο της Καρολάιν.Βλέπεις τις χαμογελαστές φατσούλες τους και σκέφτεσαι ότι είναι κάτω απο το χώμα και ”διαλύεσαι”.

  6. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΝ (ΒΑΡΩΤΣΟΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΩς ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ Η’ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ, ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΤΛ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΥΔΟΙ, ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.

    WELL DONE !!!

  7. Εγώ, έχοντας ιατρικές γνώσεις, λεω ότι ό κος Παπαγιάννης μας τά λέει λίγο… μπερδεμένα! Δεν είναι σαφής.
    Εκτός καί ό αρθρογράφος μας μεταφέρει λάθος πληροφορίες…

  8. Δεν ήταν φυσιολογική η λειτουργία της καρδιάς τους αλλά παρουσίαζε πότε ταχυκαρδία πότε βραδυκαρδία με κίνδυνο να πάθουν ανακοπή. Με τον απινιδωτή που έβαλαν και για 7 μήνες δεν είχε παρατηρηθεί κάποια βραδυκαρδία ή ταχυκαρδία και λειτουργούσε φυσιολογικά η καρδιά. Αυτό εννοούσαν οι γιατροί ως φυσιολογική λειτουργία όχι ότι δεν είχε πρόβλημα. Ο απινιδωτής μπήκε για να προκαλεί ηλεκτροσόκ σε κάθε τυχόν βραδυκαρδία ή ταχυκαρδία ώστε να επαναφέρει την καρδιά σε φυσιολογικό ρυθμό αλλά δεν σημαίνει πως σώνει και τον άνθρωπο γιατί δεν ανιχνεύει κάποιο άλλο πρόβλημα καρδιακό. Είναι προφανές πως υπάρχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα το οποίο απλά δεν έχει ανιχνευτεί. Εάν τα παιδιά πήγαιναν σε κάποιο εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού κυρίως Γερμανία, θα είχαν βρει την πάθηση αλλά αυτά θέλουν και πολλά λεφτά…. και δυστυχώς τα αγγελούδια έφυγαν….

    1. Στον Ευαγγελάτο εχθές ο κορυφαίος παιδοκαρδιολογος ανέφερε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την καρδιά .Δείτε το αντίστοιχο βίντεο κ μετά ξαναγράψτε τις σκέψεις σας.

    1. Τι να ομολογήσουν ρε παπάρα; Μονίμως με συνωμοσίες ζείτε εσείς; Αφού οι γονείς προσέφυγαν στη δικαιοσύνη από τον πρώτο χαμό των παιδιών τους για να ερευνηθούν τυχόν ευθύνες και πλημμέλειες των γιατρών. Έλεος πια ρε ψέκες.

      1. Παπάρας είσαι, αλλά περίμενε γιατί η ακίνητη δικαιοσύνη φαίνεται να κινείται………
        Δες ποιος είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας και γιατί;;;;;

      2. Τα ίδια έγραφες κ για τον πιλότο παπαρα Κώστα κ μετά εξαφανίστηκες

        1. Πω πω ψέκες… Δύο φορές έχω γράψει εδώ μέσα στο παρελθόν και όχι για πιλότους. Ένας Κώστας υπάρχει μόνο; Πωωωωωωω

  9. Παιδάκια μου όμορφα μιλήστε από τον τάφο ποια κακια μαύρη μαγισσα σας πήρε το οξυγονο και να τιμωρηθεί πριν κάνει το ίδιο ξανά !!!

  10. τι είδους φυσιολογική λειτουργία επικαλείται; βηματοδότη τοποθέτησαν στην καρδιά …

    1. Ναι, για να μην έχει χαμηλούς παλμούς. Ο βηματοδότης θα σου δείξει αν κάτι δεν πάει καλά. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    2. οχι ειναι ενα μηχανημα που 24 ωρες το 24ωρο παρακολουθει τους χτυπους της καρδιας κατι σαν holter ετσι λεγεται και οταν η καρδια κανει επικινδυνες αρρυθμιες ειδοποιει το ιατρικο κεντρο στο οποιο τοποθετηθηκε το μηχανημα,, το γνωριζω γιατι η κορη γεννηθηκε με προβλημα σοβαρο στην καρδια εγχειριστηκε στο Ωνασειο και μαλιστα γιατρος της ηταν και ειναι ο κυριος Παπαγιανης ,,,επειδη πλεον παρουσιαζει κατα καιρους αρρυθμιες μας ειπαν να βαλουμε αυτο το μηχανημα για καποιους μηνες και οι γιατροι της θα την παρακολουθουν συνεχεια απο το Ωνασειο,,,δοξα τον Θεο εχει λιγους μηνες που ειναι καλυτερα και ακομα δεν καναμε αυτην την μικρη επεμβαση ,,,δεν ειναι βηματοδοτης , ειναι μηχανημα για ελεγχο των χτυπων της καρδιας!! Ο κυριος Παπαγιαννης ειναι απο τους κορυφαιους παιδοκαρδιολογους σε Ελλαδα και Αμερικη εχει σωσει χιλιαδες παιδακια με εκ γεννετης καρδιοπαθειες!!

      1. Στα παπάρια μας το ιατρικό ιστορικό που γράφεις. ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

  11. Δεν μας διευκρινίζει το άρθρο για ποιο λόγο μπήκε απινιδωτής σε 9 ετών παιδί με απολύτως φυσιολογική καρδιακή λειτουργία.

    1. Μηπως τελικα εννοει το αρθρο οτι εβαλαν holter και οχι απινιδωτη!!!!

    1. Ρε παπάρα βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και λίγο διαφορετικά. Βλαμμένε.»

Comments are closed.