ΠΑΟΚ : Μένει μέχρι νεοτέρας ο Ελ Καντουρί…

Κοινοποίηση:
Ελ-Καντουρί

Την ώρα που υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ιταλία που αναφέρουν ότι η Κροτόνε είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, έχει προκύψει η πληροφορία ότι ο Δικέφαλος απέρριψε πρόταση από ομάδα της Αιγύπτου για τον Μαροκινό μέσο.

Σύμφωνα με αυτή η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα ήταν υψηλή οικονομικά ωστόσο η απόρριψη της μπορεί να είναι ενδεικτική για την στάση που κρατούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε σχέση με το Μαροκινό.

 Και αυτή δείχνει ότι τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Μπεσίκτας την άλλη Τρίτη 25/8 δεν πρόκειται ο Δικέφαλος να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη μπαίνει στο τελευταίο χρόνο της ισχύος του.

Βέβαια είναι διαφορετική μια πρόταση, έστω και αν αυτή είναι οικονομικά συμφέρουσα και για τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή από την Αίγυπτο, από μια πρόταση που ενδεχόμενα θα έρθει από την Ιταλία. Και αυτό διότι ο Καντουρί ποτέ δεν έκρυψε την νοσταλγία του για το Καμπιονάτο.

Πηγή : sport24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: