Ο άνδρας της υπηρεσίας κρατικής ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU/СБУ), φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο με σήμα του τάγματος Ες-Ες SS «Galicia» division!
ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! Άνδρας της υπηρεσίας κρατικής ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU/СБУ), φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο με σήμα του τάγματος Ες-Ες SS «Galicia» division!

Comments are closed.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους της «Δύσης» έχουν μολυνθεί από την ασθένεια που είναι κοινώς γνωστή ως «Θέλουμε πόλεμο», τα συμπτώματα είναι αφρός στο στόμα, άγρια μάτια, ασταθείς χειρονομίες και λίγο πολύ ακατανόητη ομιλία, σε συνδυασμό με φανταχτερές νυχτερινές πορείες με κεριά.
Η ασθένεια είναι θανατηφόρα για όσους έχουν μολυνθεί, ειδικά αν είστε φτωχοί, και μόνο δυστυχία σε όλους θα φέρει.
Οι εβραϊκές οργανώσεις που κυνηγούσαν τους νεοναζί που κρύφτηκαν; Εδώ αυτοί έχουν υιοθετήσει τα σύμβολα των SS και είναι και οργανωμένος στρατός και δεν ακούγεται κιχ.
Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων της γραμμής Μεταξά που άφησαν την τελευταία τους πνοή γραφοντας «μόνον λαβέ «σε όλα τα φυλάκια για να στέλνουν όπλα κάτι γλιτζιαριδες που δεν θα τους επαιρνα σε δουλειά ακόμα και τσαγκάρης να ειμουν…. Σημάδια των καιρών μου είπες ….. κατάντια λέω εγώ…….
Οι Φίλοι σας οι Ναζιστές ….σύντομα το έργο θα παιχτεί και με Ελληνικούς υπότιτλους.
Καθάρματα!Σκύλοι βρωμεροι του χρήματος .
ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…………………