ΠΑΕΙ “ΣΠΑΤΟΥΛΑ” Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! “Ουδέν μεμπτόν με τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου”

Κοινοποίηση:
nikos-pappas

Την άποψη ότι «δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό» στις διακοπές που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

 

Μεταξύ άλλων, το υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επικοινωνιακού τύπου «στρακαστρούκες» από πλευράς της ΝΔ, με τις οποίες επιχειρεί να κρύψει το «αφανές και βάρβαρο» πρόγραμμά της.

Κατά τη προκλητική και απίστευτα κυνική συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό και ερωτηθείς για την υπόθεση των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα στο εν λόγω σκάφος, ο κ. Παππάς τόνισε:

«Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε λίγες ημέρες με την οικογένειά του στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, με την οποία έχει και προσωπική και πολιτική σχέση διότι είναι σύμβουλός του και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό επί τούτου».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε ότι «ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων, όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν γίνει ζάμπλουτοι μέσα μόνο από την πολιτική σταδιοδρομία των προγόνων και τη δική τους. Οι περιουσίες που συσσώρευσαν είναι απολύτως προφανές ότι δεν προκύπτουν από τις βουλευτικές αποζημιώσεις» προσέθεσε στη συνέντευξή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: