“ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ…” – Εικόνες από ιδιοκτησίες Ελλήνων στη Μόρια!

Κοινοποίηση:
5

Στη Μόρια νομίζεις ότι έχεις ιδιοκτησία αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις!

3

4

5

6

7

2

Φωτό από Makis Pavlelis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΟΙ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .

  2. Ανοίξτε τους τα κεφάλια ρε ξεσηκωθητε. Θα μας κάνουν ότι θέλουν αυτοί; ξεσκίστε τους μαζί με τους προδότες που σας πρίζουν τα μυαλά κάθε ημέρα και μην πληρώνετε τίποτα στις κινητής τηλεφωνίας κόψτε τα όλα να βάλουν μυαλό. Ψάξτε ψάξτε μην κάθεστε, μην αφήνετε να σας κάνει κανένας ότι θέλει εσείς κάνετε κουμάντο στις ζωές σας.

  3. Αν τους ρίχνουν έναν στους βόθρους δε θα έχουν τέτοια προβλήματα….

  4. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ . ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ .

    1. Τιποτα δεν κανουν , κανεναν δεν πειραζουν οι ανθρωποι αυτές οι φωτογραφιες με παλια εγκαταλελημενα σπιτια και αποθηκες είναι συχνο φαινομενο σε ολη την χωρα γιατι είναι γιουφτοι οι Ελληναρες ιδιοκτητες τους

      1. Έλα να το πεις αυτό στη Θεσσαλονίκη αν πειράζουν και τι κάνουν
        Αλλά παίζει να σαι πολύ εθνομηδενιστής απ’ τα λεγόμενα σου οπότε δεν θα χεις πρόβλημα αν σου πηδήξουν την μάνα ή την αδερφή αύριο όταν τελειώσει το μπαραδάκι τους που πάνε σαν τους τουρίστες 3-3 5-5 και πιο κάτω περιμένουν άλλοι 2 συνήθως..

        1. Σε καταλαβαίνω εχεις μανα και αδελφη πορνες ε; μα δεν είναι κακο αυτό ,ασκουν ένα από τα αρχαιοτερα επαγγελματα ,είναι τιμιες δουλειες ,τι ζοριζεσε ρε βλακακο;;;; αντε βρες τους εσυ πελατες αφου εισαι ανίκανος για οποιαδήποτε εργασια.

          1. Εγώ δεν έχω θέμα μαγκάκο έχω τη δουλίτσα μου και τίμια εσύ απλά παπαγαλίζει για να τσεπώσεις
            Γιατί εσύ είσαι άτιμος και εθνομηδενιστής ρατσισταριό Ελλήνων και Αλβανός μέγας

      2. ΡΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΘΑ ΠΕΙΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
        ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΌΨΙΝ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΔΩ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ”, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ.
        ΑΝΟΗΤΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ…

  5. Κάθε λαλακία που θα κάνεις στη ζωή σπανίως μένει απλήρωτη. Τώρα άντε να τους διώξετε.

  6. Μια ζωη τσιπρα και μητσοτακη ψηφιζουν περαστικα σας

    1. Σιγά μην ψηφίσουν και λεβέντη.Μια ζωή αριστερά ψηφίζουν οι γκαζμαδες οι ανθρωπιστές.Το νησί το έχουν παραδώσει στα ταξικά τους αδερφια

  7. Να πάνε οι ιδιοκτήτες να τα δείξουν σε αυτούς που ψηφίζουν . Εμείς γελάμε με τα χαλια τους γιατί μας αποκαλούσαν ρατσιστές . Όταν επισκέφτηκε το νησί ο Κασιδιάρης τον υποδέχτηκαν με υψωμένες γροθιές, κάτω ο φασισμός και τρίχες κατσαρές. Τους άπλυτους των ΜΚΟ όμως τους άφησαν να αλωνίζουν. Φάτε τώρα τώρα τον πραγματικό φασισμό στα μούτρα και περαστικά σας .

Comments are closed.